21/06/2011 07:38
 לאה לה Posts: 112
|
מי שמכיר את מירי יודע את כל המעלות הטובות שניחנה בהן-הנתינה הטוב לב והרצון לעזור אך אל תשכחי שמעבר לזה מדובר בעסק לכל דבר וצריך להבדיל בין הדברים ולא לערבב ביניהם אין פה ענין של הבנה ורצון לעזור בתחום הפיננסי-אלו דברים שאם יתחילו להבין כל אחת שלא בא לה לעשות דיאטה אחרי שנרשמה אז הם יתעסקו כל היום בדברים הללו במקום בדברים החשובים באמת!קצת בגרות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 22:31
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה עם הבנות לגמרי...בכל דבר ועניין בחיים כספי או אחר אם יש רצון יש דרך.... !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 21:46
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת לבנות המדהימות והמקסימות אחת אחת. מה זה????!!!! אין על מירי ואריה בלקין אני חניכה של מירי שניםםםםםםםםםםםםםםםם רבותתתתתתתתתתתתת ואני לא מבינה על את מדברת?! בכל מקרה, יש דרך ופתרון לכל דבר בחיים. בטוחה שאם היית פונה למירי ואריה הם היו נותנים לך את השרות/המענה/ הפתרון הטוב ביותר שיש. נקודה. חבל מאד שבחרת להתבטא ולהתנהג כך. תמיד אפשר ורצוי לבחור אחרת. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 20:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה איתך נילי....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 20:33
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך יקרה מאוד כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 20:30
|
גג היקרה הכותרת של ההודעה שלך "האם באמת הכל עבור הכסף?????" מי שקורא טוב מבין היטב שיש כאן האשמה והאשמה גדולה... "פניה אישית למירי" - גם זה בכותרת ... זה לא אישי בכלל שאני רוצה לכתוב לאחת מחברות הפורום באופן אישי אני משתמשת בהודעות אישיות (ראי חלון למעלה מצד ימין). אני בהחלט חושבת שהכפשת את הדיאטה של מירי - "באופן מיידי נזכרתי מה לא התאים לי בשיטת האינטרנט- תפריט מאד נוקשה שאיני יכולה לעמוד בו, ושירות לא כל כך אישי כמו שאני צריכה. " כמו שנילי רשמה לך אין החזר כספי בשום מקום בשום חוג.... רשמתי את בני הקטן לכדורגל לשנה ואחרי 6 חודשים כבר לא בא לו... לא העזתי לבקש את הכסף בחזרה.. במפורש רשום בתקנון אין החזר כספי ללא אישור רפואי... להבא ולעתיד... תשקלי מילים לפני שהן יוצאות כי אי אפשר להחזיר מילים במיוחד שזה כתוב... תלמדי תמיד לסיים מערכת יחסים בצורה נעימה ולהשאיר צוהר /דלת פתוחים לעתיד כולנו כואבות את העלבון והמילים הפוגעות שמצאת לנכון לכתוב בפורום כל כך אוהב ומפרגן לאדם שכולו רק טוב ונתינה..... מבחינתי זאת התגובה האחרונה שלי לפוסט הזה מאחלת לך בהצלחה ומתפללת בשבילך שתמצאי את השלווה והנחת ותצאי מהתסכול והייאוש שאת בעצמך נכנסת לשם ..... חבל מאוד.... ולך מירי יקרה במידה ואת קוראת את הפוסט הזה אני רוצה לומר לך שאת אישה מקסימה עם המון נתינה עם המון סבלנות ואהבה.... למדתי בחוגים שלך מעבר לדיאטה המון תובנות על החיים , לא אמצא חוג כזה בשום מקום ... הנוכחות שלך , האנרגיה שלך , החיוך, המילים זה שווה כל קילו וקילו... מאחלת לך עוד הרבה שנים טובות בריאות ומאושרות ... המשיכי בדרך שלך עם תכונות כמו שלך לא ירחק האושר ממך. בנות יקרות , מאחלת לכולם המשך הצלחה בתהליך, תמשיכו לפרגן ולעודד ולתמוך כי ביחד כולנו כח מנצח נשיקות לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 20:25
|
גג במקום להפנים את כל מה שנכתב לך כאן ולהתיחס לעיקר ולא לתפל, וכנראה שאת חייבת להגיד את המילה האחרונה נילי
-- וסרהולץ
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 20:20
 גג Posts: 5
|
דני גם את יודעת להתבטא בצורה לא נעימה "גג בושי לך!!!!!!!!!!!!!!!! " dany כתב:
