הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכונים מלונדון הגשומה....שוב!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/06/2011 18:24

dany
dany
וזה רק התחילupset

שאפתנית כתב:
הייתי מוכנה לתת הכל כדי שירד פה קצת גשם. נמאס לי מהשמש והחום!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2011 14:07

שאפתנית
שאפתנית
הייתי מוכנה לתת הכל כדי שירד פה קצת גשם. נמאס לי מהשמש והחום!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/06/2011 22:32

מימי
מימי
נחמד לקבל דיווח ממקום קצת קריר, אנחנו מזיעים וזוללים כאן בחום הישראלי....תתנחמי שאת משתמשת בפחמימות לחימום הגוף.....טוב בטח יש לך מצבור תירוצים משלך ולא צריכה נוספים.
כעת ברגע של רצינות
בכל מקום בעולם, נעים לשקול קילו פחות, מידה פחות בבגדים, ובכלל להיות פחות כבדה זה הכי הכי הכי
אז המשך מוצלח, כולנו בסירה אחת, ועוד נגיע למידת בגדים 10!!!
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 00:14

miribelkin
miribelkin
Administrator
אבי יקרה מתגעגעת ואוהבת אותך מאד
תצלצלי כשתוכלי
תמשיכי כך עם האופטימיות...
שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 13:26

קרולין
קרולין
היי אבי,
תמיד כיף לשמוע ממך ולקרוא אותך....
תמשיכי לשמור על שפיות בתהליך הוא ארוך מורכב, לא קל בכלל אבל משתלם.
נשיקות שמרי על עצמך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 12:09

נחושה
נחושה
היי אבי,
תודה על העדכון הנוכחי ותמשיכי לשתף אותנו הלאה...
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 10:10

שאפתנית
שאפתנית
היי אבי, דבריך רק מחזקים את העובדה שבלי מסגרת הינו אבודות לגמרי ושוכחות לדאוג לגופינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 08:59

מיכל שרון
מיכל שרון
מתוקה איזה כיף לשמוע ממך...
כל הכבוד שאת לא מתעצלת ואת מכינה ומשתדלת, כל הכבוד לך!!!!
ולגבי הספורט... take it easy, זה הרי רק הערך המוסף, העיקר זה הכללים - בלי פחמימות מחמש, 10 כוסות מים, 600 קלוריות פחמימות... את יודעת נכון?

שיהיה לך המשך שבוע מוצלח ומהנה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 05:55

dany
dany
יישר כוח אבי והמון הצלחה יקירהsmile

avi_i כתב:
טוב, הבטחתי עדכון אז קדימה......
מאז ההכרזה שלי לפני שלושה שבועות על מינוס עשר קילו עד ספטמבר לא ממש קרו הרבה דברים, אמנם בשבוע הראשון ירדתי קילו אבל אחר כך חזרתי לסורי ולחיפופיי בתירוציי אין לי בושה בכלל...של יורד גשם, אפור כאן, אני מתה מעייפות וגם...היתה לי נסיעת עבודה לפאריז ליומיים! אכן תירוצים שלא משתמעים לשתי פנים! גברת אבי מתעצלת שוב!
לכן, בסופש שהיה כייפי ומצוין מבחינה אישית, חברתית ורגשית - הלכתי לעשות קניות, לקחתי נשימה עמוקה והתחלתי שוב. קודם כל אחרי תקופה מאד ארוכה חזרתי לארוחת בוקר של יוגורט,תפוח, וקווקר עם קינמון! בגלל שאין לי מטבחון בעבודה אני מכינה הכל בערב בבית מערבבת את כל המצרכים וזה נשאר טעים גם למחרת בבוקר. בנוסף הכנתי ארוחת צהריים כל יום ארוזה גם היא. חוץ מזה הכנתי פשטידות ללא פחממות לערב וכל יום שאני באה מהעבודה דבר ראשון אני חותכת סלט לארוחת ערב ולמחרת לצהריים (בכופסא ללא טיבול כדי שישאר טרי).
אני יודעת שאני נשמעת כמו תקליט שבור אבל אין כמו להכין מראש, להתכונן לכל השבוע ולא להיות ספונטניים באוכל! אני מרגישה הרבה יותר טוב, יותר עירנית ובכלל הגוף שלי מודה לי! אז נכון בנוגע לצעדות הליכות ריצות וספורט זה עדיין לא במקום שאני רוצה שזה יהיה, הגשם הזה פשוט מטריף לי את הדעת! אמצע יוני לעזעזל!!!
אבל בכל זאת אסיים באופטימיות כי שוב למרות כל הנפילות המסגרת ששומרת והתת מודע שכל הזמן מדמיין את ההרצאות של מירי (ולנו אנשי האינטרנט יש מזל גדול כי אנחנו יכולים להקשיב לכל הרצאה הרבה יותר מפעם אחת בשבוע....אם לא לראות את מירי ולקבל חיבוק אישי לפחות להריץ את ההרצאות שלוש פעמים לפחות ולקבל חיזוקים).
זהו, אני מאחלת לכולנו שנמשיך לחזק ולהתחזק ולפרגן עד השמיים כי מגיע לנו.! וכל מי שמעקם את הפרצוף שלא בחמיצות וחוסר שביעות רצון שילך לפורום אחר
נשיקות מלונדון
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה מזל שגם כשלא משהו אנחנו לא מרימים ידיים,נשארים במסגרת ועולים חזרה על דרך המלך.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 01:11

