הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבריי היקרים! מתארגנים ובדרך לחינה מרוקאית בצפון..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/06/2011 13:46

שאפתנית
שאפתנית
נסיעה טובה בטוחה ותהנו בארוע, מזל טוב לזוג הצעיר.
קרולין כתב:
יקרות שלי,
תודה ענקית לכולכן על כל הפירגון והאהבה שלכן. ...אתן מרגשותתתתתתתתת.
היום ה ח ת ו נ ה במלום חוף התמרים בעכו ..... נוסעים לנהריה יש לנו סופ"ש משפחתי , מלא בקולולו וריקודים מרוקאייםwink, שבת חתן וכמובן אוכל מ ש ו ב ח.
מאחלת לכולנו המשך יום נ פ ל אsmile
אחלה אחלה סופ"ש, נעים ומהנה ושבת שלום ומבורך לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם.smile
אוהבת המוןןןןןן
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 18:10

ענת
ענת
המון מזל טוב תהני ונסיעה טובה,נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 14:38

נחושה
נחושה
המון מזל טוב לכל המשפחה וכל הכבוד לכן בנות מחוננות
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 14:10

dany
dany
המון המון כייף ושמחה ומזל טוב
סופ"ש נפלא
נשיבוקים

קרולין כתב:
יקרות שלי,
היום ה ח ת ו נ ה במלום חוף התמרים בעכו ..... נוסעים לנהריה יש לנו סופ"ש משפחתי , מלא בקולולו וריקודים מרוקאייםwink, שבת חתן וכמובן אוכל מ ש ו ב ח.
אוהבת המוןןןןןן
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 13:46

קרולין
קרולין
יקרות שלי,
אוהבת המוןןןןןן
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 00:52

ריבל'ה
ריבל'ה
קרולין יקרה, את מדהימה, איזה פתיחות זורמת, איזו שמחה,
איזה איפוק. אשריך. תמשיכי להינות מהחיים בכיף, ובשיקול דעת.
ורק בשמחות תמיד. באהבה ובהערכה ריבל'ה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2011 00:21

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין היפה החתיכה והטובה
אין עלייך בפירגון ושיתוף,
גאה בך ובליהי המקסימה
על ההתמדה ושמחת החיים.......
רק שמחות וברכות לרב לך ולבני משפחתך....
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 20:36

dany
dany
קרולין
אני מסירה את הכובע בפניך ובפני ליהי על עצמת ההחלטיות ממש סמל ודוגמא.
אני בטוחה שגם בשבת החתן ממש לא תשתוללי אלא תטעמי כזית על מנת לתת כבוד.
שתמיד תמיד תהיי מוקפת בשמחות ובאושר
נשיבוקים
דני

קרולין כתב:
תודה לכולכן אתן מקסימותתתתתתתתתתתתתת
יקרות שלי, היה מדהיםםםםםםםםםםם, מרגש, שמייח, צבעוני וסופר סופר משפחתי.
לענין האוכללללללללללללללללל: האירוע היה במושב יערה בצפון ע"י שלומי במסעדה והוגש אוכל בשרי וים של סלטיםםםםםםםםםםםםםםםםם שזה היה נ ה ד ר !
אח"כ הגיעו העוגות, העוגיות הריבותתתתת והכל להזכירן עבודת בית של הגיסות המהממות שלי......ואני וליהי ביתי שהיא גם חניכה של מירי..... פשוט החלטנו ביחד מחר ש ק י ל ה !!!!
אין מצבבבבבבבבבבבבבבב שב- 11 בלילה אנחנו אוכלות עוגותתתתתתתתתתתתתתתתת וריבותתתתתתתתתתתתתתתתתת!
המשכנו לרקוד ולהנותתתתתתתתתתת ועשינו בטל ומבוטל.....וזאת כוחה של מסגרת וזה כוחו של החוג המדהים ביותר בעולם!!!!!! אבל אל דאגה.....מחר החתונה ואנחנו נשארים
לשבת חתן ואמרתי לגיסתי שאני לא מוותרת על העוגותתתת ושבסוף שבוע אני הולכת לטעום קצת מהכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל! מגיע לי!!!!! נכון?!!!!!
אז הכל בסדר, ואני רגועה ומאושרת עם ה ב ח י ר ה שלי והכי הכי הכי מודה למירי שלנו האחת והיחידה !!!! מזללללללללללל גדול שאנחנו במודעות ובעשייה פעם מצליח יותר, פעם פחות...
אבל בסוףףףףףף הזמן, התירגול והמסגרת חשובים ובגדר ח ו ב ה לכולנו....כי ה"קורס" הוא לכל החייםםםםםםםםםםםםםםםם וזה מה שקובע!
נשיקותתתתת לכולכןןןןן אוהבת המון המשך יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, בהצלחה לכל הנשקלים היום!!! ואחלה אחלה סופ"ש.
שלכן,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 19:01

