24/06/2011 19:02
 ליבי Posts: 34
|
כרובית כתב:
ליבי,כל הכבוד שנירשמת ונכנסת לתהליך!שתהיה המון הצלחה!! ודרך מהנה להרזיה מוצלחת.
תודה רבה מותק..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/06/2011 17:58
 כרובית Posts: 261
|
ליבי,כל הכבוד שנירשמת ונכנסת לתהליך!שתהיה המון הצלחה!! ודרך מהנה להרזיה מוצלחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 20:38
 dany Posts: 19819
|
חמודה קודם כל מזל טוב ועכשיו קחי את הזמן בלי לחץ. את תעשי זאת אין ספק. אך במתינות ובכייף. תהני מהנסיכה והקילוגרמים ינשרו ממך . המון הצלחה ואנחנו כאן בשבילך תמיד חיבוק חזק דני
ליבי כתב:
אני חייבת לציין שאני מתפעלת מהפרגון והתמיכה פה של הבנות,אני חדשה בכל העסק הזה וכמובן שלא קל לי אני אומנם אחרי לידה ויש לי נסיכה מהמממממממממת והכל מתגמד כשאני מסתכלת עליה, אבל לפניי ההריון הייתי בחורה מאוד רזה . והיום אני מציבה לעצמי מטרה שאני חוזרת לזה אז שיהיה לי בהצלחה ותודה לכולכן  ))))
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 20:05
 שרה Posts: 111
|
בס''ד ליבי יקרה, ברוכה הבאה! את במקום הנכון. וכן. הדיאטה הזו באינטרנט פשוט עובדת. מירי בלקין היא אישה מיוחדת, היא כבר תמשוך אותך אחריה... בהצלחה רבה בתהליך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 19:45
|
אני חייבת לציין שאני מתפעלת מהפרגון והתמיכה פה של הבנות,אני חדשה בכל העסק הזה וכמובן שלא קל לי אני אומנם אחרי לידה ויש לי נסיכה מהמממממממממת והכל מתגמד כשאני מסתכלת עליה, אבל לפניי ההריון הייתי בחורה מאוד רזה . והיום אני מציבה לעצמי מטרה שאני חוזרת לזה אז שיהיה לי בהצלחה ותודה לכולכן ))))
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 13:29
 קרולין Posts: 6651
|
ליבי יקרה! ברוכה הבאה ובהצלחההההההההההה! מירי יש אל תתיאש!! ואם אין אני לי - מירי לי!!!! באינטרט בחוגיםםםם, מירי היא ה מלכה בתחום שלה, תעשי בדיוק מה שמירי אומרת תיצמדי לשיטה שלה ותראי יופי של תוצאות ותשפרי את איכות החיים שלך פ ל א י ם! בהצלחההההה ר בהההההההההה וכולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד...איזה כיף! קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 12:12
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
יש רבות וטובות שנרשמו דרך האינטרנט ורואות תוצאות. אישית, אני רשומה כבר שנתיים דרך האינטרנט וירדתי בזכות מירי 26 קילו (היד עוד נטויה). אני בטוחה תמצאי את מקומך איתנו כאן ואם תעשי מה שצריך לעשות תראי תוצאות יפות. ליבי כתב: נרשמתי לדיאטה דרך האינטרנט האם יש מישהי שניסתה דיאטה זו והאם היא רואה תוצאות? אשמח לקבל תשובה
WOW
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 12:11
 נחושה Posts: 6982
|
ליבי יקרה, ברוכה הבאה לפורום ובכלל, המון הצלחה והתמדה בתהליך... תיכנסי גם להצלחות באתר, לפורום מתכונים וכל מה שיוכל לסייע לך... בהצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 10:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש רבות וטובות שנרשמו דרך האינטרנט ורואות תוצאות. אישית, אני רשומה כבר שנתיים דרך האינטרנט וירדתי בזכות מירי 26 קילו (היד עוד נטויה). אני בטוחה תמצאי את מקומך איתנו כאן ואם תעשי מה שצריך לעשות תראי תוצאות יפות. ליבי כתב:
נרשמתי לדיאטה דרך האינטרנט האם יש מישהי שניסתה דיאטה זו והאם היא רואה תוצאות? אשמח לקבל תשובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 06:07
 dany Posts: 19819
|
ליבי מתוקה הפורום הזה מורכב מאנשים שעושים את הדיאטה דרך האינטרנט ואנשים שמתייצבים מידי שבוע אצל מירי בקבוצה. אם תעקבי ותהיי שותפה לנו כאן בפורום תראי את התוצאות במו עיניך יום יום ושבוע שבוע. מאחלת לך המון המון הצלחה ונשמח לשמוע ממך עוד. חיבוק דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ליבי ברוכה הבאה לבית הזה שאין לו אח ורע. מאחלת לך המון הצלחה וש כאן הצלחות אין ספור ובטוחני שבנות האינטרנט לא יאחרו לספר לך. החשוב ביותר לדעת להפנים את השיטה וליישם .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 00:27
 אשירה Posts: 4292
|
ליבי יקרה, ברוכה הבאה אל מירי בלקין והפורום, את תמצאי כאן בית חם, אוהב ותומך וגם הרבה מאוד הצלחה אצל רבים מהמשתתפים בחוגים ודרך האינטרנט, תעקבי אחרי הוראותיה של מירי, מיכל הדיאטנית עומדת לרשותך גם כן, ויש לך כאן את כל הכלים כדי להגיע לתוצאות המקוות, כל טוב והמון הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 00:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ברוכה הבאה ליבי יקרה בודאי שמאות אנשים רשומים ומצליחים בדיאטה באינטרנט ומקוה מאד שגם את תהיי בינהם, תקפידי לראות את ההרצאה השבועית שלי, שמתחלפת כל יום חמישי, את הרצאת המבוא על הדיאטה והשיטה ובכל שאלה תתכתבי איתנו דרך המעטפה שמעל התפריט האישי שלך.... בהצלחה ותשתתפי איתנו בפורום, שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2011 00:09
|
נרשמתי לדיאטה דרך האינטרנט האם יש מישהי שניסתה דיאטה זו והאם היא רואה תוצאות? אשמח לקבל תשובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|