24/06/2011 01:29
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
האנשים האלה ממש מפחידים והלוואי ולא ניתקל בהם. tutit כתב: החום פשוט משגע אנשים,מפחיד לנסוע בכביש אנשים עצבניים ,בלי סבלנות,עושים המון עבירות תנועה, השבוע נכנס בי מטורף מזל שחוץ משפשוף לא קרה כלום אצלו כל הדלתות נשרטו כי הוא עקף מימין ופתח נתיב שלישי ונסע כמו פסיכי הוא כל כך אכל את עצמו שהאוטו שלו נפגע ושלי כמעט ולא,שרק ניסה להצדיק את עצמו ולנסות לאיים שילך למשטרה,למזלי היתה איתי חברה אז יש לי גם עדה,ואמרתי לו שאין לו סיכוי להמציא סיפור כי לא הייתי לבד.והוא יצא בנזק כי אני עמדתי במקום בזמן שהוא עקף בפראיות נראה לאן הסיפור יתגלגל,בינתיים לא מתלהבת לנסוע נסיעות ארוכות,במיוחד לא בשעות העמוסות והלוהטות של הקיץ .........
תודה ואמן לכולנו........♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 01:28
|
אקורדיאון כתב:
tutit כתב: החום פשוט משגע אנשים,מפחיד לנסוע בכביש אנשים עצבניים ,בלי סבלנות,עושים המון עבירות תנועה, השבוע נכנס בי מטורף מזל שחוץ משפשוף לא קרה כלום אצלו כל הדלתות נשרטו כי הוא עקף מימין ופתח נתיב שלישי ונסע כמו פסיכי הוא כל כך אכל את עצמו שהאוטו שלו נפגע ושלי כמעט ולא,שרק ניסה להצדיק את עצמו ולנסות לאיים שילך למשטרה,למזלי היתה איתי חברה אז יש לי גם עדה,ואמרתי לו שאין לו סיכוי להמציא סיפור כי לא הייתי לבד.והוא יצא בנזק כי אני עמדתי במקום בזמן שהוא עקף בפראיות נראה לאן הסיפור יתגלגל,בינתיים לא מתלהבת לנסוע נסיעות ארוכות,במיוחד לא בשעות העמוסות והלוהטות של הקיץ ......... מפחיד,תודה לאל שלא קרה כלום,לא חסרים מטורפים על הכביש,אני ממש בורחת מהם.
אכן ככה צריך!!! ...אם אני קולטת מישהו שטס באיזור שלי ויש לי אפשרות,אני ממש מחכה שיעקוף אותי ויתרחק ממני כמה שיותר.....
שיהיה סופשבוע רגוע ובשליטה לכולנו♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 17:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, כל מילה בסלע! הקיץץץץץ מלאאאאאא בפיתויים..... שיהיה לך המשך יום נפלא ואחלה סופ"ש. קרולין. אמןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 17:07
|
tutit כתב:
החום פשוט משגע אנשים,מפחיד לנסוע בכביש אנשים עצבניים ,בלי סבלנות,עושים המון עבירות תנועה, השבוע נכנס בי מטורף מזל שחוץ משפשוף לא קרה כלום אצלו כל הדלתות נשרטו כי הוא עקף מימין ופתח נתיב שלישי ונסע כמו פסיכי הוא כל כך אכל את עצמו שהאוטו שלו נפגע ושלי כמעט ולא,שרק ניסה להצדיק את עצמו ולנסות לאיים שילך למשטרה,למזלי היתה איתי חברה אז יש לי גם עדה,ואמרתי לו שאין לו סיכוי להמציא סיפור כי לא הייתי לבד.והוא יצא בנזק כי אני עמדתי במקום בזמן שהוא עקף בפראיות נראה לאן הסיפור יתגלגל,בינתיים לא מתלהבת לנסוע נסיעות ארוכות,במיוחד לא בשעות העמוסות והלוהטות של הקיץ ......... מפחיד,תודה לאל שלא קרה כלום,לא חסרים מטורפים על הכביש,אני ממש בורחת מהם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 13:41
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, כל מילה בסלע! הקיץץץץץ מלאאאאאא בפיתויים..... שיהיה לך המשך יום נפלא ואחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 11:57
 קרנושה Posts: 3420
|
איתך, לכל אורך הדרך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 11:30
 ריבל'ה Posts: 266
|
אקו יקרה וכל הבנות היקרות. שנבורך מפי עליון לסוף שבוע נהדר, ולקיץ נעים וחופשה טובה. חום הקיץ אצלי מעורר, את החום הפנימי, חום של אהבה, האור של השמש הזורחת בעוצמה בקיץ, נותן לי אור של אנרגיה, מרחבים, שמחה. נכון שאנשים עצבניים, אבל אנחנו לא - כי אנחנו בשליטה... ב"ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 10:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