אולי זה מה שרצית אך הבעת זאת בצורה מאד לא נעימה ולא זה היה המקום לעשות זאת. ראיתי שכל הבנות איחלו לך בסופו של עניין אושר בהמשך דרכך כי זה בעצם מה שאנחנו לומדות ומלמדות כאן בפורום הזה סובלנות, סבלנות אהבה וחום. ויש מקום בו אפשר לבקש או להתלונן בצינורות מקובלים. ערב טוב לך ומקווה שתצליחי להגיע להבנה. גג כתב: חשוב לי לציין לכל המגיבים שמעולם לא הכפשתי את הדיאטה של מירי ולא הכפשתי את הדרך שלכן. אני מאחלת לכולכם בהצלחה, אושר ורק אנרגיות טובות. בסך הכל ניסיתי שמישהו יתייחס לבקשותי קצת יותר ברצינות. אני מאחלת לכן הצלחה בדרכן, אין לי שום דבר נגדכן אלא רק לאחל לכן בהצלחה. ובאשר לי, בסך הכל רציתי לקבל בחזרה מעל חמש מאות שקלים אבודים. חבל שאתן מוציאות אנרגיות שליליות ולא הקשבתן לתסכול ולייאוש שלי. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 19:42
 dany Posts: 19819
|
אולי זה מה שרצית אך הבעת זאת בצורה מאד לא נעימה ולא זה היה המקום לעשות זאת. ראיתי שכל הבנות איחלו לך בסופו של עניין אושר בהמשך דרכך כי זה בעצם מה שאנחנו לומדות ומלמדות כאן בפורום הזה סובלנות, סבלנות אהבה וחום. ויש מקום בו אפשר לבקש או להתלונן בצינורות מקובלים. ערב טוב לך ומקווה שתצליחי להגיע להבנה. גג כתב:
חשוב לי לציין לכל המגיבים שמעולם לא הכפשתי את הדיאטה של מירי ולא הכפשתי את הדרך שלכן. אני מאחלת לכולכם בהצלחה, אושר ורק אנרגיות טובות. בסך הכל ניסיתי שמישהו יתייחס לבקשותי קצת יותר ברצינות. אני מאחלת לכן הצלחה בדרכן, אין לי שום דבר נגדכן אלא רק לאחל לכן בהצלחה. ובאשר לי, בסך הכל רציתי לקבל בחזרה מעל חמש מאות שקלים אבודים. חבל שאתן מוציאות אנרגיות שליליות ולא הקשבתן לתסכול ולייאוש שלי. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 19:40
|
גג אם היית קוראת את הפוסט שכתבתי בין יתר דברי ציינתי שבשום מקום אין החזר כספי, אלה במקרים של בריאות עם הצגת אישור רפואי.זהו הסכם קבוע בין נותן השרות למקבלו בהצלחה בכל אשר תפני נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 19:35
 גג Posts: 5
|
חשוב לי לציין לכל המגיבים שמעולם לא הכפשתי את הדיאטה של מירי ולא הכפשתי את הדרך שלכן. אני מאחלת לכולכם בהצלחה, אושר ורק אנרגיות טובות. בסך הכל ניסיתי שמישהו יתייחס לבקשותי קצת יותר ברצינות. אני מאחלת לכן הצלחה בדרכן, אין לי שום דבר נגדכן אלא רק לאחל לכן בהצלחה. ובאשר לי, בסך הכל רציתי לקבל בחזרה מעל חמש מאות שקלים אבודים. חבל שאתן מוציאות אנרגיות שליליות ולא הקשבתן לתסכול ולייאוש שלי. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 18:55
 EFF Posts: 6417
|
לא חושבת שבחרת באמצעי או במקום הנכון כדי לשפוך את דברייך. אני מאמינה ששיחת טלפונית אישית היתה הרבה יותר נעימה גם לך וגם לאלו שאת מאשימה אותם !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 17:31
|
גג שלום לפני שאת מכפישה אנשים טובים עם נתינה אדירה רדי מהגג הכנסי לתוכך ובדקי מה לא בסדר אצלך. את התסכולים שלך עליך להפנות אך ורק לעצמך בשאלות למה אינני מצליחה אולי כל זה נובע מכך שלא באמת יש בכוונתך לרזות וכולך מלאה בהתנגדויות,שכאשר שתסירי אותן,ןלא משנה באיזו מסגרת תעשי זאת,יפתח לפניך עולם שלם והקילוגרמים ינשרו ממך.אני נמצאת בחוגים של מירי כ-23 שנים, מעולם לא היה אחד שהיתה לו מילה רעה להגיד על מירי אריה או על גיל{מנהל האתר} רק שבח והלל יש לכולנו להגיד עליהם,אלה אנשים בעלי נתינה אין סופית אם זה בחוגים או באינטרנט. בשום מסגרת שהתשלום הוא לכמה חודשים מראש אין מחזירים כסף אלה אם יש בעיה רפואית וזאת רק בהצגת אישור רפואי.חבל שקלקלת לעצמך וסגרת דלת למקום כל כך איכותי מקום שהוא נועד לא רק למטרת ירידה במשקל אלה זהו בית ספר של החיים. ההפסד כולו שלך. אני מאחלת לך דרך צלחה בכל אשר תפני. נילי,
