הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החשק העז לשוקולד

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/06/2011 13:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
ליאתי יקרה גם השבוע בהרצאה ניגע בנושא....
מחכה לכם באהבה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2011 11:11

אמסטרדם
אמסטרדם
ליאת היי,
אני גם נגמלתי משוקולד. לא, לא הייתי בהריון
אבל במקום שוקולד
אכלתי תפוחים, קרטיבים, ושתיה הרבה שתיה , אצלי זה קפה.

מי כמוני מבינה אותך עם כל ההורמונים המשתוללים והשוקלד. היו לי שנים שאמרתי שבלי שוקולד אני לא יכולה, למשל : לעבור בחינה, להתעודד מהלימודים
אבל בסוף ירדתי בשוקלד
אחרי שהפניתי את המאמצים לדברים מתוקים פחות אחרים.
take care
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 22:21

נחושה
נחושה
ליאתי יקרה,
אני מאמינה שזה חשקים, אבל בניגוד לאחרות אני מאמינה שאת צריכה פשוט להתעלם מהם...
את ילדת, הגוף די התאזן אחרי השבוע שבועיים הראשונים, זה היום יהיה שוקולד ומחר תרצי לאפה...ממש לא לעניין.
פשוט אללללללללל תכניסיייייייייייייייי אויביםםםםםםםםםם הביתההההההההההההה
לא ביס ולא עם שותפים ולא מתוק בכלל!!!
מקסימום "תיפלי על תפוח" אבל לא על משהו שיפתח את הלוע....
מבינה לליבך אך עדיין, חבל לקלקל הישגים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 21:39

קרולין
קרולין
ליאתי,
את אכן עדיין הורמונליתתתתתתתתתתת, אבלללללללל בלי שום קשר לכולנו יש חשק למתוקקקקקקקקק וזה חבר מביא חבר....ממש צריך להיזהררררררררר.wink
מקווה שאת בחזרה במסלול...נתראה ברביעי נשיקותתתת ולילה טוב,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 10:00

שאפתנית
שאפתנית
חשק ותאווה בחיים הם דבר חשוב הרי שהם נותנים את הטעם לחיינו ובלעדיהם כנראה שלא היינו באמת חיים. כל שנותר לנו זה לנתב את החשקים והמאווים הללו לדברים שיעשו לנו טוב.
אשירה כתב:
ליאת יקרה,
אינני מתווכחת עם הורמונים, זה בטח לא לגמרי תירוץ,
אבל לגבי שוקולד אנקדוטה נחמדה,
ראיתי לאחרונה את הסרט "אהבה ושוקולד", הנושא העיקרי של הסרט בכלל לא קשור לשוקולד אבל זירת ההתרחשות היא במפעל שוקולד,
בפרסומות כתוב לבוא עם שוקולד, כל מי שסיפרתי על הסרט שאל ישר עם חילקו שם שוקולד,
ואני שאוהבת מאוד שוקולד, ולא מסוגלת לאכול קוביה או שורה, לא הרגשתי כל קושי, כי שוקולד זה מסוג הדברים שאני פשוט יודעת שאין לגביו פשרות או התלבטויות,
כמו אלכוהוליסט אני לא מנסה, לא מתחילה את הביס הראשון, ולמרבית הפלא הפעם זה גם לא הפעיל אצלי את הבלוטות,
יתכן במקרה הספציפי הזה שזה היה בגלל שנושא הסרט דיבר אלי יותר מאשר השוקולד, כי למשל בפרסומות בטלביזיה אני כן מרגישה את החשק, אבל למזלי זה טלביזיה וזה לא הדבר האמיתי.
אין פיתרון לדברים האלה מלבד הימנעות, ואם הצלחת לאכול פרוסה וזה לא פתח לך את הלוע להמשיך בשוקולד או בדברים אחרים את ממש מחוננת!!!
תמשיכי לשתף ולהצליח,
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 09:58

