20/06/2011 07:10
 dany Posts: 19819
|
רויטל אין הוקוס פוקוס אצל ילדים ואין קסמים אצל מבוגרים זהו תהליך ממושך וארוך שנדמה לי כאורך החיים כי שמנמוד נשאר כזה כל חייו למרות שחיצונית יתכן והוא כבר נראה אחת בפנים תמיד ישאר שמנמוד. וכולנו צריכים לדעת לבקש מהסביבה הקרובה תמיכה ועזרה , כי לבד ממש אי אפשר לעשות זאת.
רויטל כתב:
אכן, ילדים רבים צריכים לעשות דיאטה וזה עצוב מאוד. אני בעצמי מגיעה לחוג ילדים עם הבת שלי. צריך להבין שאצל ילדים אין הוקוס פוקוס וזה תהליך ארוך שמצריך הרבה הרבה סבלנות. לא כל אמא מקבלת את זה בקלות וממש לא כל סביבה יכולה להיות תומכת לתהליך הזה. edited by רויטל on 6/19/2011 edited by רויטל on 6/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 20:42
 DrNestor Posts: 1
|
אני בהחלט מסכים. חשוב לזכור שלא כמו מבוגרים, ילדים מסוגלים ביתר קלות לשנות הרגלים לא נכונים, להתרגל למצב חדש ובאמצעות חוויה תזונתית חיובית, להפוך לאדם בוגר בעל הרגלים נכונים ומאוזנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 19:18
 רויטל Posts: 40
|
אכן, ילדים רבים צריכים לעשות דיאטה וזה עצוב מאוד. אני בעצמי מגיעה לחוג ילדים עם הבת שלי. צריך להבין שאצל ילדים אין הוקוס פוקוס וזה תהליך ארוך שמצריך הרבה הרבה סבלנות. לא כל אמא מקבלת את זה בקלות וממש לא כל סביבה יכולה להיות תומכת לתהליך הזה. edited by רויטל on 6/19/2011 edited by רויטל on 6/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 10:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
מירי אני מסכימה עם דבריך ולא יודעת אם חלקתי אתכן בעבר אבל בקיץ שעבר כשהייתי בבריכה עם ילדי ראיתי נערה מאוד מאוד שמנה ולא יודעת למה אבל באומץ רב ניגשתי לאמה, סיפרתי לה שאני עושה דיאטה אצל מירי בלקין ושמאז חיי השתנו, אמרתי לה שאני גם לא פונה לאנשים מיוזמתי אבל הפעם הרגשתי צורך עז לעשות זאת ואני מקווה שהיא לא רואה בזה חוצפה כי פשוט חבל שהילדה תמשיך גדול ולהתפתח בצורה כזו כשהיא כל כך צעירה. אני לא יודעת מה קרה לה מאז, אני לא מכירה אותה באופן אישי והאמת היא שלא נתקלתי בהן יותר. אני מקווה שגם אם היא לא נרשמה לחוגים של מירי לפחות הערתי את אימה מההרדמה שתפסה אותה ושהיא עוזרת לביתה להילחם בקילוגרמים המיותרים שהיא סוחבת בגיל כל כך צעיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 22:11
 חיה'לה Posts: 885
|
אכן, אתצודקת מירי!! חשוב ליידע ולהמליץ!! הבעיה היא שלא כל אחד מוכן לקבל עצות בונות, ועוד כשזה נוגע לילדיו... ועם זאת, כשרואים ילד שקורס מרוב שומנים, אסור לעמוד מנגד וחייבים להמליץ להורים עלייך מירי. להתראות ושבוע נפלא, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 19:18
 סיסי 17 Posts: 618
|
כמה זה חשוב... הכל מתחיל מהילדות מהחינוך לאכילה נכונה , נכון שכל ילד זה עולם אחר אך למי שיש נטיה חובה ללמדו הרגלי אכילה נכונים כמו שמירי אומרת "להרוג את הג'וקים שהם קטנים" ככה הם יגדלו להיות שפויים סביב האוכל
אוהבת סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 14:25
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה,מסכימה עם כל מילה שלך. חובתנו לדאוג לילדנו. ילד שמן יהפוך למבוגר שמן. וצריך וחובה לטפל בבעית ההשמנה בכל גיל. המשך שבת נעמה רגועה ובשליטה לכולנו. אוהבת המון קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 22:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה בהחלט מירי יקרה החופש הגדול זה המקום לפורענות בהרבה דברים וגם באוכל... נקווה שהחודשיים האלה יעברו לכולנו בשלום שבת שלום סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 19:24
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט כך שבת שלום מירי יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:20
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת בכל מילה. שבת שלום אהובה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:17
 dany Posts: 19819
|
ממש כך !!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
שבת שלום ואכן יפה שעה אחת קודם לטפל בבעיית ההשמנה של ילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבת שלום ואכן יפה שעה אחת קודם לטפל בבעיית ההשמנה של ילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 16:42
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עוד מעט מגיע החופש הגדול, שימו לב סביבכם, לצערי הרב בשנים האחרונות, גדל מספר הילדים השמנמודים. חלק גדול מההורים מקוים, שהילד יגדל וזה יסתדר, לצערי מנסיוני, ילד שמן שלא עובר שינוי בהרגלי האכילה, הופך בדרך כלל למבוגר שמן. דיאטה זה לא עונש, להיפך זה איכות חיים..... לכן דווקא בחופש רצוי מאד להכניס את הילדים השמנמודים, למסגרת ומודעות. אני מקוה שאנשי החוגים שיש להם ילדים או ילדים של מכרים עם בעיית השמנה,ימליצו להם לטפל בהשמנה, ממקום של פירגון ותמיכה ועידוד לתהליך הכל כך חשוב להתפתחותם. שתהיה לכולנו שבת נפלאה ובשליטה, אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|