24/06/2011 07:39
 dany Posts: 19819
|

אקורדיאון כתב:
EFF כתב: אקו יקירתי היפה והמחוננת...ה-40 ק"ג שלך מזכירים לי חניך בעבר של מירי שעלה לבמה עם שק תפוחי אדמה בכדי להוכיח מה סחב איתו לפני הירידה... טוב..מיותר לספר שהירידה שלו לא החזיקה מעמד והוא חזר לסורו וחבל.... אני זוכרת את זה ממירי לא חסה. אבי מאז ומתמיד כשהייתי מעלה במשקל היה אומר לי מלאי 2 מזוודות שיכילו 40,50 קילו והרימי אותן ,תביני מה את סוחבת על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 05:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
אקו יקירתי היפה והמחוננת...ה-40 ק"ג שלך מזכירים לי חניך בעבר של מירי שעלה לבמה עם שק תפוחי אדמה בכדי להוכיח מה סחב איתו לפני הירידה... טוב..מיותר לספר שהירידה שלו לא החזיקה מעמד והוא חזר לסורו וחבל.... אני זוכרת את זה ממירי לא חסה. אבי מאז ומתמיד כשהייתי מעלה במשקל היה אומר לי מלאי 2 מזוודות שיכילו 40,50 קילו והרימי אותן ,תביני מה את סוחבת על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 20:33
|
תודה וממשיכים בכדי לא לאבד אותם ענת כתב:
dany כתב: מחזקת את אקו שאני אפילו קצת יותר מבוגרת ממנה וגם אני מינוס שלושים קילו..................... וואו דני את מונוס 30 מעולה ירדת המון כל הכבוד אקורדיאון כתב: ריבהלה אני שכחתי מזמן את גיל ארבעים וגם חמישים. עשיתי זאת בתשעה חודשים ,המתכון המנצח התמדה במסגרת ויישום השיטה ללא פחמימות מחמש ורישום,זו המראה הטובה ביותר. תודה רבה ומאחלת לך הצלחה רבה,לי מותר לומר זה אפשרי וכל אחד בקצב שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 20:11
 EFF Posts: 6417
|
אקו יקירתי היפה והמחוננת...ה-40 ק"ג שלך מזכירים לי חניך בעבר של מירי שעלה לבמה עם שק תפוחי אדמה בכדי להוכיח מה סחב איתו לפני הירידה... טוב..מיותר לספר שהירידה שלו לא החזיקה מעמד והוא חזר לסורו וחבל....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 18:24
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
מחזקת את אקו שאני אפילו קצת יותר מבוגרת ממנה וגם אני מינוס שלושים קילו..................... וואו דני את מונוס 30 מעולה ירדת המון כל הכבוד אקורדיאון כתב: ריבהלה אני שכחתי מזמן את גיל ארבעים וגם חמישים. עשיתי זאת בתשעה חודשים ,המתכון המנצח התמדה במסגרת ויישום השיטה ללא פחמימות מחמש ורישום,זו המראה הטובה ביותר. תודה רבה ומאחלת לך הצלחה רבה,לי מותר לומר זה אפשרי וכל אחד בקצב שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 18:15
|
מחזקת את אקו שאני אפילו קצת יותר מבוגרת ממנה וגם אני מינוס שלושים קילו.....................
אקורדיאון כתב:
ריבהלה אני שכחתי מזמן את גיל ארבעים וגם חמישים. עשיתי זאת בתשעה חודשים ,המתכון המנצח התמדה במסגרת ויישום השיטה ללא פחמימות מחמש ורישום,זו המראה הטובה ביותר. תודה רבה ומאחלת לך הצלחה רבה,לי מותר לומר זה אפשרי וכל אחד בקצב שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 17:03
|
שאפתנית כתב:
זו הדרך בנות, כל הכבוד על המוטיבציה והעשייה. כמו שכתבתן בסוף נגיע לקיץ חטובות.... ברור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 17:02
|
ריבהלה אני שכחתי מזמן את גיל ארבעים וגם חמישים. עשיתי זאת בתשעה חודשים ,המתכון המנצח התמדה במסגרת ויישום השיטה ללא פחמימות מחמש ורישום,זו המראה הטובה ביותר. תודה רבה ומאחלת לך הצלחה רבה,לי מותר לומר זה אפשרי וכל אחד בקצב שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 14:30
 נחושה Posts: 6982
|
ריבל'ה כתב:
אקו יקרה. ירדת 40 ק"ג? אשריך, איך עשית זאת, בכמה זמן? אשמח לנקודות חיזוק מהנסיון שלך. לי יש לרדת 20 ק"ג, אבל בשבילי זה המון. במיוחד שעברתי את גיל 40, ואז הירידות יותר איטיות. בכל מקרה, הרבה נחת, שמחה, אושר, כיף ללבוש בגדים צרים יותר, כיף להיראות רזה יותר. שיהיה לך הרבה אור בחייך... בקיץ הנפלא הזה ובכלל...
