27/06/2011 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
פעם היה אחד כזה שיש לי על הכתף וכל הזמן היה מדבר לי בתוך האוזן ומשגע, פשוט עושה חור בראש. תודה לאל הוא זנח את הכתף שלי ועבר למקום אחר. רחוק רחוק... dany כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חכם מאד אי אפשר לתפוס אותו שאפתנית כתב: איפה השד המעצבן הזה יושב? תגידי לי אני אתפוס איתו שיחה והכל יהיה בסדר. בשביל מה יש חברים? dany כתב: תותית מתוקה אני רוצה אך יש איזה שד מעצבן שלא נותן לי............... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף tutit כתב: אשירה יקרה! כל הכבוד למשפחה התומכת זה מראה על איכפתיות ואהבה גדולה, ובאמת כיף גדול... בנוסף ממליצה לך להתרכז בעצמך למה לך חשוב להיות רזה יותר כדי שלא תרגישי שאת עושה את זה בשביל מישהו אחר... (ככה זה אצלי לפחות....כשאני מרגישה שאני מאוד רוצה את זה רק אז זה הולך) בהצלחה כך או כך.....העיקר שנעשה. ♥נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 07:29
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חכם מאד אי אפשר לתפוס אותו
שאפתנית כתב:
איפה השד המעצבן הזה יושב? תגידי לי אני אתפוס איתו שיחה והכל יהיה בסדר. בשביל מה יש חברים? dany כתב: תותית מתוקה אני רוצה אך יש איזה שד מעצבן שלא נותן לי............... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף tutit כתב: אשירה יקרה! כל הכבוד למשפחה התומכת זה מראה על איכפתיות ואהבה גדולה, ובאמת כיף גדול... בנוסף ממליצה לך להתרכז בעצמך למה לך חשוב להיות רזה יותר כדי שלא תרגישי שאת עושה את זה בשביל מישהו אחר... (ככה זה אצלי לפחות....כשאני מרגישה שאני מאוד רוצה את זה רק אז זה הולך) בהצלחה כך או כך.....העיקר שנעשה. ♥נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 06:45
|
איפה השד המעצבן הזה יושב? תגידי לי אני אתפוס איתו שיחה והכל יהיה בסדר. בשביל מה יש חברים? dany כתב:
תותית מתוקה אני רוצה אך יש איזה שד מעצבן שלא נותן לי............... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף tutit כתב: אשירה יקרה! כל הכבוד למשפחה התומכת זה מראה על איכפתיות ואהבה גדולה, ובאמת כיף גדול... בנוסף ממליצה לך להתרכז בעצמך למה לך חשוב להיות רזה יותר כדי שלא תרגישי שאת עושה את זה בשביל מישהו אחר... (ככה זה אצלי לפחות....כשאני מרגישה שאני מאוד רוצה את זה רק אז זה הולך) בהצלחה כך או כך.....העיקר שנעשה. ♥נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/06/2011 05:35
|
אשירוש צריך להתקבע על המטרה ולבצע אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אך ורק למען עצמנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דרך המלך כתב:
אשירה יקרה מילים מילים לא יבצעו שום מטרה... עשיה ורק עשיה תוביל לתוצאות למען המטרה... ועם משפחה כמו שלך שתומכת ומשתפת פעולה ודואגת בטוחה אני שתצליחי מהר להגיע למטרה... דני יקירתי המון בריאות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
אשירה יקרה מילים מילים לא יבצעו שום מטרה... עשיה ורק עשיה תוביל לתוצאות למען המטרה... ועם משפחה כמו שלך שתומכת ומשתפת פעולה ודואגת בטוחה אני שתצליחי מהר להגיע למטרה... דני יקירתי המון בריאות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 22:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה כל דבר שמעורר אותנו לעשיה, מבורך. בני משפחתך מרגשים באיכפתיות שלהם, הייתי מתאמצת עבורם. תמשיכי לשתף אותנו ושיהיה לך בהצלחה אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 19:55
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, אכן כן...בלי עשייה אין תוצאות. מאושרת בשבילך על משפחתך ,התומכת, החמה והמעודדת. זה אושר גדול. כל שתבקשי לו יהי. אמן. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 17:29
