הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פניה אישית למירי- מירי- האם באמת הכל עבור הכסף????

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/06/2011 09:55

אקורדיאון
אקורדיאון
גג שלום לך.
אני ממש המומה מהדרך שבחרת לנקוט ,כבר נאמר לך כאן ובצדק יש דרך לטפל בהחזר כספי שחשבת כי מגיע לך ולא זו הדרך ,כאן במטרה שכולם יראו ומה?????
יושפעו????.אין לך סיכוי כי למסגרת הזאת אין מחיר! להאשים את התפריט????חחח אם היית רצינית ונחושה להתחיל ,להקשיב להרצאות ולקחת מהן ולו חלק וליישם,
לדבר טלפונית עם מירי שאין לי כל ספק שהיתה תומכת ועושה הכל לסייע לך בנושא העשייה הכל היה נראה ונשמע אחרת.
אני כבר לא מדברת עלי ועל עוד כמוני שמגיעים לחוגים עשרות בשנים והדיאטה היא רק חלק ,יש לנו כאן בית חם ותומך ללא סייג ,אני אדגיש את בנות האינטרנט
שחשות כמונו,הגיעו לתוצאות ,מגיעות ומתקבלות בברכה להרצאה מידי פעם ומירי מכירה אותן אישית וכולן יודעות שיש למי לפנות בכל בעיה קטנה כגדולה.
חבל שלא החרת כפי שכתבתי בדרך הזו אלא בחרת לעשות שימוש ציני כאן בפומבי.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 09:35

talime
talime
גג שלום רב,
אני בדרך כלל לא כותבת בפורום , אבל הפעם קשה לי להתאפק.
אתחיל ואומר שהייתי רשומה לקבוצות של מירי בלקין כאשר נכנסתי להריון, ןעקב מצבי הרפואי נאלצתי להיעדר תכופות מהגעה להרצאות.
אותה מירי בלקין שאותה בחרת להחפיש בביתה שלה, באתר אותו היא מממנת, היא היא אותה אחת שהחזירה לי כל חודש ששילמתי עבורו במלואו לאחר הלידה (בדרך של הארכת המנוי ללא עלות נוספת). היא היא אותה אחת שהפגינה איכפתיות, דאגה כנה ואמיתית למצבי, ופירגנה לי לאורך כל ההריון הקשה והסבוך שהיה לי.
מירי, אריה וגילי כולם מוכשרים דיו לענות לטענותיך, וממש אינני חושבת שזה מקומי לעשות את זה עבורם, ולכן מבלי להידרש לבקשה הספיציפית שלך, הלכאורה "תמימה" (במסווה של חוסר אונים), את פשוט מקוממת. כל דרך אחרת הייתה טובה יותר- טלפון למירי עצמה (שכן הנייד שלה וגם המספר בבית מפורסמים באתר הדף הראשי), הגעה אישית לדבר עם אריה או מירי באחת הקבוצות, מייל אישי למירי- פשוט כל דרך אדיבה ומנומסת יותר. ואם כבר רצית להכפיש- תגידי שזה מה שאת עושה (כנראה על מנת לייצר לחץ על מירי)- אל תציירי את עצמך כקורבן של שום דבר- כל כללי ההתקשרות ידועים וכתובים שחור על גבי לבן.
וליידע כללי, אם אין לך כסף לפנות לאף מקום אחר כי כספיך הולך לריק למירי- את יכולה לפנות לקופת חולים. שם אפשר לקבל עזרה בחינם. בהצלחה לך בהמשך דרכך
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:45

שאפתנית
שאפתנית
גג שלום לך,
צר לי לשמוע שאת לא מרוצה משרות האינטרנט של מירי. אני רשומה לתכנית של מירי דרך האינטרנט כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. היחס האישי של הצוות, התפריט לדעתי נהדר וכמובן שהירידות הן בהתאם למאמץ שאני משקיעה. יש תקופות קלות יותר ויש תקופות שצריך לעבוד קשה יותר אבל זה התהליך.
על מירי אני יכולה לומר לך שאין תמיכה יותר גדולה מזו ולא תמצאי בכל שוק הדיאטות. מירי נותנת מעצמה גם למינויי האינטרנט. היא משוחחת איתנו בטלפון ותמיד מקבלת אותנו בשמחה ובפנים מאושרות כשאנו יכולות לבקר אותה בחוגי שהיא מעבירה. לא היתה פעם אחת שהגעתי ומירי אמרה לי את לא יכולה להיות פה זה לא לאנשי האינטרנט, להפך, בכל פעם שאני יכולה להגיע היא מחבקת ומחזקת ומטעינה אותי לשבוע נוסף של עשייה.
צר לי שלא מצאת את מקומך בקבוצת האינטרנט, יש פה אנשים מאוד חמים ואיכפתיים. אולי אם היית נכנסת יותר לפורום והיית פעילה הינו יכולות לעזור ולחזק גם אותך.
אני מאחלת לך כל טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:37

