20/06/2011 23:50
 avi_i Posts: 269
|
היי נחושה... אני מבטיחה לעדכן מחר, אני בדרך לישון. לילה טוב אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 22:49
 נחושה Posts: 6982
|
אבי יקרה, כתבי לנו מה שלומך....מתאמנת לאולימפיאדה נשיבוקיםםםםםםםםם נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 17:40
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה
miribelkin כתב:
דני יקרה ברלין מרתקת, ואני אתן לך את המדריכה שלי, אני חושבת שזה יעשה לך תיקון... אני מודה לך על המחמאות ושמחה שאת איתנו כאן בפורום בשיתוף ובאנרגיות חיוביות, מי שאומר לך שהכל קל ובסדר בחיים שלו, תדעי שהוא לא ישר, אין אדם בלי קשיים וחבילות... החוכמה איך אנחנו מגיבים להם. בזכות המסגרת הנהדרת שלנו אנחנו שומרים על פרופורציות. הכל טוב כשנמצאים ביחד, לקבוצת אנשים טובה יש כח, חייובי. שיהיה לך שבוע טוב, תזכירי ללביאה ויעל להיכנס לפורום ולשתף..... אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 16:50
 avi_i Posts: 269
|
מירי, אני מסכימה עם כל מילה שאמרת על ברלין, הייתי בקיץ שעבר אמנם רק ארבעה ימים, אבל הם היו מרוגשים ביותר, לאחותי יש שם חברה שהיתה המדריכה שלנו, כל ההיסטוריה, בכל מקום שהסתכלתי חשבתי לעצמי שכאן רדפו יהודים, גם אני לא ממשפחת שואה אבל תמיד נמשכתי לסיפורים של ניצולים וגם הייתי במשלחת לפולין. אבל ברלין שונה מהמחנות כי שם היה מרכז הפיקוד ואת חושבת על כל ההוראות ששילחו יהודים למוות זה פשוט מדהים ומעצים. וכל יהודי חייב את זה לעצמו נשיקות מלונדון אבי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 16:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה ברלין מרתקת, ואני אתן לך את המדריכה שלי, אני חושבת שזה יעשה לך תיקון... אני מודה לך על המחמאות ושמחה שאת איתנו כאן בפורום בשיתוף ובאנרגיות חיוביות, מי שאומר לך שהכל קל ובסדר בחיים שלו, תדעי שהוא לא ישר, אין אדם בלי קשיים וחבילות... החוכמה איך אנחנו מגיבים להם. בזכות המסגרת הנהדרת שלנו אנחנו שומרים על פרופורציות. הכל טוב כשנמצאים ביחד, לקבוצת אנשים טובה יש כח, חייובי. שיהיה לך שבוע טוב, תזכירי ללביאה ויעל להיכנס לפורום ולשתף..... אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 10:19
|
נשיבוקים בחזרה מתוקה
קרנושה כתב:
דנושקה, את צודקת בכל מילה. גם אני שמתי לעצמי יעד להגיע לשם יום אחד עם מדריך צמוד כמובן..תמיד רציתי להגיע לשם ולו רק בשביל לראות ולספוג כי יהודיה גאה אנוכי. נשיבוקים חמים אהובתי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 10:18
 קרנושה Posts: 3420
|
דנושקה, את צודקת בכל מילה. גם אני שמתי לעצמי יעד להגיע לשם יום אחד עם מדריך צמוד כמובן..תמיד רציתי להגיע לשם ולו רק בשביל לראות ולספוג כי יהודיה גאה אנוכי. נשיבוקים חמים אהובתי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 07:07
|
שני דברים הראשון הוא שאת נראית פשוט נפלא, זו כבר הרצאה שניה שאני רוצה לומר לך, לא יודעת מה עשית את את נראית רזה וצנומה, מהממת........... לדעתי את לא צריכה לרדת ולא אפילו גרם אחד. השני הוא תודה על הרצאה מרגשת, מהממת, הולמת כפטיש בבטן, בכיתי ללא הרף. אני מאד מחוברת לקטע של השואה. אירופה בכלל מאד קשה לי מבחינה זו. כי בכל מקום בו את דורכת את רואה את העקבות של העם שלנו והרדיפות שהוא עבר ולא רק בזמן השואה. כל משעולי ההיסטוריה באירופה שטופים בדם של בני עמנו. בברלין עדיין לא הייתי ובעקבות ההרצאה שלך יש מצב שאסע.............ומאד קשה לי במקומות הללו אני ממש נחנקת. אך כפי שאת אומרת אנחנו חייבים את זה לעצמנו. כי עם שלא מכיר את שורשיו אין לו עתיד. תודה לך יקירתי שבת שלום לך ולאריה אוהבת ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|