הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בולמוס אכילה של מתוק

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/06/2011 10:24

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אמסטרדם
אם את מודעת לחולשה שיש לך לארטיקים (והאמת היא שארטיק דיאט ממש לא טעים ואני לא מבינה איך אפשר ליפול עליו) אז אל תכניסי לבית. להזכירך - אויבים לא מכניסים הביתה.
בעת הלימודים (ואני בוגרת של האוניברסיטה הפתוחה) תציידי את עצמך במים קרים, ירקות חתוכים ובשביל המתוק מסטיק ללא סוכר.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 08:47

אשירה
אשירה
אמסטרדם יקרה,
מנסיוני אין תרופה נגד המתוק מלבד הימנעות,
אם אכלת שלושה ארטיקים זה אומר שהיו בבית שלושה.
אני הפסקתי לגמרי לקנות מארזים למרות החיסכון במחיר כי זה חבר מביא חבר ובסוף יוצא שכרו בהפסדו,
גם מארזי דיאט הם מוקש עבורי כי גם שם הם חבריםwink
בהצלחה לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 17:15

dany
dany
אמסטרדם יקירתי
אם לא היינו עם הבעייה שלנו הרי לא היינו כאן!!!!!!!
ותבדקי עם עצמך האם התיאוריה הזו שלך באמת עזרה לך עד היום חוץ מאשר לעלות במשקל ולהיות מתוסכלת.upset
הבנות בהחלט נתנו לך כאן פתרונות טובים לרגעים של לחץ וקושי.............
והסירי בבקשה התנגדויות,
מאד מבינה את המקום הזה של הרצון לצ'פק את עצמי על רגעים לא קלים, מתסכלים, מעצבנים וכו'
אך בפועל מה שיוצא שבלעת שילמת , ומזה כל כך קשה להתפטרupset
אנחנו חיים באכילה רגשית , וכל סיבה טובה למסיבה,
אז שימי על המאזניים מה חשוב לך כרגע יותר, מה את שואפת להצליח יותר, ואני מאמינה שברגע שהמאזניים יכריעו לטובת אכילה נכונה ובריאה והערך הנוסף ירידה במשקל תוכלי לשכנע את עצמך כי את יכולה לוותר על שרשרת הארטיקים , היום , מחר ובעתיד.
שבת שלום
והמון המון הצלחה מכל הלב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 15:05

EFF
EFF
אמסטרדם יקירתי - קודם כל - שמחתי לפגוש אותך, לד'בר איתך ובעיקר שמחה שחזרת אל החוגים....

ועכשיו - נן..נו..נו..מה פתאום 3 ארטיקים??? לטעמי ארטיקי הדיאט אפילו לא טעימים. קחי עצמך בידיים, קראי הרבה בפורום ותצליחי. !!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 14:14

קרולין
קרולין
אמסטרדם יקרה,
כולנו מכורים למתוק....אבל עם המתוק הזה שחבר מביא חבר , אי אפשר לרדת במשקל....
ירקות חתוכים , גזרים ופלפלים מתוקים...עגבניות שרי מתוקות , 2 פירות ביום ,חטיף אנרגיה , הרבה שתיה , מים תה צמחים, קר חם ....יש תחליפים צריך מאד לרצות לא להתנגד לשינוי...והחיים יפים גם כשלומדים....smile
בהצלחההההה בהכלללל ושבת לשום ומבורך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 12:21

קרנושה
קרנושה
אמסטרדם כתב:
מדעי התנהגות. בת 49 עובדת בשיווק

מגניב!. אני מקווה שאת נהנית..
אני מתכננת לקחת קורס שהוא לא אקדמאי באיניטיליגנציה רגשית, אם זה יעניין אני אמליץ כמובן!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 12:19

אמסטרדם
אמסטרדם
מדעי התנהגות. בת 49 עובדת בשיווק
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 12:08

קרנושה
קרנושה
אמסטרדם כתב:
מה משעודד אותי זה המתוק.מה את לומדת ומה את רוצה להיות כשתהיי גדולה,
בת כמה את, במה את עובדת? הבעיה שהכנסתי לי לראש שמתוק יעודד אותי.