דרך המלך
דרך המלך
חשבת על שיחת טלפון??? יותר אתי לדבר אישית מאשר לומר מילים קשות מעל דפים אלו.....
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:36

גג
גג
ואגב, אם יש "מיליונים כמוני בים" אז מדוע יש צורך בגביית כסף בצורה כזו לא יפה?????
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:35

גג
גג
דרך המלך היקרה. כל שאני רוצה הוא לעזוב מבלי שיקחו לי כסף לשלושה חודשים בהם אני לא משתמשת ולא אשתמש בשירות. אני בטוחה שמירי היא אישה מקסימה ולכן פניתי אליה על גבי הפורום, כי בהודעות שאני מקבלת אין לי יכולת ליצור איתה קשר.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:32

דרך המלך
דרך המלך
תשמעי אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי את אבל בדיאטה אם לא תעזרי לעצמך אף אחד לא יעזור לך
תפריט נוקשה???? לא מבינה על מה את בכלל מדברת זה התפריט הכי סבבה שנתקלתי בחיי ועשיתי מלא מלא דיאטות אצל אין ספור אנשים וחוגים..
את מדברת על יחס??? מהיום הראשון שאני אצל מירי (שנתיים) היא כבשה אותי בזכות היחס החם והאוהב בזכות המילה הטובה , בזכות החיוך.... איך את מסוגלת לומר מילים כל כך קשות ?????
את לא מרוצה מהתוצאות? - תעבדי קשה יהיו תוצאות ... אני השבוע לא עבדתי ולא נלחמתי והרמתי ידיים והתוצאות ידברו בעצמם זה לא אומר שהשיטה לא נכונה ולא טובה..
את רוצה יחס אישי - בואי לחוגים עצמם ולא דרך האינטרנט .. מה חשבת לעצמך שהיא תעמוד לרשותתך כל רגע נתון???
גם אנחנו אנשי החוגים פוגשים את מירי פעם בשבוע.... ובפעם הזאת יש את היחס הכי חם והכי אוהב....
שכנעה אותך להשאר??? זה בשבילך יותר מאשר בשבילה , יש כמוך מליונים בים....
את רוצה לעזוב עזבי - ההפסד כולו שלך...
מאחלת לך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 08:17

גג
גג
אין לי ספק שהודעה זו תרד בקרוב, אז מי שיכול לקרוא- אנא.
נרשמתי בעבר לשירות האון-ליין של מירי, ולא הייתי מאושרת מאד מהתוצאות. שנה חלפה לה, המשכתי בירידה איטית במשקל באמצעות חיזוקים בדרכים אחרות, והספקתי לשכוח מה לא אהבתי בשירות האינטרנט, והחלטתי להמשיך בדיאטה ושוב הגעתי לאתר, שוב התרשמתי ממירי והחלטתי להירשם. נרשמתי לשלושה חודשים וקיבלתי גישה לשירות האון-ליין. באופן מיידי נזכרתי מה לא התאים לי בשיטת האינטרנט- תפריט מאד נוקשה שאיני יכולה לעמוד בו, ושירות לא כל כך אישי כמו שאני צריכה. לאחר שעתיים בלבד, אני חוזרת- שעתיים בלבד ביקשתי לבטל את המנוי. יותר נכון כבר עברתי לשלב התחנונים. קיבלתי הודעות חוזרות ונשנות עם שאלות מדוע, אך כאשר התעקשתי שאני רוצה לבטל קיבלתי מגיל (שאיני יודעת מיהו ומה תפקידו) הודעה לקונית שקיבלו את בקשתי שלא לחדש את המנוי אחרי שלושה חודשים (באמת תודה לכם), ושלפי חוק הגנת הצרכן זו זכותם. ואני שואלת- איפה ההגינות האישית? איפה הרצון לעזור לאנשים לרדת במשקל (שכן כספי הולך לריק למשך שלושה חודשים- איני יכולה לפעול לקבלת עזרה דיאטנית אחרת). ברצוני להסביר כי בהתחלה שקלתי לעבור לקבוצה של מירי- וכך גם כתבתי בבקשה. רק לאחר כל המיילים הלא נחמדים משירות האתר נזכרו להגיד כי "לפנים משורת הדין" ימירו לי את המנוי. ובכן תודה לכם- איני מעוניינתי יותר בשירותכם. אני מקווה ומאמינה שמירי בעצמה לא ידעה על עניין זה וכי המנוי אכן יבוטל לאחר פניה זו. קשה לי להאמין שמירי בלקין מכריחה לקוחות שלה להמשיך ולהיות לקוחות שלה על אף שברור שאינם מעוניינם בכך. ואם כן- אדאג גם אני לספר לכל מי שאוכל על היחס המאד לא חביב שקיבלתי כאן. מירי- אנא תגובתך!! תודה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פניה אישית למירי- מירי- האם באמת הכל עבור הכסף????

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!