אשירה
אשירה
ליאת יקרה,
אינני מתווכחת עם הורמונים, זה בטח לא לגמרי תירוץ,
אבל לגבי שוקולד אנקדוטה נחמדה,
ראיתי לאחרונה את הסרט "אהבה ושוקולד", הנושא העיקרי של הסרט בכלל לא קשור לשוקולד אבל זירת ההתרחשות היא במפעל שוקולד,
בפרסומות כתוב לבוא עם שוקולד, כל מי שסיפרתי על הסרט שאל ישר עם חילקו שם שוקולד,
ואני שאוהבת מאוד שוקולד, ולא מסוגלת לאכול קוביה או שורה, לא הרגשתי כל קושי, כי שוקולד זה מסוג הדברים שאני פשוט יודעת שאין לגביו פשרות או התלבטויות,
כמו אלכוהוליסט אני לא מנסה, לא מתחילה את הביס הראשון, ולמרבית הפלא הפעם זה גם לא הפעיל אצלי את הבלוטות,
יתכן במקרה הספציפי הזה שזה היה בגלל שנושא הסרט דיבר אלי יותר מאשר השוקולד, כי למשל בפרסומות בטלביזיה אני כן מרגישה את החשק, אבל למזלי זה טלביזיה וזה לא הדבר האמיתי.
אין פיתרון לדברים האלה מלבד הימנעות, ואם הצלחת לאכול פרוסה וזה לא פתח לך את הלוע להמשיך בשוקולד או בדברים אחרים את ממש מחוננת!!!
תמשיכי לשתף ולהצליח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 09:56

שאפתנית
שאפתנית
אני חושבת שאתן צודקות, המסגרת שומרת עלינו ולכן גם הנפילות שלנו הן לא הנפילות של פעם, יש להן גבולות ופעם זה לא היה כך.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 09:53

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן ליאת אנחנו אלופי התירוצים כדי להצדיק את הנפילות.
למזלינו אנחנו במסגרת ששומרת עלינו ומצליחה להחזיר אותנו לשפיות ואת המשפט ממחר מחדש
כאן מלא משמעות ואני אישית הרבה יותר רגועה כשהנפילות הללו תוקפות אותי כי מה לעשות אני שמנמודה מלידה
ומודה זקוקה למסגרת ולטיפול במחלה כרונית שהרי ללא המסגרת התירוצים צוברים שליטה ואין מי שיעצור.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 09:29

ליאת של יוני
ליאת של יוני
תירוצים תמיד ניתן למצוא - הריון, הנקה, מחזור...
אך עלינו להודות במצב בלי להסתמך על התירוצים.
אולי התירוצים מנחמים שזהו משבר חולף כי פעם התירוצים העניקו אישור לאיבוד שליטה ארוך ולא קצוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 06:58

dany
dany
כן לעיתים בא החשק הזה נורא ממש מכלום............ ונפתח הלוע
במקרה שלך ליאת עדיין ההורמונים עובדים במלוא המרץ כך שיש לך תירוץ טוב!!!!!!!!!! ולנו מה??????????????
בהצלחה לכן יקירותי בבלימת האויביםwink
התחלנו שבוע חדש ורוצים בו רק הצלחות!!!!!!!!!!!!Hammer Time

אקורדיאון כתב:
התחלתי לקרוא וחשבתי אוי אבל כל הכבוד שאכלת את האוייב אצל חברים ולא בבית שהרי עם העוגה היתה מתחת ליד היה חשק לעוד.
ובלי הנקות אני חשתי אתמול רצון לאכול מכל דבר וממה התחיל????מילון תמים שהדליק אצלי את החשק למתוק ומלוח וכו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 06:47

אקורדיאון
אקורדיאון
התחלתי לקרוא וחשבתי אוי אבל כל הכבוד שאכלת את האוייב אצל חברים ולא בבית שהרי עם העוגה היתה מתחת ליד היה חשק לעוד.
ובלי הנקות אני חשתי אתמול רצון לאכול מכל דבר וממה התחיל????מילון תמים שהדליק אצלי את החשק למתוק ומלוח וכו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 06:39

ליאת של יוני
ליאת של יוני
ביום שישי החל החשק העז לשוקולד.
אני לא יודעת להגיד אם הייתי מעדיפה לאכול שוקולד ולהענות לחשק וזהו או לעבור יומיים של חיפוש אחריו: לנסות מהאבטיח ומהענבים, להמשיך בלחם ולקנח בסוכריות שנשארו עוד מהמשלוח בפורים.
יותר גרוע מהחשקים בהריון, אתמול אף חשפתי את החשק בפני חברינו הטובים והם הציעו לי לבוא אליהם ולקחת חלק באכילת עוגת השוקולד שהכינו לשבת. אכן לאחר שהייה בגן המשחקים הלכנו אליהם ונהנתי מעוגת שוקולד, חתיכה אחת ואפילו לא הרגשתי רצון לעוד, למרות שכמובן היה בשפע.
אבל בלילה, בין הנקות המרובות שהיו חשתי שוב חשק לאכול כל דבר אבל כל דבר...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החשק העז לשוקולד

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!