21/06/2011 15:48
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
כעת זה רשמי... הבוקר זה מתחיל... קיץ חדש ובלתי רגיל.... הוא כאן בשביל להישאר לפחות עד אחרי החגים ואיתו ימים מהנים קצת יותר ואחרים מלאי לחות ומעיקים... והשווקים מלאים בשפע פירות הקיץ המתוקים והמזמינים ובחלונות הראווה שמלות ומכנסוני קיץ ושפע סנדלים ובכל פינה קפה קר ומיצי פירות, גלידריות וחנוית ממוזגות רק שנפתח את הארנק ונשכח לרגע מהתחייבויות קודמות... אבל אנחנו התחייבנו קבל עם, פורום וקבוצה שנהייה מחוננות, נקפיד על שתיית מים, רישום והליכה שלא משנה באיזה ארוע, חו"ל, משט או חברים אנחנו לא נוגעות בפחממות אחרי חמש גם מול כיתת יורים... כי באמת, עם יד על הלב אנחנו יודעות בלב פנימה שאחרים כבר הצליחו, שזה אפשרי....אז יאלללללללללה מרגע זה המבט רק קדימה העיקר לשמור על רצף ירידות, העיקר להקפיד על התמדה וב"ה בלי נדר נעשה, נשמע ונעשה בהצלחה ונעלה כתה!!! קיץ שמח ומהנה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם נחושה edited by נחושה on 6/20/2011
צודקת בכל מילותייך יקירה. התמדה וכל היתר לא חשוב...שום מיץ ושום גלידה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 13:56
 טלי-לי Posts: 13
|
נחושה - מילים כדורבנות... ואכן השילוב של ההתמדה עם המבט קדימה וההתחייבות יובילו את כולנו ב"ה להצלחה גדולה... :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 10:58
 dany Posts: 19819
|
לא נמשיך כי יש עוד ימי הולדת ביולי ובאוגוסט אני חוגגת כמה............ וגם ספטמבר . שראש השנה יוצא ממש רק בסופו יש עוד ימי הולדת לחגוג כאן בפורום אז נשאיר את זה לימים עצמם!!!!!!!!!! בכל אופן תודה על העידוד
dany כתב:
לא מאמי את החגים האלו אני אוהבת מאד מאד לא אוהבת את חגי תשרי........................ נחושה כתב: dany כתב: תודה נחושתי על זריקת המרץ והעידוד............ ואקו מקסימה שלי הזכרת חגים............. כבר נבלתי כמו פרח............. אוי............. אי אפשר בלי???????????? בנות אהובות שיהיה לכולנו קיץ נהדר ותוצאות נפלאות לסוף שליש אוהבת דני דני אם כל כך קשה לך אז ככה: 4/7 תחגגי עם אמריקה 14/7 תחגגי איתי יומולדת ועם צרפת כולה.... ט"ו באב חג האהבה, תצאי לחולל בכרמים.... שאמשיך?  edited by נחושה on 6/21/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 10:53
|
לא מאמי את החגים האלו אני אוהבת מאד מאד לא אוהבת את חגי תשרי........................

נחושה כתב:
dany כתב: תודה נחושתי על זריקת המרץ והעידוד............ ואקו מקסימה שלי הזכרת חגים............. כבר נבלתי כמו פרח............. אוי............. אי אפשר בלי???????????? בנות אהובות שיהיה לכולנו קיץ נהדר ותוצאות נפלאות לסוף שליש אוהבת דני דני אם כל כך קשה לך אז ככה: 4/7 תחגגי עם אמריקה 14/7 תחגגי איתי יומולדת ועם צרפת כולה.... ט"ו באב חג האהבה, תצאי לחולל בכרמים.... שאמשיך?  edited by נחושה on 6/21/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:25
 נחושה Posts: 6982
|
תודה לכולן על איחולי הקיץ הקרירים והנעימים אפשר לעשות ה-כול, פשוט להיות מודעים.... ואם ממש קשה אז אני מזכירה לפזר ק"ג אורז ולספור בסבלנות מ...ההתחלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:21
|
dany כתב:
תודה נחושתי על זריקת המרץ והעידוד............ ואקו מקסימה שלי הזכרת חגים............. כבר נבלתי כמו פרח............. אוי............. אי אפשר בלי???????????? בנות אהובות שיהיה לכולנו קיץ נהדר ותוצאות נפלאות לסוף שליש אוהבת דני דני אם כל כך קשה לך אז ככה: 4/7 תחגגי עם אמריקה 14/7 תחגגי איתי יומולדת ועם צרפת כולה.... ט"ו באב חג האהבה, תצאי לחולל בכרמים.... שאמשיך? edited by נחושה on 6/21/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:14
 EFF Posts: 6417
|
שיהיה קיץ נעים ומהנה - ושנעבור אותו בכייף!!!!!!!!!!!!!!!!
