הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כתבה מעניינת ונכונה מאד

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/06/2011 05:42

dany
dany
כל הכבוד ריבל'ה על הירידה הנהדרת
המשיכי כך ובאמת לקראת החגים תהיי ממש חדשה ומחודשת
בהצלחההההההההההההההההההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 23:00

ריבל'ה
ריבל'ה
בנות יקרות, בטעות רשמתי הדברים כאן, במקום בנושא חדש.
הנושא החדש שרשמתי זאת שוב -
ב"ה רזיתי 4.5 ק"ג בחודש זה בעזרת האינטרנט.
איתכן הסליחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 22:55

ריבל'ה
ריבל'ה
בנות יקרות. סגרתי אתמול את החודש הראשון שלי לדיאטה באון ליין
עם 4.5 ק"ג ירידה. בשבילי זה ממש יפה מאוד. אחרי ששיתפתי אתכן בקשיי
ההרזייה שלי.

תודה לכן, לכל הנשים המתוקות על התמיכה שלכן לאורך כל הדרך
וכמובן למירי היקרה, ולמיכל הדיאטנית.

מקוה שכולנו נרד מהר, עד החגים , הרבה הרבה מעודף המשקל ...
באהבה אליכן ריבל'ה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 17:48

dany
dany
בפרט הקוטג' שמתחיל להיות חם אפילו במקרר הוא צ'יקצ'ק מחמיץ

ellag כתב:
בשופרסל יש מבצע על כל הגבינות והקוטג'ים
2 ב- 10
שווה :-)
הייתי קונה אספקה אבל....זה מתקלקל ממש מהר upset
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 16:02

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב יקרה איזה כיף לקרוא שאת חוזרת למסלול ,יוצאת ,מבלה,יישר כח.
אכן מסכימה איתך את סיפור הרופאים חובה לסיים ויפה שעה אחת קודם.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 12:58

ellag
ellag
בשופרסל יש מבצע על כל הגבינות והקוטג'ים
2 ב- 10
שווה :-)
הייתי קונה אספקה אבל....זה מתקלקל ממש מהר upset
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 11:41

dany
dany
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084483,00.html
חיוך זה הלינק לכתבה על מנת שתדעי על מה דיברנו כאן.
שמחה שאת חוזרת לעצמך בקצב הנכון לך ובניחותא.
ואכן בעיית הרופאים היא כרגע הדחופה ביותר.
ושנהיה כולנו רק בריאים אמן.
יום נהדר

חיוך מהלב כתב:
היי לכל המקסימות, איני יודעת על איזו כתבה אתן מדברות אבל ברור לי מעל לכל ספק שאנו קצת שבויים של כל יצרני החלב בארץ ונדמה להם שמותר הכל. גם מחירים אחרים עלו ועולים כל הזמן ביחס למדינות אחרות. המשכורת, היא גם כן עולה מידי פעם אבל היחס בדרך כלל אינו פרופורציוני לעליות המחירים. זה המצב שאני מכירה כבר מילדות וכמובן בתקופות בהן עבדתי ברציפות כ-25 שנה אם כי לא באותו מקום כל השנים. נראה לי שקודם כל יש לפתור בעייה הכי דחופה בעיית הרופאים, זה לא שאין בעיות אחרות אבל האוצר משחק בהם הרבה זמן, ובסופו של דבר כולנו זקוקים לרפואה ברמה זו או אחרת גם אם זה לצורך של סתם וירוס בטן או משהו פשוט מהסוג הזה.אני חיה כידוע מיום ליום וגם עשיתי לעצמי טובה. קניתי לי יומן קטן שאפשר גם לקחת בתיק ורושמת בו מידי יום על הדברים הקטנים שעולים בדמיוני והדברים היפים שאני עוברת מידי יום. למשל אמש צפיתי בסרט חמוד על אישה שבשל בעיה מסויימת רפואית (קומדיה) החליטה שהיא צריכה מהר לעשות ילד וכל יום היו לה תוכניות כיצד לפתות גברים. היתה לה תוכנית שבועית למשל להגיע לחתונה או להציע דירתה להשכרה ומי שיבוא גבר נאה לפתות אותו. כל יום העניין התפנצ'ר בשל סיבה אחרת והסיטואציות הן מצחיקות בעליל. זה בדיוק סוג הסרטים להם אני זקוקה עתה.
בינתיים תודה לאל אני מחלימה יפה מאד וכל יום טוב מהקודם. מחר אחזור להתעמלות הרגילה שלי כמובן בצעד מדוד ולא אנסה ל"טרוף" את כל העולם אלא הקשבה מלאה לגוף. מאחלת לכולכם אחלה יום בעולם - זכרו היום הוא הארוך בשנה... למרות שמחכה לנו עוד קיץ מהביל ללא ספק. אבל להנות מכל יום מהדברים הקטנים שעושים לנו את זה. אפילו אם מישהו מחייך אליך גם זה חמוד לדעתי. אני תמיד ידעתי להעריך את הדברים האלה אבל עכשיו מתמקדת בכך עוד יותר והעיקר בלי ציפיות.
אמש הייתי במסעדה והזמנתי בן דוד של בעלי שהוא בודד. היה לנו ערב כיפי. לא תאמינו אכלתי ארוחה משביעה. לקינוח ביקשתי סלט גדול ותה נענע. מה דעתך מירי?
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 11:30