אקו מהממת וב"ה גם את תהיי....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 11:35
 ריבל'ה Posts: 266
|
אקו יקרה. ירדת 40 ק"ג? אשריך, איך עשית זאת, בכמה זמן? אשמח לנקודות חיזוק מהנסיון שלך. לי יש לרדת 20 ק"ג, אבל בשבילי זה המון. במיוחד שעברתי את גיל 40, ואז הירידות יותר איטיות. בכל מקרה, הרבה נחת, שמחה, אושר, כיף ללבוש בגדים צרים יותר, כיף להיראות רזה יותר. שיהיה לך הרבה אור בחייך... בקיץ הנפלא הזה ובכלל...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 09:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו הדרך בנות, כל הכבוד על המוטיבציה והעשייה. כמו שכתבתן בסוף נגיע לקיץ חטובות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 06:14
|
dany כתב:
מי אמר עוזבים??????????????? לא ולא ממשיכים ולא מוותרים ובסוף הקיץ נהיה............... חתיכות עולמיות. מימי כתב: היי באמת כיף להכנס לקיץ רזים וקלים יותר! כולנו סחבנו על עצמנו שומנים רבים מדי, במשך קייצים רבים מדי! זה הזמן להחליט לא לותר לא להרים ידיים להמשיך בעשיה וכמו שאמר חכם סיני: " גם מסע של אלפי ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן" וארבעים ק"ג זה צעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעד עעעעעעעעעעעעעעעעעעעענק אז ממשיכים עם מירי ולא עוזבים!!! שיהיה לכולנו קיץ נעים  אין שום ספק בכך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 05:42
|
מי אמר עוזבים??????????????? לא ולא ממשיכים ולא מוותרים
ובסוף הקיץ נהיה............... חתיכות עולמיות.
מימי כתב:
היי באמת כיף להכנס לקיץ רזים וקלים יותר! כולנו סחבנו על עצמנו שומנים רבים מדי, במשך קייצים רבים מדי! זה הזמן להחליט לא לותר לא להרים ידיים להמשיך בעשיה וכמו שאמר חכם סיני: " גם מסע של אלפי ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן" וארבעים ק"ג זה צעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעד עעעעעעעעעעעעעעעעעעעענק אז ממשיכים עם מירי ולא עוזבים!!! שיהיה לכולנו קיץ נעים 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/06/2011 04:50
|
מימי כתב:
היי באמת כיף להכנס לקיץ רזים וקלים יותר! כולנו סחבנו על עצמנו שומנים רבים מדי, במשך קייצים רבים מדי! זה הזמן להחליט לא לותר לא להרים ידיים להמשיך בעשיה וכמו שאמר חכם סיני: " גם מסע של אלפי ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן" וארבעים ק"ג זה צעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעד עעעעעעעעעעעעעעעעעעעענק אז ממשיכים עם מירי ולא עוזבים!!! שיהיה לכולנו קיץ נעים  אכן כך ולכן ממש אסור להרים ידיים מי לירידה ומי לשמירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 21:25
 מימי Posts: 117
|
היי באמת כיף להכנס לקיץ רזים וקלים יותר! כולנו סחבנו על עצמנו שומנים רבים מדי, במשך קייצים רבים מדי! זה הזמן להחליט לא לותר לא להרים ידיים להמשיך בעשיה וכמו שאמר חכם סיני: " גם מסע של אלפי ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן" וארבעים ק"ג זה צעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעד עעעעעעעעעעעעעעעעעעעענק אז ממשיכים עם מירי ולא עוזבים!!! שיהיה לכולנו קיץ נעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 20:40
|
ואסור להפסיד זאת בשום אופן.
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: אקורדיאון כתב: הנה כבר נושקים סוף שבוע,הקיץ שולט ביד רמה,החום והלחות תמיד מחזירים אותי לתקופה השמנמודה,לסחוב עוד 40קילו בקיץ, פשוט לא נסבל וכל הקושי היומי שלנו עם האוכל הרבה יותר קל וסופו תוצאה שאין לה מחיר,קלים יותר ,לובשים ביגוד נעים יותר והרשימה ארוכה.מה אומר זר לא יבין זאת. מכאן שיהיה לנו יום נפלא וקיץ מהנה. אקו יקרה, טוב שאת מזכירה לנו כמה כדאי לעשות את המאמץ וכמה שוות התוצאות, יום טוב, אני מזכירה כי אני קמה עם התחושה הזו יום יום ומעריכה את איכות החיים שהרווחתי שאין לה מחיר .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 20:40
|
של המלכה אליזבט מספיק יפה בשבילך?????????????? רק קצת כבד הייתי אומרת!!!!!!!!!!! אבל בשבילך עד קצה המלכות.
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: טלוש אני הולכת לשים לך כתר על הראש ברגע שניפגש.. כל השבחים שבעולם מגיעים לך יקרה שלי♥ חחחחח הוא צריך להיות ממש יפה אז בבקשה התחילי להכין אותה מתוקתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 19:00
 ענת Posts: 3849
|
אקו אין עלייך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 16:20
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: הנה כבר נושקים סוף שבוע,הקיץ שולט ביד רמה,החום והלחות תמיד מחזירים אותי לתקופה השמנמודה,לסחוב עוד 40קילו בקיץ, פשוט לא נסבל וכל הקושי היומי שלנו עם האוכל הרבה יותר קל וסופו תוצאה שאין לה מחיר,קלים יותר ,לובשים ביגוד נעים יותר והרשימה ארוכה.מה אומר זר לא יבין זאת. מכאן שיהיה לנו יום נפלא וקיץ מהנה. אקו יקרה, טוב שאת מזכירה לנו כמה כדאי לעשות את המאמץ וכמה שוות התוצאות, יום טוב, אני מזכירה כי אני קמה עם התחושה הזו יום יום ומעריכה את איכות החיים שהרווחתי שאין לה מחיר .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 16:19
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי! את מדהימה! ומחוננת ברמות על!!!! ומהווה מודל לחיקוי לכולנו!!! נשיקות והמשך יום מקסיםםםםםם. קרולין.  תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|