|
תותית מתוקה אני רוצה אך יש איזה שד מעצבן שלא נותן לי............... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
tutit כתב:
אשירה יקרה! כל הכבוד למשפחה התומכת זה מראה על איכפתיות ואהבה גדולה, ובאמת כיף גדול... בנוסף ממליצה לך להתרכז בעצמך למה לך חשוב להיות רזה יותר כדי שלא תרגישי שאת עושה את זה בשביל מישהו אחר... (ככה זה אצלי לפחות....כשאני מרגישה שאני מאוד רוצה את זה רק אז זה הולך) בהצלחה כך או כך.....העיקר שנעשה. ♥נשיבוקים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 10:23
 tutit Posts: 2431
|
אשירה יקרה! כל הכבוד למשפחה התומכת זה מראה על איכפתיות ואהבה גדולה, ובאמת כיף גדול... בנוסף ממליצה לך להתרכז בעצמך למה לך חשוב להיות רזה יותר כדי שלא תרגישי שאת עושה את זה בשביל מישהו אחר... (ככה זה אצלי לפחות....כשאני מרגישה שאני מאוד רוצה את זה רק אז זה הולך) בהצלחה כך או כך.....העיקר שנעשה. ♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 07:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דני מזדהה עם כל מילה ואת יודעת שחוויתי חוויה דומה בעבר בנושא הסכרת וירידה במשקל שאמרה אכילה נכונה הצילה אותי ממש ,אני שמחה לקרוא שיוסי חזר לשיגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 07:49
|
קריאה מהנה אשירה!!!! אשירה כתב:
דנילה, אלף, איזה אושר והקלה זו ודאי בשבילכם עם השיפור המדהים במצב בעלך, מעז יצא מתוק, והחוויה האיומה שחוויתם תביא אתכם למחוזות חדשים ומופלאים שלא תארתם ולא ידעתם על קיומם. בית, אני היום קוראת את הספר, כמובן הוא כבר אצלי בבית לאחר המלצתה של מירי, תודה על השיתוף וההמלצה, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 07:12
 אשירה Posts: 4292
|
דנילה, אלף, איזה אושר והקלה זו ודאי בשבילכם עם השיפור המדהים במצב בעלך, מעז יצא מתוק, והחוויה האיומה שחוויתם תביא אתכם למחוזות חדשים ומופלאים שלא תארתם ולא ידעתם על קיומם. בית, אני היום קוראת את הספר, כמובן הוא כבר אצלי בבית לאחר המלצתה של מירי, תודה על השיתוף וההמלצה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 06:44
|
דניאלוש הרבה בריאות ואת צודקת. פרופורציות בחיים, לדעת לוותר כדי להרוויח!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/06/2011 05:58
|
בנות יקרות בהרצאה על מוטיביצה מירי הביאה את הספר של ויקטור פראנקל על חיפוש משמעות ופשר כאחת ומהדוגמאות שלה........ קראתי אתמול את הספר................ קשה מאד, כי זו לא קריאה של ספר רומן , אלא באמת חוויות של אדם במקום הכי שפל ואיום שהיה אי פעם עלי אדמות, מירי אמרה סיפרון קטן................ אך כל דף מלא ועמוס כאילו הוא היה ספר שלם..................... קשה קשה, ואכן לקרוא את זה ולהבין עד כמה שפר עלינו מזלנו, ובכלל איזה מקום יש לנו לטענות וטרוניות, ואם אנשים שם במקום הזה עדיין נשאר בהם צלם אנוש ותקווה , אז בחיי שצריך רק על כך לחשוב בכל פעם שמתגנב איזה קצה קצהו של רחמונס עלינו.......... למה צריך לעשות דיאטה, ולמה אני לא יכול לאכול הכל והרבה, ולמה אני צריך לחשוב לפני שאני שם משהו בפה אם זה טוב או לא??? האם זה בריא או לא??????? האם זה יזיק לי או לא?????? ללמוד באמת להעריך את השפע הבלתי נדלה שיש לנו.......... ואפילו במסגרת הדיאטה עדיין יש שפע שהוא עצום, ענק,עשיר, ומשביע. אז המוטיבציה צריכה לבוא מבפנים מהמקום הזה שאומר מגיע לי טוב יותר, זו זכותי לחיות טוב יותר, וכל מה שאני עושה למען עצמי זו זכות גדולה !!!!!!!!!!!!!!! ואם לוותר על אי אילו מאכלים שאמנם הם מאד מאד טעימים .................... אין על כך עוררין אבל בשבילי הם כמו רעל.............. אז ללמוד לוותר באהבה.
