19/06/2011 22:10
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, העיקר שאת בדרך להחלמה מהירה וטובה השאר יגיע עוד יום יומיים בשורות טובות ונשיבוקים לחיזוק נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 21:53
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה בריאות שלמה וטובה ליל מנוחה שבוע נפלא ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 10:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב נחמד לשמוע ממך ואני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. שיהיה לך שבוע נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 09:32
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, שמחה לשמוע אחרי הניתוח והולכת לקראת החלמה מלאה, כל טוב והמון בריאות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 05:50
 dany Posts: 19819
|
שבוע נפלא לך חיוך יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2011 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך מהלב כתב:
שבוע חדש בפתח. המון המון תודה על התמיכה והעידוד. דוקא אין לי את הפרטים שלך משום מה, אבל לבטח אשמח לקבל אותם למשל את המייל שלך יקרה. לכולם שמתעניינים ואיכפתיים כל כך מברכת אתכם בשבוע הרמוני והמון שמחה בו. שלכם באהבה חנה ולך חזרה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 23:29
 קרנושה Posts: 3420
|
חיוך מהלב כתב:
שבוע חדש בפתח. המון המון תודה על התמיכה והעידוד. דוקא אין לי את הפרטים שלך משום מה, אבל לבטח אשמח לקבל אותם למשל את המייל שלך יקרה. לכולם שמתעניינים ואיכפתיים כל כך מברכת אתכם בשבוע הרמוני והמון שמחה בו. שלכם באהבה חנה
שלחתי לך בפרטי. את מוזמנת הכי שבעולם...♥ שבוע מבורך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 21:54
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שבוע חדש בפתח. המון המון תודה על התמיכה והעידוד. דוקא אין לי את הפרטים שלך משום מה, אבל לבטח אשמח לקבל אותם למשל את המייל שלך יקרה. לכולם שמתעניינים ואיכפתיים כל כך מברכת אתכם בשבוע הרמוני והמון שמחה בו. שלכם באהבה חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 10:12
|
חיוך מהלב כתב:
מרגישה טוב מיום ליום, מקווה לחזור בצורה החלטית לדיאטה, (לא זוללת חלילה) אבל לא ממש מדייקת. בינתיים הגיעה תשובה כנראה כפי ששוחחנו אבל מתרגלת לרעיון שאצטרך לעבור את התקופה הזו והכל יעבור ואחזור לחיי הרגילים והמופלאים עם בני משפחתי הנהדרים ואנשים כמוך שכדאי בשבילם הכל. גם הקול משתפר מיום ליום. יש כמובן עליות ומורדות במצב הרוח אך זה נורמלי.חזרתי עם בעלי מערב עם חברים שלא ידעו כלל שעברתי ניתוח. סיפרתי בקצרה בלי פרטים.מקווה לטוב למרות שהשבוע יש שביתה כללית של הרופאים מקווה לא ליפול בין הכסאות ולהתחיל את הדרך שעוד יש לי לעבור. גם הייתי אצל נטורופטית שעוזרת לי. אפילו קצת צעדתי כברת דרך פעמיים והיום גם לא התעייפתי מאד. מקווה לטוב. תודה על הכל יקירה שיהיה לך אחלה סופשבוע בעולם
אני שמחה לקרוא שאת משתפרת - אמרתי לך שכך יהיה.. בכל מקרה את לא לבד, יש לך משפחה חמה ותומכת שזה המון, יש לך את כולנו לצידך - אני תמיד זמינה לך, יש לך את הפרטים שלי, תעסיקי את עצמך בספר טוב, סרט טוב, חברים וכל מה שיכול להסיח את דעתך ולעשות לך טוב יותר-ולא חסר לך..הנטורופתיה והאקופנטורה הן שיטות טיפול שאני באופן אישי מאד אוהבת. יש להם מס' ערך מוסף לדעתי כי הן מצליחות לגעת איפה שהרפואה הקונבנציונלית לא מצליחה תמיד וזה טוב שאת שם. יש המון דברים שעשויים להרגיע והאמיני לי שהכל יהיה בסדר. את בייחוד צריכה להאמין שכך.. כאן תמיד לצידך ועבורך יקירה ושבת נפלאה לך ולכל בני ביתך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 05:58
 dany Posts: 19819
|
את ככל הנראה ממש כבר על הדרך הנכונה. כל הכבוד רק בריאות ובשורות טובות. שבת שלום
חיוך מהלב כתב:
מרגישה טוב מיום ליום, מקווה לחזור בצורה החלטית לדיאטה, (לא זוללת חלילה) אבל לא ממש מדייקת. בינתיים הגיעה תשובה כנראה כפי ששוחחנו אבל מתרגלת לרעיון שאצטרך לעבור את התקופה הזו והכל יעבור ואחזור לחיי הרגילים והמופלאים עם בני משפחתי הנהדרים ואנשים כמוך שכדאי בשבילם הכל. גם הקול משתפר מיום ליום. יש כמובן עליות ומורדות במצב הרוח אך זה נורמלי.חזרתי עם בעלי מערב עם חברים שלא ידעו כלל שעברתי ניתוח. סיפרתי בקצרה בלי פרטים.מקווה לטוב למרות שהשבוע יש שביתה כללית של הרופאים מקווה לא ליפול בין הכסאות ולהתחיל את הדרך שעוד יש לי לעבור. גם הייתי אצל נטורופטית שעוזרת לי. אפילו קצת צעדתי כברת דרך פעמיים והיום גם לא התעייפתי מאד. מקווה לטוב. תודה על הכל יקירה שיהיה לך אחלה סופשבוע בעולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נהדר,הכל יגיע בזמנו כולל הדיאטה. מאחלת לך בריאות שלמה ושבקרוב הכל יהיה מאחורייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2011 01:48
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 11:39
|
איך את מרגישה? מה שלומך? תספרי לנו...
|
|