האנשים האלה ממש מפחידים והלוואי ולא ניתקל בהם. tutit כתב:
החום פשוט משגע אנשים,מפחיד לנסוע בכביש אנשים עצבניים ,בלי סבלנות,עושים המון עבירות תנועה, השבוע נכנס בי מטורף מזל שחוץ משפשוף לא קרה כלום אצלו כל הדלתות נשרטו כי הוא עקף מימין ופתח נתיב שלישי ונסע כמו פסיכי הוא כל כך אכל את עצמו שהאוטו שלו נפגע ושלי כמעט ולא,שרק ניסה להצדיק את עצמו ולנסות לאיים שילך למשטרה,למזלי היתה איתי חברה אז יש לי גם עדה,ואמרתי לו שאין לו סיכוי להמציא סיפור כי לא הייתי לבד.והוא יצא בנזק כי אני עמדתי במקום בזמן שהוא עקף בפראיות נראה לאן הסיפור יתגלגל,בינתיים לא מתלהבת לנסוע נסיעות ארוכות,במיוחד לא בשעות העמוסות והלוהטות של הקיץ .........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 10:29
|
החום פשוט משגע אנשים,מפחיד לנסוע בכביש אנשים עצבניים ,בלי סבלנות,עושים המון עבירות תנועה, השבוע נכנס בי מטורף מזל שחוץ משפשוף לא קרה כלום אצלו כל הדלתות נשרטו כי הוא עקף מימין ופתח נתיב שלישי ונסע כמו פסיכי הוא כל כך אכל את עצמו שהאוטו שלו נפגע ושלי כמעט ולא,שרק ניסה להצדיק את עצמו ולנסות לאיים שילך למשטרה,למזלי היתה איתי חברה אז יש לי גם עדה,ואמרתי לו שאין לו סיכוי להמציא סיפור כי לא הייתי לבד.והוא יצא בנזק כי אני עמדתי במקום בזמן שהוא עקף בפראיות נראה לאן הסיפור יתגלגל,בינתיים לא מתלהבת לנסוע נסיעות ארוכות,במיוחד לא בשעות העמוסות והלוהטות של הקיץ .........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 09:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
הבטיחו ששבוע הבא תהיה הקלה בחום ואני מקווה שזה באמת יתגשם. בנתיים נשתדל לשרוד את המזגנים המעצבנים האלה ואת מזגם של האנשים שעולה עם החום ביחד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 06:29
 ענת Posts: 3849
|
אכן חם בתא אי אפשר ללא מזגן.....מה מצפה לנו אוגוסט...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 06:21
 dany Posts: 19819
|
גם אצלנו המזגנים והמאווררים כבר עובדים ודופקים את הגב והצוואר............מה שלא עושים לא טוב, ועדיין לא התחיל חום יולי אוגוסט.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה לך אקו יקירה ובינינו אנחנו לא זקוקים לאיזו אווירה מיוחדת בכדי ליפול על איזו שטות............... שיהיה לך יום נפלא.............אני מבינה שהלחות בתל אביב כבר מתחילה להיות בלתי נסבלת, לא שאצלנו זה תענוג גדול. נשיבוקים אני מעכשיו עם מזגן. נכון מאוד הראש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 06:15
|
dany כתב:
תודה לך אקו יקירה ובינינו אנחנו לא זקוקים לאיזו אווירה מיוחדת בכדי ליפול על איזו שטות............... שיהיה לך יום נפלא.............אני מבינה שהלחות בתל אביב כבר מתחילה להיות בלתי נסבלת, לא שאצלנו זה תענוג גדול. נשיבוקים אני מעכשיו עם מזגן. נכון מאוד הראש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
תודה לך אקו יקירה ובינינו אנחנו לא זקוקים לאיזו אווירה מיוחדת בכדי ליפול על איזו שטות............... שיהיה לך יום נפלא.............אני מבינה שהלחות בתל אביב כבר מתחילה להיות בלתי נסבלת, לא שאצלנו זה תענוג גדול. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 05:00
|
יקירי פותחת את הבוקר של יום חמישי באיחולי יום נהדר לכולנו,סוף השבוע כמעט כאן,הקיץ ,החופש בעיצומם ואיתם פירות גלידות ועוד אויבים שצריך לשלוט או בכלל לא להתחיל. יום של אנרגיות חיוביות מוטיבציה ושליטה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|