21/06/2011 17:46
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: נחושתי יישר כח , אכן אנחנו נשאר בבית הספר ונמשיך לעשות עבודה כדי להגיע לראש השנה רזות יותר. תהני עם הילדים. אני גם וגם בבוקר בעבודה אחרה"צ עם הילדים, החופש המקווה הוא מהטיירים  מאחלת לך מכל ליבי אלה פיטורים לא חופש,חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 16:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נחושתי יישר כח , אכן אנחנו נשאר בבית הספר ונמשיך לעשות עבודה כדי להגיע לראש השנה רזות יותר. תהני עם הילדים. אני גם וגם בבוקר בעבודה אחרה"צ עם הילדים, החופש המקווה הוא מהטיירים  מאחלת לך מכל ליבי אלה פיטורים לא חופש,חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 09:12
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
נחושתי יישר כח , אכן אנחנו נשאר בבית הספר ונמשיך לעשות עבודה כדי להגיע לראש השנה רזות יותר. תהני עם הילדים.
אני גם וגם בבוקר בעבודה אחרה"צ עם הילדים, החופש המקווה הוא מהטיירים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 05:48
|
זהו אנחנו עוד לא סיימנו את השליש................ ונקבל תעודות בספטמבר אז כדאי לעשות הכל בכדי לשפר ביצועים .................
נחושה כתב:
זהו, שניים מתוך השלושה הביאו תעודות... ובני הבכור סיים את החטיבה בהצטיינות...הוא הבטיח וקיים...כעת אני אקיים את ההבטחה שלי (זוכרים....???) היום סיימתי בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש וגאה להיכנס לקיץ (מחר מתחיל רשמית) ברגל ימין  לילה טוב ותחשבו על זה שיש לנו שלושה חודשים לשיפור ההישגים, למאמץ מוגבר כדי לעלות כתה, בפקולטה של מירי ובחיים בהצלחה לכולנו, חלומות פז נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2011 05:15
|
נחושתי יישר כח , אכן אנחנו נשאר בבית הספר ונמשיך לעשות עבודה כדי להגיע לראש השנה רזות יותר. תהני עם הילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 22:24
|
זהו, שניים מתוך השלושה הביאו תעודות... ובני הבכור סיים את החטיבה בהצטיינות...הוא הבטיח וקיים...כעת אני אקיים את ההבטחה שלי (זוכרים....???) היום סיימתי בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש וגאה להיכנס לקיץ (מחר מתחיל רשמית) ברגל ימין  לילה טוב ותחשבו על זה שיש לנו שלושה חודשים לשיפור ההישגים, למאמץ מוגבר כדי לעלות כתה, בפקולטה של מירי ובחיים בהצלחה לכולנו, חלומות פז נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 21:38
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! על המקום זה נהדר. מאחלת חופשה נעימה מתוך ב ח י ר ה ו ב ש ל י ט ה. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 14:56
|
הלוואי על כולנו.....................
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אקורדיאון כתב: בוקר מצויין נחושה אין עלייך בתאורים הכל כך אמיתיים בחיינו.כמוני כמוך שבוע ימים של שמירה נמוגו להם כי אני שמנמודה מצויה ואם אהיה על המקום ארקוד ריקודים אידיאנים. מאחלת לך חופשה נעימה ובשליטה מתוך בחירה. נשיבוקים. בוקר טוב אשה יפה (שמנמודה לשעבר במו עיניי ראיתי..) הצעיר יוצא לחופש רק בעוד 10 ימים....אבל אני התחייבתי לצאת לחופש גדול מהכובד הזה שאני סוחבת... אגב ריקודים אינדיאניים הם אירוביים מאוד ומרזים  תודה יקירתי,אחרי איסוף האורז אעבור לריקודים אינדיאנים ,בסוף אעלם מרוב רזון,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 09:57
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: בוקר מצויין נחושה אין עלייך בתאורים הכל כך אמיתיים בחיינו.כמוני כמוך שבוע ימים של שמירה נמוגו להם כי אני שמנמודה מצויה ואם אהיה על המקום ארקוד ריקודים אידיאנים. מאחלת לך חופשה נעימה ובשליטה מתוך בחירה. נשיבוקים. בוקר טוב אשה יפה (שמנמודה לשעבר במו עיניי ראיתי..) הצעיר יוצא לחופש רק בעוד 10 ימים....אבל אני התחייבתי לצאת לחופש גדול מהכובד הזה שאני סוחבת... אגב ריקודים אינדיאניים הם אירוביים מאוד ומרזים  תודה יקירתי,אחרי איסוף האורז אעבור לריקודים אינדיאנים ,בסוף אעלם מרוב רזון,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 08:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה!!! כל הכבוד על השקילה, על המקום זה נהדר ועדיף כמובן על עליה. אוטוטו החופש הגדול מגיע ואיתו הילדים וכל הכרוך בתעסוקתם, האכלתם ופינוקים לרוב. אנחנו תלמידות של מירי אז אין פחד, נצלח את החופש הגדול בהצלחה וגאווה!!! חופשה נעימה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 07:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה אהובתי על המקום!!! ממש כל הכבוד מאחלת לך חופשה נעימה ובטוחה ובשליטה... גם אצלי הגדול מתחיל את החופש היום ... אעדכן אחרי השקילה מה הנזק שלי (הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו) יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 06:36