ענת
ענת
תהני יקירתי ורק בשמחות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 16:15

אקורדיאון
אקורדיאון
מחוננותתתתתתתתת,רק בשמחות ותמיד במסגרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 16:07

דרך המלך
דרך המלך
קרולין המדהימה
כן ירבו השמחות במשפחתכם המון מזל טוב...
את יפיפיה ובהחלט מגיע לך לטעום מהעוגות.....
תהני ותהני......... מגיע לך
אוהבת סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 14:38

קרנושה
קרנושה
קרולין כתב:
לענין האוכללללללללללללללללל: האירוע היה במושב יערה בצפון ע"י שלומי במסעדה והוגש אוכל בשרי וים של סלטיםםםםםםםםםםםםםםםםם שזה היה נ ה ד ר !
אח"כ הגיעו העוגות, העוגיות הריבותתתתת והכל להזכירן עבודת בית של הגיסות המהממות שלי......ואני וליהי ביתי שהיא גם חניכה של מירי..... פשוט החלטנו ביחד מחר ש ק י ל ה !!!!
אין מצבבבבבבבבבבבבבבב שב- 11 בלילה אנחנו אוכלות עוגותתתתתתתתתתתתתתתתת וריבותתתתתתתתתתתתתתתתתת!
המשכנו לרקוד ולהנותתתתתתתתתתת ועשינו בטל ומבוטל.....וזאת כוחה של מסגרת וזה כוחו של החוג המדהים ביותר בעולם!!!!!! אבל אל דאגה.....מחר החתונה ואנחנו נשארים
לשבת חתן ואמרתי לגיסתי שאני לא מוותרת על העוגותתתת ושבסוף שבוע אני הולכת לטעום קצת מהכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל! מגיע לי!!!!! נכון?!!!!!
אז הכל בסדר, ואני רגועה ומאושרת עם ה ב ח י ר ה שלי והכי הכי הכי מודה למירי שלנו האחת והיחידה !!!! מזללללללללללל גדול שאנחנו במודעות ובעשייה פעם מצליח יותר, פעם פחות...
אבל בסוףףףףףף הזמן, התירגול והמסגרת חשובים ובגדר ח ו ב ה לכולנו....כי ה"קורס" הוא לכל החייםםםםםםםםםםםםםםםם וזה מה שקובע!
נשיקותתתתת לכולכןןןןן אוהבת המון המשך יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, בהצלחה לכל הנשקלים היום!!! ואחלה אחלה סופ"ש.
שלכן,
קרולין.smile

כל הכבוד אהובתי! את מלכה ויפיפיית הכוכבים מזמן..המשך יומקסים והמון נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 14:04

שאפתנית
שאפתנית
איזה תענוג לקרוא את דבריך קרולין, איזו שליטה נחישות וכמובן לשמוע שהתרכזתם בהנאה מהארוע ולא באוכל אכן יש מה ללמוד מכן!!
קרולין כתב:
שלכן,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 13:41

קרולין
קרולין
שלכן,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 10:17

שאפתנית
שאפתנית
מקווה שנהנת וחזרת עמוסת חוויות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2011 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
מי יתן ותהיינה רק שמחות.
מזל טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 23:42

קרנושה
קרנושה
איזה כיף זה...מזל טוב אהובה ורק שמחות וקולולולו♥
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 23:18

EFF
EFF
קרולין תהנו המון ושוב - רק שמחות ובשורות נפלאות..ושיהיה כמובן במזל טוב..
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 17:44

dany
dany
מזל טוב והמון המון שמחה
אכן אין על החינה

קרולין כתב:
היום יש לנו שמחה במשפחה, הבת של גיסי מנהריה מתחתנת בשעה טובה ביום חמישי...הערב זה ה שמחה...והקולולו...מתה על חינות זה הכי שמייח , משפחתי מרגש וצבעוני בעולם!
שיהיו לכולנו רק שמחות והתרגשויות אמן.................
הולכת להתארגן....עידכונים ב"ה בהמשך.....
אוהבת נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 17:33

אשירה
אשירה
תחגגו ותהנו ורק בשמחות!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבריי היקרים! מתארגנים ובדרך לחינה מרוקאית בצפון..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!