והעיקר - בלי......................אבטיחים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:13
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
כעת זה רשמי... הבוקר זה מתחיל... קיץ חדש ובלתי רגיל.... הוא כאן בשביל להישאר לפחות עד אחרי החגים ואיתו ימים מהנים קצת יותר ואחרים מלאי לחות ומעיקים... והשווקים מלאים בשפע פירות הקיץ המתוקים והמזמינים ובחלונות הראווה שמלות ומכנסוני קיץ ושפע סנדלים ובכל פינה קפה קר ומיצי פירות, גלידריות וחנוית ממוזגות רק שנפתח את הארנק ונשכח לרגע מהתחייבויות קודמות... אבל אנחנו התחייבנו קבל עם, פורום וקבוצה שנהייה מחוננות, נקפיד על שתיית מים, רישום והליכה שלא משנה באיזה ארוע, חו"ל, משט או חברים אנחנו לא נוגעות בפחממות אחרי חמש גם מול כיתת יורים... כי באמת, עם יד על הלב אנחנו יודעות בלב פנימה שאחרים כבר הצליחו, שזה אפשרי....אז יאלללללללללה מרגע זה המבט רק קדימה העיקר לשמור על רצף ירידות, העיקר להקפיד על התמדה וב"ה בלי נדר נעשה, נשמע ונעשה בהצלחה ונעלה כתה!!! קיץ שמח ומהנה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם נחושה edited by נחושה on 6/20/2011 נחושה יקירתי כל פעם מחדש אני נהנת ומתפעלת איך שאת מעלה דברים על הכתב בצורה כל -כך מוחשית ויצירתית. שהקיץ יעבור לך בנעימים וללא מפגעים שיהיה לך קיץ מדהים בילוי מהנה בחברת הילדים נשיקות נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
קיץ נהדר ונעים לכולנו והלוואי שנצליח להיפטר מעוד כמה ק"ג כדי שנחווה את הקיץ ביתר נוחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 08:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה נחושתי על זריקת המרץ והעידוד............ ואקו מקסימה שלי הזכרת חגים............. כבר נבלתי כמו פרח............. אוי............. אי אפשר בלי???????????? בנות אהובות שיהיה לכולנו קיץ נהדר ותוצאות נפלאות לסוף שליש אוהבת דני שתי מים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 05:59
|
תודה נחושתי על זריקת המרץ והעידוד............ ואקו מקסימה שלי הזכרת חגים............. כבר נבלתי כמו פרח............. אוי............. אי אפשר בלי???????????? בנות אהובות שיהיה לכולנו קיץ נהדר ותוצאות נפלאות לסוף שליש אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן הקיץ כאן ובעוד שלושה חודשים אנחנו חוזרים לתקופת החגים,זה כאן בפינה . בואו נעבור יחדיו את הקיץ בשלום ובשליטה כדי להגיע לשולחן החג קלות יותר. קיץ נפלא לכולנו והצלחה בשליטה על האוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 23:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
אמן ואמן... קיץ מהנה לכולנו והכי חשוב בשליטה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 23:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה המחוננת והאהובה תודה על הנחישות החיוך והאהבה לילה טוב שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 22:52
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! כל מילה שלך שווה זהב! איתך לאורך כל הדרך.......ושבאמת יהיה לכולנו קיץץץץץץץץץץץץץץ צבעוני, מהנה , שמח וכמה שיותר ק ל.........מכל הבחינות לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 22:41
|
כעת זה רשמי... הבוקר זה מתחיל... קיץ חדש ובלתי רגיל.... הוא כאן בשביל להישאר לפחות עד אחרי החגים ואיתו ימים מהנים קצת יותר ואחרים מלאי לחות ומעיקים... והשווקים מלאים בשפע פירות הקיץ המתוקים והמזמינים ובחלונות הראווה שמלות ומכנסוני קיץ ושפע סנדלים ובכל פינה קפה קר ומיצי פירות, גלידריות וחנוית ממוזגות רק שנפתח את הארנק ונשכח לרגע מהתחייבויות קודמות... אבל אנחנו התחייבנו קבל עם, פורום וקבוצה שנהייה מחוננות, נקפיד על שתיית מים, רישום והליכה שלא משנה באיזה ארוע, חו"ל, משט או חברים אנחנו לא נוגעות בפחממות אחרי חמש גם מול כיתת יורים... כי באמת, עם יד על הלב אנחנו יודעות בלב פנימה שאחרים כבר הצליחו, שזה אפשרי....אז יאלללללללללה מרגע זה המבט רק קדימה העיקר לשמור על רצף ירידות, העיקר להקפיד על התמדה וב"ה בלי נדר נעשה, נשמע ונעשה בהצלחה ונעלה כתה!!! קיץ שמח ומהנה לכולםםםםםםםםםםםםםםםם נחושה edited by נחושה on 6/20/2011
|
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|