17/06/2011 16:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רננה יקרה אני מאחלת לך בהצלחה, הפורום מיועד לאנשי החוגים של מירי בלקין נשמח אם תתצטרפי לחוגים להיות לעזרתך, כל טוב מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 14:50
 EFF Posts: 6417
|
גיל 17 הוא הגיל החשוב שבו צריכים להתמודד, ועל כן רצוי לפנות לעזרה למקום הטוב ביותר. מירי בלקין בעלת נסיון של קרוב ל- 3 עשורים בטיפול בבעיות השמנה של נוער, שהן יחודיות בפני עצמן, ועשי טובה לעצמך - הרשמי לחוגים של מירי !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 14:10
 קרולין Posts: 6651
|
רננה יקרה, מירי יש אל תתיאש! צרי איתה קשר והצטרפי לחוגים שלה , שווה ביותר ומומלץ בחום רב. בהצלחהההה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 13:33
 רויטל Posts: 40
|
שלום יקירה. דפקת לגמרי את חילוף החומרים שלך ואת צריכה לתקן את זה. מכון כושר לא יעזור בהכרח. תבדקי עם הדיאטנית שלך את נושא שריפת הקלוריות והשומנים ומסת השריר וכדאי לך להצטרף לקבוצות התמיכה של מירי כדי לעבור את הדיאטה בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 12:11
 קרנושה Posts: 3420
|
היי רננה, הגעת למקום הנכון. אבל צרי בבקשה קשר עם מירי דרך האתר (צור קשר), היא תנחה אותך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 11:57
 הלפ! Posts: 1
|
שלום אני רננה...אני בת 17 אני לא עושה את הדיאטה של מירי בלקן אבל אני מיואשת לגמריי מיואשת! בגיל 15 הייתי 76 קילו על 154 גובהה ירדתי בדיאטה כסאח שנימשכה שנתיים 500 קליורות כל יום...20 קילו לפניי שנה העלתי 7 ומאז אני יורדת ועולה 2 קילו כל פעם... ועכשיו אני במכון כושר...כבר חודש וחצי 4 פעמים בשבוע...אימון ארובי (הליכה מהירה על העליה הכי גבוהה בהליכון...60 דקות)ומשקולות וכפיפות בטן...משקולות 4 סטים 3 פעמים וכפיפות 4 סטים שלוש פעמיפ אני אכולת בנתיים לא מסודר כי רק שבוע שעבר התחלתי ללכת לדיאטנית היא נתנה לי הוראות כלליות בלבד אבל אני לא אוכלת הרבה.. אלה ההוראות לאכול מקסימום שעתיים אחריי הקימה לפחות בסקוויט לאכול ביום לפחות: ביצה או דג אחד ירק מבושל אחד ירק לא מבושל אחד פרי אחד ולשתות ליטר מים אני עושה את כל זה
אני מנשנשת טיפה כן!אבל לא הרבה...אני אוכלת עדיין ביום רק 500 ומשהו קלוריות
ומאז המכון כושר אני רק משמינה...ומאז הדיאטנית עליתי שתיי קילו!!!!בשבוע!!!!שתייםםם!!!!!באלי למות!!!! מאז המכון כושר עליתי 5 קילו!!!! איך זה הגיוני!!!! למרות שירדתי המוןן לפניי שנתיים נשארה לי בטן דיי גדולה והרבה מדלדל ואני פוחדת שזה אף פעם לא יעלם... החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהשקיע חצי שנה במאמץ הזה.. אבל אני מפחדת להתייאש כל כך הרבה יותר קל לא לאכול...ואני יודעת שזה לא נותן תוצאות אבל לפחות זה מרגיש יותר טוב! בבקשה תעזרו לי!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|