20/06/2011 08:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין לצערנו המוות הוא חלק מהחיים. גם אני חוויתי שבוע שעבר קושי בנושא, אביה של חברתי הטובה ביותר נפטר וזה היה קשה מנשוא אבל החיים ממשיכים והשבוע תודה לאל יותר קל לי להתמודד עם המציאות הזו ואני תומכת בה כל הזמן. תהני מהחתונה ושיהיה רק בשמחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 06:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין אהובתי קודם כל משתתפת בצערכם...ובאותה נשימה מזל טוב לכל האירועים המשמחים במשפחה מאחלת לך ולכל המשפחה שתדעו ימים טובים יותר והעיקר הבריאות נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 06:39
 dany Posts: 19819
|
קרולין מתוקה ראשית השתתפות בצערך וצער המשפחה ושלא תדעו עוד צער. שנית אכן החיים הם ערבוב של צער יגון ושמחה ואושר. ואנחנו נעים ונדים בין האירועים . מאחלת לך למרות האובדן שמחה ואושר ביתר האירועים. ולדעת לנווט בין לבין זוהי יכולתנו. נשיקות יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 05:59
 ענת Posts: 3849
|
קרולין יקרה, משתתפת בצערך מקווה ששאר השבוע יהיה טוב יותר נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 05:56
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין יקרה, כמובן שמשתתפת בצערך ומאחלת לך ימים נעימים יותר בשאר השבוע נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין יקירה גם האובדן הוא חלק מהחיים,משתתפת בצערך. מקווה שכל יתר ימות השבוע יהיו נעימים ומשמחים. אוי החזרת אותי לדימונה ,חייתי שם שנתיים כשהייתי בצבא לפני מליון שנה שהיתה מדבר. שיהיה לך יום קסום יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 22:16
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקרה אהובה, העיקר שנכנסת לעדכן ולתמוך... ככה זה בחיים...גם אני הספקתי ביום שישי סיטי עם אמא ומשם להלויה של אשה יקרה והכי חשוב בחיים הפרופורציות.... לכולם יש מסיבות סוף שנה או אחרות, לכולם יש מישהו מבוגר או ילד לתמוך בו, צצות שמחות וצצות בעיות וכולנו באותה הסירה. לכן דווקא כעת אנו יכולים לשלוט במה שבאמת תלוי רק בנו , שלושה חודשים של ניסיון אמיתי וכן, של עשיה ותרגול יום יומי בדרך להצלחה והשגת תוצאות... לילה טוב ובשורות טובותתתתתתתתתתתתתת נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 21:48
 קרולין Posts: 6651
|
מהדרום מדימונה היינו בהלוויה של אבא של גיסי המקסים איבדנו אדם יקר, אבא נפלא, וסבא לתפארת מדינת ישראל...מה שנקרא דור הולך ונעלם, באמת שאין אנשים כמוהו. שתהיה נשמתו עדן. בנוסף, השבוע יש לנו חינה וחתונה בנהריהההההה וזה הצד השני של המטבע...ככה זה בחיים הכל מתערבב עם הכל, שמחה ועצב...וזה הכל באותה המשפחההההההה. בכל מקרה, מחכה לנו שבוע עמוס מלא בנסיעות....אבל העיקר שיהיו ש מ ח ו ת . מאחלת לכולנו שבוע טוב ובאמת מכל הלב : רק בריאות , שמחה בלב, והכי חשוב שלא נשכח : לא לאבד פ ר ו פ ו ר צ י ו ת . לילה טוב אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|