אותי מה שיעודד הוא ללבוש את ה-ג'ינס שלי של מעצבת שאני מאד אוהבת שהוא צפוף כרגע. חגית טסה שמה..wink
אני עושה BA במדעי ההתנהגות, אני הומאנית ומרגישה סיפוק מהלימודים האלו. כשאני אהיה גדולה אני כנראה אהיה מטפלת כיוון שבני אדם זה הדבר שאני הכי אוהבת. ולעזור לזולת זה טבוע בתוכי.
ב-8/7 אני אחגוג 31 ואני לא מרגישה בגיל הזה מבחינת המראה, אני כן מרגישה בגלל האישיות, הבגרות והנפש..כשאני אהיה גדולה אני אהיה רזה יותר.
עובדת בחב' הייטק ולומדת בפתוחה. המתוק הוא אהוב שלי גם אבל אני באמת עם שליטה על זה, אוכל זה מה שגורם לי לעלות אבל גם שם אני באמת מתאמצת לשנות, ולשפר ויחד עם מירי אפשר בענק להצליח מול כל זה. שליטה היא המפתח לכל הדלתות בחיים כנראה ותנסי לשחרר את המתוק לאחרים..אנחנו לא זקוקים לו בגופנו ואני למשל רק בשישי ושבת מרשה לעצמי וכמובן בבקרה.
לעיתים קצת יותר, לעיתים קצת פחות אבל בגדול-מספיק לי מהמקום התקוע ואני במגמת שיפורsmile מה את לומדת? מה את רוצה להיות שתהי גדולה?♥
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 12:01

אמסטרדם
אמסטרדם
מה משעודד אותי זה המתוק.מה את לומדת ומה את רוצה להיות כשתהיי גדולה,
בת כמה את, במה את עובדת? הבעיה שהכנסתי לי לראש שמתוק יעודד אותי.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 11:35

קרנושה
קרנושה
יקירתי, נעים מאד. גם אני סטוטנטית של הפתוחה. ואני רוצה להגיד לך..שהלימודים האלו דורשים משמעת עצמית ולא כל אחד יכול ללמוד במסגרת הזו.
יחד עם זאת משמעת עצמית הינה תופסת בכל תחום בחיים, אם את כמוני לומדת לבד, בלילות, אחרי יום עבודה ארוך ומתיש לעיתים, לומדת וחורשת וחנונית אמיתית,
עד כמה וכמה צריכה משמעת עצמית בדיאטה.
קחי בקבוק מים גדול לידך, קחי מלפפון חתוך, גזר וכל מה שעוזר לך להמשיך וללמוד כי אפשר! ולא, מי שלומד באו"פ הוא לא בעל רמת משכל נמוכה לכל הדעות,
מי שלומד באו"פ הוא אדם אינטיליגנטי ביותר! והלימודים, האמיני לי, הם לאאאאאאא הסיבה שבגללה אני מעלה. כי פה המשמעת היא של ברזל.
תרשמי מה את אוכלת,
תצאי להליכה מהירה,
תשתי המוןןןןןןןןןן מים בששון,
תחתכי ירקות ותדברי בטלפון עם כל מי שלא הספקת,
תלכי לקולנוע, תצאי, תרקדי...
מה דעתך?♥

המוןןןןןןןןןן הצלחה בהמשך ותעדכני♥סופשבוע מקסים!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 11:29

אמסטרדם
אמסטרדם
בבת אחת בלעתי 3 ארטיקים כל אחד 60 קלוריות.
על הבעיה הזו אני מתקשה לשלוט. היום יום שישי בא לי פורקן
מהכל, גם סטודנטית באו"פ צריכה ללמוד והאוכל עוזר לי.
מה עושים? אם לא אפתור את הבעיה מחר תהיה לי גם בעיה.WiggleGo ____ yourself
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בולמוס אכילה של מתוק

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!