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היי לכל המקסימות, איני יודעת על איזו כתבה אתן מדברות אבל ברור לי מעל לכל ספק שאנו קצת שבויים של כל יצרני החלב בארץ ונדמה להם שמותר הכל. גם מחירים אחרים עלו ועולים כל הזמן ביחס למדינות אחרות. המשכורת, היא גם כן עולה מידי פעם אבל היחס בדרך כלל אינו פרופורציוני לעליות המחירים. זה המצב שאני מכירה כבר מילדות וכמובן בתקופות בהן עבדתי ברציפות כ-25 שנה אם כי לא באותו מקום כל השנים. נראה לי שקודם כל יש לפתור בעייה הכי דחופה בעיית הרופאים, זה לא שאין בעיות אחרות אבל האוצר משחק בהם הרבה זמן, ובסופו של דבר כולנו זקוקים לרפואה ברמה זו או אחרת גם אם זה לצורך של סתם וירוס בטן או משהו פשוט מהסוג הזה.אני חיה כידוע מיום ליום וגם עשיתי לעצמי טובה. קניתי לי יומן קטן שאפשר גם לקחת בתיק ורושמת בו מידי יום על הדברים הקטנים שעולים בדמיוני והדברים היפים שאני עוברת מידי יום. למשל אמש צפיתי בסרט חמוד על אישה שבשל בעיה מסויימת רפואית (קומדיה) החליטה שהיא צריכה מהר לעשות ילד וכל יום היו לה תוכניות כיצד לפתות גברים. היתה לה תוכנית שבועית למשל להגיע לחתונה או להציע דירתה להשכרה ומי שיבוא גבר נאה לפתות אותו. כל יום העניין התפנצ'ר בשל סיבה אחרת והסיטואציות הן מצחיקות בעליל. זה בדיוק סוג הסרטים להם אני זקוקה עתה.
בינתיים תודה לאל אני מחלימה יפה מאד וכל יום טוב מהקודם. מחר אחזור להתעמלות הרגילה שלי כמובן בצעד מדוד ולא אנסה ל"טרוף" את כל העולם אלא הקשבה מלאה לגוף. מאחלת לכולכם אחלה יום בעולם - זכרו היום הוא הארוך בשנה... למרות שמחכה לנו עוד קיץ מהביל ללא ספק. אבל להנות מכל יום מהדברים הקטנים שעושים לנו את זה. אפילו אם מישהו מחייך אליך גם זה חמוד לדעתי. אני תמיד ידעתי להעריך את הדברים האלה אבל עכשיו מתמקדת בכך עוד יותר והעיקר בלי ציפיות.
אמש הייתי במסעדה והזמנתי בן דוד של בעלי שהוא בודד. היה לנו ערב כיפי. לא תאמינו אכלתי ארוחה משביעה. לקינוח ביקשתי סלט גדול ותה נענע. מה דעתך מירי?

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 10:59

dany
dany
גם אני חשתי זאת בארנקיupset

שאפתנית כתב:
לצערי הרב מחירי כל המוצרים עולים ולא רק של מוצרי החלב או הממתקים, אתמול עשיתי את הקניה השבועית והכל התייקר, קופסאות השימורים, האורז, הפסטה, מוצרי החלב, מוצרי הניקיון בקיצור הכל!!! חוץ מהמשכורת היא אף פעם לא משתנה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 09:11

EFF
EFF
גם אני מוצאת שזו כתבה נאיבית....כאילו מעניין את יצרני ויבואני המזון לאן הוא מגיע אחרי שהוא יוצא מהם והכסף נכנס....
אחריות חברתית?? למישהו פה בארץ יש????
לצערנו כשהראש **** (דהיינו הממשלה) הגוף לא מתפקד כראוי.......

ולפיכך בנושא שלשמו אנחנו מתכנסים כאן : אם אין אנחנו לנו מי לנו??? (מירי ואנחנו - אנחנו ומירי...)
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 08:59

שאפתנית
שאפתנית
לצערי הרב מחירי כל המוצרים עולים ולא רק של מוצרי החלב או הממתקים, אתמול עשיתי את הקניה השבועית והכל התייקר, קופסאות השימורים, האורז, הפסטה, מוצרי החלב, מוצרי הניקיון בקיצור הכל!!! חוץ מהמשכורת היא אף פעם לא משתנה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 08:16

שרה
שרה
בס''ד
מהפכות גדולות בעולם התחילו
מאיזה רעיון נאיבי...
לאט לאט הנושא הבריאותי, הירוק, מחלחל
למודעות הצרכן.
יישר כוח על הבאת המאמר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 06:01

dany
dany
מה אומר כל כך נאיבי...............upset
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 04:50

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יכול להיות רעיון מעולה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2011 00:11

avi_i
avi_i
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084483,00.html
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כתבה מעניינת ונכונה מאד

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!