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 17:21
 חיה'לה Posts: 885
|
גג שלום לך, את אינך ראויה לתגובה כלל!! ניתן לברר כל דבר בדרך הוגנת ומכובדת. אין אנשים ישירים ואמינים יותר מאריה וממירי בלקין, ואין מסורים יותר מבנם גיל, שמנהל את האתר באינטרנט במסירות, באדיבות וביעילות. אגב, בעבר פניתי אישית אל גיל ואל מירי בנוגע לחברה שנאלצה להפסיק את המנוי מסיבות חריגות מאוד. יש לציין שנענתי לבקשותיי בעבורה, והכול נעשה ברוח טובה, עם רצון טוב ובהגינות מלאה!!!! ובכלל, האם ניסית את הדיאטה? האם את נאמנה לשיטה שמוצעת בה? כיצד את מעיזה להכפיש, להוציא לעז ולקלקל?? לא ברור לי מהיכן האומץ!! אני מקווה מאוד שתמצאי את הדרך להתנצל על התנהגותך המבישה, ואם לא - אני מקווה שתימצא דרך משפטית חוקית למנוע ממך את ההשמצות חסרות השחר ונטולות הבסיס!! חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 16:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מה חשבת לעצמך כשרשמת פה את הדברים המלוכלכים האלה??? אני נמצאת אצל מירי כבר 10 שנים ואין לי מושג על מה את מדברת???!!! תמיד אבל תמיד מירי המדהימה עם אוזן קשבת לכל אחת ואחד,כשעומדים אצלה בתור היא לא מפספסת אף אחד תמיד מקבלת בחיוך ,בחיבוק ובחיזוק להמשך, שלא נדבר על בעלה אריה שהוא מדהים את האמת שאנשים כמוך עם כל כך הרבה מרמור וכעס פנימי חייבים לעבוד על עצמם לפני שהם באים לאחרים בטענות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 16:32
 לייסי Posts: 623
|
גג שלום, אם חשבת לנצל פורום נפלא ויקר זה למטרותייך האישיות נגד מירי בלקין - טעית ובגדול! אם התכנית לא מתאימה לך - וזה תלוי רק ורק בך - לא היית צריכה להרשם שוב - ואם עשית זאת - חובתך (לעצמך) להתאמץ כד להצליח. אם יש לך טענות - תדברי עם מירי או עם אריה המדהימים - ואם הכוונה להכפיש את שמם דרך פורום זה - נכשלת! בכל אופן אני מאחלת לך בריאות טובה והצלחה בהמשך דרכך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 15:06
|
מצטרפת לדני... קשה להחזיר אחורה ולקחת חזרה את שנאמר.... בן אדם צריך לחשוב לפני מעשה ותמיד תמיד להשאיר דלת פתוחה.... לעולם לעולם לא מלבינים אנשים ברבים לעולם - זה מה שאני מחנכת את ילדיי.... לשבח ולהלל בוודאי ובוודאי..... אני בטוחה שאת יושבת וקוראת את השרשורים ודי מבואסת מהמצב שהבאת על עצמך.... חבל מאוד וצר לי עלייך ועל המרמור שאת נמצאת בו... מאחלת לך שתמצאי את האושר ותדעי להעריך אותו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 15:02
 dany Posts: 19819
|
גג בושי לך!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 14:45
 רבקה Posts: 8411
|
אני המומה!!!!!!! זאת התנהגות????????? את האנרגיות החיוביות שזורמות כאן בין חברי הפורום אף אחד לא יקח את זה מאיתנו גבירתי היושבת על הגג רדי למטה ותנהלי את חישובתייך כמו כתבו לך כאן הבנות ואם בכל זאת תחליטי להיות בפקולטה לאיכות החיים תדעי שהדרך שמתנהלת כאן שונה לגמרי מהדרך בה נקטת מירי האחת והיחידה ואין לה מתחרים מאחלת לך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 11:44
 שרה Posts: 111
|
בס''ד גג שלום, אני עצמי חדשה כאן בפורום ובכלל באינטרנט. אחת הדרכים להצליח במהלך כזה, היא, להאזין היטב למירי בהרצאות אני למשל שמעתי אותה אומרת( שהתפריט הוא גמיש, ניתן להכניס בו שינויים על פי העדפות אישיות) מירי נותנת המון טיפים נהדרים כיצד להנות מהאכילה. עליך להיות יותר קשובה, להקשיב למסרים גם, בין השורות. אני באופן אישי מאוד מתחברת ואחת הסיבות לכך היא שלא באתי לכאן עם התנגדות. את מתארת הסטוריה של חוסר התחברות, לכן הייתי ממליצה לך לערוך בדיקה בתוך ליבך. האם את מסכימה לעצמך לרזות ולהיות מאושרת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|