23/06/2011 14:33
 נחושה Posts: 6982
|
דנית, שיהיה בהצלחה באורח רוח ובפתיחות והקשבה לגוף בלי השוואות, בדרכך שלך... וכל הכבוד על הפעילות הגופנית לאט לאט אבל בטוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 13:34
 קרולין Posts: 6651
|
דנית יקרה, ברוכה הבאה ובהצלחהההה רבה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 12:13
 קרנושה Posts: 3420
|
ברוכה הבאה דנית! בהצלחה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 11:02
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דנית יקרה, כפי שכולנו יודעות כל התחלה יש בה איזה קושי כי כרוכה בשינוי, אך דעי לך שאת במקום הנכון - הכי נכון ואם תעשי מה שאומרת מירי יהיה שכרך רב מאד בכל המישורים. מאחלת לך הצלחה רבה והכתיבה כאן גם כן היא חלק מכל התהליך. הצליחי בכל, לאט לאט וכפי שאומרת מירי גם מים באבן עושים חור בסופו של דבר, להפנים את הדברים .
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 10:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה הבאה דנית ברגע שנרשמת לפקולטה של מירי את כבר בדרך הנכונה... שיהיה לך המון בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 09:31
 danit Posts: 4
|
תודה רבה לכולן. אכן לא הייתה לי סבלנות וטעיתי שנשקלתי כל כך מהר.. והאמת שהיום לפני שהצצתי בתגובות בפורום נשקלתי שוב (פעם אחרונה שזה קורה לפני תום שבוע שלם!!) וראיתי כי ירדתי 700 גרם (ב4 ימי דיאטה...)  אז בהחלט היה כייף לפתוח ככה את הבוקר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 09:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
דנית הסוד טמון בסבלנות. בתהליך הזה צריך הרבה מאוד סבלנות והקשבה לגוף. אנחנו לא עושות תחרות עם אף אחת ומישהי יכולה לרדת בשבוע קילו וחצי והשינה חצי קילו והשלישית רק 200 ג' ובזה לא נמדדת העשיה שלנו אז אל תשווי לאחרות. תקשיבי לגופך, תעשי את התפריט והכל יהיה בסדר. הירידות יגיעו ולא תמיד כל שבוע תרדי קילו או חצי קילו, לגוף יש את הקצב שלו אז סבלנות והתמדה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
דנית מתוקה קודם כל ברכות להצטרפותך............ והמון הצלחה, בחרת דרך נפלאה. אך לכל דרך יש כללים, וכלל ראשון הוא שלא נשקלים לפני תום השבוע הראשון וזאת בידיוק מהסיבה שלא תמיד רואים מיד את התוצאה המתבקשת בליבנו ואז יש מצב לבעוט בכל. ובכלל לא לעשות השוואות בין אדם אחד לשני......... אף גוף לא פועל אותו דבר, והשוואה היא מסוכנת, מתסכלת ולעיתים יכולה להביא למסקנות נמהרות ופזיזות וחבל. התחלת תהליך, תעשי אותו לאט ובטוח ותראי תוצאות נפלאות. בהצלחה דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית המון הצלחה ,להתחיל לעשות דיאטה זו הדרך לרדת ובודאי במסגרת הנהדרת שלנו,יחד עם זאת אין ניסים וכל גוף עובד באופן שונה. ממליצה לך שלא להשקל יותר מפעם בשבוע כי לא אחת זה מתסכל וגורם להרים ידיים,אם לא ירדתי אז אוכל משהו,האמיני לי מנסיון במידה ותקפידי ליישם את כל אשר מירי מעבירה בהרצאות,תעבדי לפי השיטה ,שתיה ואכן כל כך נכון אל תאכלי פחות ,לא אחת מקבלים תוצאה הפוכה והעיקר,אנרגיות חיוביות מוטיבציה וסבלנות,מדובר בדרך חיים. שוב המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 00:56
 ריבל'ה Posts: 266
|
דנית יקרה, מירי כל כך צודקת בדבריה. טוב, נו, היא המומחית לדיאטה. לשמור על מסגרת נכונה של הדיאטה, לא להישקל יותר מהרצוי, הגוף מגיב בסיכום שבועי, ראיתי מנסיון. והמסגרת תיתן לך כח, וכמובן השיתוף בפורום ובהצלחה, בהצלחה , תישמרי לפי ההוראות, ותרזי בטוח על בטוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 00:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דנית יקרה בהצלחה כל השאלות שאת רוצה לשאול תרשמי בתיבת הדואר האישי שלך, ותיעני באותו יום. אני ממליצה מאד להישקל רק פעם בשבוע ולא לאכול אף פעם פחות מהתפריט היומי... על כל השאלות אני מגיבה בהרצאות השונות והמגוונות שלי תקפידי להקשיב להם, הן מתחלפות כל יום חמישיאני בטוחה שתצליחי בדיאטה את נשמעת לי בחורה נחושה ונחמדה... המשיכי לשתף אותנו שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 23:35
 danit Posts: 4
|
שלום, היום היה היום ה4 שלי בדיאטה ואני בהחלט מקפידה על התפריט ולעיתים אפילו אוכלת פחות (לא בכוונה.. באמת מחוסר תאבון) לא התאפקתי היום ועליתי על המשקל (בבוקר מוקדם..) וראיתי שלא ירדתי אפילו גרם אחד!  קצת מתסכל בהתחשב בעובדה שלא פזלתי מהתפריט וביצעתי פעילות ספורטיבית (שעתיים וחצי טניס). הגזמתי שנשקלתי ביום ה4? אחיינית שלי גם התחילה קצת לפני את הדיאטה של מירי וירדה בשבוע קילו וחצי. מה איתי? איך זה הגיוני? נכון שאולי קצת הגזמתי שנשקלתי כל כך מהר.. אבל 100 גרם.. משהו?!! אין לי ספק שאצליח לרדת בדיאטה זו... ובלי קשר שאני פיזית מרגישה הרבה יותר טוב וקלילה בזכות התפריט סתם התחשק לי זריקת עידוד של התחלה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|