ellag
ellag
נשיקות מישראל הלוהטת ;-)
אלה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 01:10

ellag
ellag
בהצלחה אבי! :-)
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 00:48

avi_i
avi_i
טוב, הבטחתי עדכון אז קדימה......
מאז ההכרזה שלי לפני שלושה שבועות על מינוס עשר קילו עד ספטמבר לא ממש קרו הרבה דברים, אמנם בשבוע הראשון ירדתי קילו אבל אחר כך חזרתי לסורי ולחיפופיי בתירוציי אין לי בושה בכלל...של יורד גשם, אפור כאן, אני מתה מעייפות וגם...היתה לי נסיעת עבודה לפאריז ליומיים! אכן תירוצים שלא משתמעים לשתי פנים! גברת אבי מתעצלת שוב!
לכן, בסופש שהיה כייפי ומצוין מבחינה אישית, חברתית ורגשית - הלכתי לעשות קניות, לקחתי נשימה עמוקה והתחלתי שוב. קודם כל אחרי תקופה מאד ארוכה חזרתי לארוחת בוקר של יוגורט,תפוח, וקווקר עם קינמון! בגלל שאין לי מטבחון בעבודה אני מכינה הכל בערב בבית מערבבת את כל המצרכים וזה נשאר טעים גם למחרת בבוקר. בנוסף הכנתי ארוחת צהריים כל יום ארוזה גם היא. חוץ מזה הכנתי פשטידות ללא פחממות לערב וכל יום שאני באה מהעבודה דבר ראשון אני חותכת סלט לארוחת ערב ולמחרת לצהריים (בכופסא ללא טיבול כדי שישאר טרי).
אני יודעת שאני נשמעת כמו תקליט שבור אבל אין כמו להכין מראש, להתכונן לכל השבוע ולא להיות ספונטניים באוכל! אני מרגישה הרבה יותר טוב, יותר עירנית ובכלל הגוף שלי מודה לי! אז נכון בנוגע לצעדות הליכות ריצות וספורט זה עדיין לא במקום שאני רוצה שזה יהיה, הגשם הזה פשוט מטריף לי את הדעת! אמצע יוני לעזעזל!!!
אבל בכל זאת אסיים באופטימיות כי שוב למרות כל הנפילות המסגרת ששומרת והתת מודע שכל הזמן מדמיין את ההרצאות של מירי (ולנו אנשי האינטרנט יש מזל גדול כי אנחנו יכולים להקשיב לכל הרצאה הרבה יותר מפעם אחת בשבוע....אם לא לראות את מירי ולקבל חיבוק אישי לפחות להריץ את ההרצאות שלוש פעמים לפחות ולקבל חיזוקים).
זהו, אני מאחלת לכולנו שנמשיך לחזק ולהתחזק ולפרגן עד השמיים כי מגיע לנו.! וכל מי שמעקם את הפרצוף שלא בחמיצות וחוסר שביעות רצון שילך לפורום אחר
נשיקות מלונדון
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכונים מלונדון הגשומה....שוב!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!