|
נחושתי בהצלחה בחופשה של הילדים ובשינוי חשיבה לכל החיים אמן!!!!!!!!! ואכן אנחנו השמנמודים יכולים לקלקל במחי יד ופה עבודה של שבוע ויותר............... את תודה לאל השמש זורחת ויש לנו את ההזדמנות הנהדרת לתקן ולשנות!!!!!!!!! כמה טוב ונהדר. אגב שינויים אני מספרת פה על בעלי אבל הרי כל מה שקורה לו קורה גם לי ככה זה שנשואים בערך מליון שנה............חחחחחחחחחחחח אחרי כל מכשלת הפחמימות שהוא ואני עברנו בטיול האחרון אז לי זה עלה בקילוגרמים שזה הרבה פחות חמור ממה שקרה לו עם איזון הסכרת. ואין ברירה צריך לעשות שינויים בנושא ואי אפשר להמשיך להתנהל כפי שהתנהלנו בשנים האחרונות. וכבר עשיתי כמה שינויים ואתמול הלכנו לדיאטנית סכרת............שמראש הודעתי לה שאנחנו לא אנשים של מיץ נבט חיטה ואוכל של תרנגולות. ובכל זאת ישבנו ושמענו ורשמנו ועדיין לא יודעת עד כמה נוכל לשנות בצורה כל כך דרמטית את המהלכים........ והמצחיק הוא שבעלי ממש לא אדם של שינויים ותמיד מתנגד....... אבל גם אני שהרבה יותר פתוחה קשה לי מאד מאד להפנים ולקבל שיש דברים שפשוט צריך למחוק וזהו. לא נמצא בבית ספרנו יותר......... כאילו איך אפשר להמשיך לחיות............בלי זה ובלי ההוא............. נראה................... שינויים נעשים לאיטם והפנמה והטמעה עוד יותר........ אך מי שלא מנסה ומתנגד לא ישנה ולא יגרום לשינויים שהוא רוצה בחייו. אז בנות יקרות צריך אומץ רב , לקפוץ למים האחרים ולהתחיל לשחות. כי הבריאות חשובה לאין ערוך מעוד חטא כזה או אחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 06:00
 ענת Posts: 3849
|
נחושה יקרה, כל הכבוד על המקום העיקר לא עלית,חופשה נעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 05:42
|
אקורדיאון כתב:
בוקר מצויין נחושה אין עלייך בתאורים הכל כך אמיתיים בחיינו.כמוני כמוך שבוע ימים של שמירה נמוגו להם כי אני שמנמודה מצויה ואם אהיה על המקום ארקוד ריקודים אידיאנים. מאחלת לך חופשה נעימה ובשליטה מתוך בחירה. נשיבוקים.
בוקר טוב אשה יפה (שמנמודה לשעבר במו עיניי ראיתי..) הצעיר יוצא לחופש רק בעוד 10 ימים....אבל אני התחייבתי לצאת לחופש גדול מהכובד הזה שאני סוחבת... אגב ריקודים אינדיאניים הם אירוביים מאוד ומרזים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 04:59
|
בוקר מצויין נחושה אין עלייך בתאורים הכל כך אמיתיים בחיינו.כמוני כמוך שבוע ימים של שמירה נמוגו להם כי אני שמנמודה מצויה ואם אהיה על המקום ארקוד ריקודים אידיאנים. מאחלת לך חופשה נעימה ובשליטה מתוך בחירה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 22:42
|
ערב טוב לכם פורום אהוב... ראשית אני מעדכנת אני על המקום וכן אני יודעת מה קילקל לי את הירידה...0לא אפרט כדי לא לגרות אתכם ) בקיצור שבת בערב וקצת היום ואופס הלכך לו מאמץ של שבוע שלם.... קלוריות יכולות להגיע גם במצב נוזלי בכוס גבוהה עם הרבה קרח ו.... בקיצור אני על המקום ומחר מקבלים תעודות ויוצאים לחופש הגדול: המון צלחות ציפס וגלידות בכל מקום בבריכה ובים המון בני נוער מנשנשים מכל הבא ליד מול הטלויזיה, למטה בקפה, במכולת ואחד אצל השני המון "נו כבר אמא" "ולמה לי לא"" ולמה לא עכשיו"," והבטחת ורק היום ו...." בקיצור נהיה במתקפה כל הזמן או מגננה תלוי איך מסתכלים על זה... ושוב חברים עם קפה או גבינות ואבטיח ושוב חתונה, וסוף שבוע עם החברה ומסיבות סיום ומסיבות פיג'מות.... ואפשר גם אחרת...מחר זה נגמר מקבלים תעודה ואמא יוצאת לחופש.... החירות לשבת בשקט, ללעוס את האוכל ולהינות ממנו ולא למהר בגלל החוג, או התוכנית, או השיעורים... החירות לתרגל יום יום כמו באח הגדול או ב24/7 או כמו בכל תוכנית אחרת, שאין לנו ברירה ומתוך בחירה ומודעות נהפוך את הקיץ הזה לשינוי אמיתי בשבילנו ואפשר להגיד לחברים שנשב על הים עם תרמוס קפה או תה עם נענע ולא עם מלקשייק או אבטיח.... בקיצור, אני מחר יוצאת לחופש, החופש שלי לבחור ולא לוותר, לבחור ולא לקטר, לבחור להתמיד ובסוף החופש, לעלות כתה.... מצפה לכם הרצאה משובחת על מי באמת יכול להצליח בדיאטה.....ולא אוסיף יותר....כולנו יכולים....כי אנו לא מקרי קיצון, אנחנו שמנמודים מצויים שצריכים פשוט להשתדל מעט יותר שיהיה לכולנו שבוע נפלא וחופש גדול מהמשא הכבד של הטיירים וקילוגרמים של שומן בהצלחה לכולנו נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|