ודוגמא קטנה........... אתן יודעות שחזרנו מהטיול מלאי פחמימות כי באמת לא היה משהו אחר............ ולו רק בגלל אירגון לקוי של החברה בה נסענו........ בעלי סכרתי אבל מעולם לא חווינו בעיות קשות, הוא לוקח את הכדורים וחי "נורמלי" ז"א ממש לא שומר, היות והוא לא גרגרן וזללן אז גם הסכרת למרות האי שמירה היתה יציבה ......עם הטיפול התרופתי, אך משבר הפחמימות שעבר בטיול שיבש לגמרי את כל המערכת והסכרת הרימה ראש לגבהים שבכלל לא ידעתי עליהם.......... התחלנו להזריק אינסולין............ איזה פחד, היום לאחר שבועיים.............. שבהם עשינו שינוי תזונתי .........ממש מהפך, ולא קל לו כי הוא ממש לא רגיל ושנים אוכל את אותו האוכל והנה לקחתי לו את המזון האהוב והמוכר והוא משתף פעולה כי הוא פוחד........... והסוכר ירד פלאים והתייצב על רמות נפלאות................ אז אין אפס אם עושים דברים כהלכה יש תוצאות.!!!!!!!!!!!!! וברור את האינסולין כבר שמנו בצד.ומקווה לא לראותו יותר לעולם. מספיק רק כדורים. ואולי בקצב הזה נוכל גם בכדורים לקצץ. ז"א אפשר גם אפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא לכולנו............ בריאות אמן!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 22:36
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקרה, כתבו לך הכול אבל אני רוצה להוסיף דבר מה... מה זה משנה מה מניע אותך.....העיקר שתעשי...שתזיזי את המחוג....שתרגישי שליטה באוכל...שתהני ותצליחי....ואני בטוחה שאת תעשי את זה ותשתפי אותנו בתהליך ובהצלחה.... מאמינה בך, הם מאמינים בך...אנו מאמינים בך....נותר לך רק לעשות את הצעד הראשון ולהתמיד... נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/06/2011 14:08
|
אשירה יקרה כשכל המשפחה מאחוריך וממוקדים כולכם במטרה אין סיבה שלא תצליחי להשיגה. את לא לבד, כל המשפחה נרתמה לעזרתך אז תנצלי את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:45
 כרובית Posts: 261
|
עוד סימן שאוהבים אותך אבל יותר מזה לדעתי מה שיפה הוא שלא נעלבת לקחת למקום טוב ובוגר...לעיתים אפשר להיעלב מסיטואציות כאלו. מה שלי עוזר זה לתכנת את הראש כאילו את כבר במקום הזה של הירידה במשקל.בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:37
 ריבל'ה Posts: 266
|
נפעמתי מדברייך קרנושה יקרה. תשובה נפלאה לאשירה, כולן ענו לך נפלא, אין כמו משפחה תומכת, ומטרה שמעודדת וממריצה אותנו לפעולה זה דופק החיים - להציב מטרות, ולפעול למען השגתן. זו הדרך אין אחרת. כל טוב ובהצלחה יקירה. שבת שלום ומבורך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:30
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה, אני מסתכלת על מטרות כאל אתגר, כאל משהו שמחזק אותי ומניע אותי הלאה.. "הדרך ארוכה ומפותלת, אני נופל וקם נופל וקם עם ראש מורם", היופי הוא להתקדם אחרי הנפילה, לקום ולהתמודד מול הקושי, שם, בנקודה הזו את צומחת ומתקדמת לעבר מטרותייך. כך שיש המון יופי סביב מטרה. גם אני עכשיו מפוקסת על כמה דברים במקביל, עובדת על השינוי אצל מירי, עובדת על להתקרב למה שיותר אנשים טובים וחמים בחיי והכי חשוב, להיות שמחה ומאושרת, יותר מזה הבנאדם לא צריך הרבה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 05:34
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירוש אכן מטרה לא אחת נותנת לנו את המוטיבציה ונכון לא אחת כבר דיברנו שלמען ילדייך ,בעלך שכל כך עוטפים ואוהבים אותך שווה לעשות את המאמץ . זהו קדימה לעבודה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|