הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אשירה יקרה היכנסי היכנסי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/06/2011 10:27

שאפתנית
שאפתנית
אשירוש היקרה!!!!
מזל טוב ענקי ליום הולדתך (ומצטערת שרק עכשיו ראיתי את הפוסט אבל אף פעם לא מאוחר לברך)
שיתגשמו כל משאלותיך, שתמיד תהיי מאושרת.
באהבה גדולה, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 05:23

ענת
ענת
עדיף מאוחר מאשר אף פעם המון מזל טוב ליום הולדתך אושר
בריאות וכל אשר תבקשי לו יהי!!!!!
שתהיה שנת רזון שלווה ונחת
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
19/06/2011 05:06

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש יקרה שמחה לקרוא שחגגת את יום הולדתך כפי שבחרת ועלי לומר ,בחירה מצויינת.
שמרי על עצמך ,דברי ביתך אלייך מלאי משמעות קחי ומנפי אותם להתחלה חדשה .
המון מזל טוב שוב,אושר ובריאות אותה תרוויחי בגדול כאן איתנו,החלטה ואת יכולה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 18:14

dany
dany
דעתי????????????
מעולה!!!!!!!!

אז מספיק ברברת ולהתחיל לעשות!!!!!!!!!
אשירה כתב:
תודה יקירה,
הפעם אני מעיזה ומחליטה לחבור אלייך ולהשתדל ובעיקר לעשות הכל כדי לשנות,
כי ישנם הרבה דברים שהם לא בשליטתנו אבל נושא האוכל הוא בהחלט בשליטתנו!!!
בואי ניקח את הרגע הזה, כל יום ביומו, כל שעה בשעתה וכל רגע ברגעו,
ומבלי להתעסק כל הזמן עם האוכל עצמו, נעשה את הדברים הנכונים שאנחנו יודעות כל כך טוב מה הם, ונגדל ונתחזק ונשפיע טוב גם על סביבתנו,
יש לנו את המורה הטובה ביותר, יש לנו את כל הכלים, בואי נעשה זאת, מה דעתך????
אוהבת,
אשירה.

dany כתב:
שמעת כבר את ההרצאה של מירי?
היא מאד חזקה ועובדת בידיוק על הנושא שאת כתבת כאן.
כן אנחנו לא נעשות יותר צעירות ורצוי לדאוג לעצמנו כפי שאנחנו דואגות לסובבים אותנו.
וזה רק בידים שלנו וזו ממש לא פראזה.
עבודה יומיומית על המוח והשכל........ אין ברירה כפי שאת כותבת האלטרנטיבה היא קשה הרבה יותר.
אחרי שבוע מהגיהנום שעברתי עם בעלי......... וכבר את יודעת לפי הסיפורים עד עתה שיש לי מידי פעם איתו משברים רפואיים אבל השבוע הזה באמת היה גולת הכותרת, אז אני ממש רוצה ומקווה לעשות הכל בכדי ששנינו נהיה עם איכות חיים טובה יותר ונעימה יותר.
בהצלחה יקירה
כי פשוט פשוט מגיע לך
שבת שלום
והמון המון חיבוקים

שלך
דני

אשירה כתב:
dany כתב:
שבת שלום
ומי יתן ויום ההולדת הזה פתח תקופה חדשה גם בנושא האוכל!!!!!!!!!!!
אמן!!!!!!!
נשיקות

תודה דנושה יקרה על האיחולים,
ואפרופו פתח לתקופה חדשה, אינני יכולה להתעלם מחשבון הנפש שעובר עלי כעת, בעקבות יום ההולדת.
הגיל מתקדם והולך, ואפילו שבהרגשתי קשה לי להאמין שאני כבר בגיל כה מופלג, אי אפשר להתווכח עם עובדות.

יש לי ילדים צעירים יחסית לגילי, אני רוצה ומקווה לזכות להיות איתם עוד הרבה שנים בבריאות טובה, ואת זה לא מקבלים ללא השקעה ועבודה קשה, לפחות לא אני.
אתמול הבת שלי ביקשה, אמא טפלי בעצמך, אם לא בשבילך לפחות בשבילי ובשביל אסף, ואני שואלת את עצמי מה עוד אני צריכה לשמוע כדי שזה ינער אותי ניעור רציני ויטלטל אותי עד כדי עשיית מעשה.
האם אנ עד כדי כך חלשה? האם אנ עד כדי כך לא אוהבת את עצמי? למה יצר ההרס העצמי הזה???
יש לי משפחה נפלאה שאוהבים אותי מאוד ודואגים לי, למה אני לא דואגת לאמא שלהם כמו שאני דואגת להם????
כמובן שאלה שאלות רטוריות, אין לי תשובות כי כל תשובה תהיה תרוץ עלוב לחוסר עשיה.
לא אצא פה עם הצהרות, החלטות או הבטחות, מקווה לצאת מפה עם עשייה כי האלטרטיבה מבחינתי היא מאוד עצובה.
שוב תודה,
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 10:52

אשירה
אשירה
תודה יקירה,
הפעם אני מעיזה ומחליטה לחבור אלייך ולהשתדל ובעיקר לעשות הכל כדי לשנות,
כי ישנם הרבה דברים שהם לא בשליטתנו אבל נושא האוכל הוא בהחלט בשליטתנו!!!
בואי ניקח את הרגע הזה, כל יום ביומו, כל שעה בשעתה וכל רגע ברגעו,
ומבלי להתעסק כל הזמן עם האוכל עצמו, נעשה את הדברים הנכונים שאנחנו יודעות כל כך טוב מה הם, ונגדל ונתחזק ונשפיע טוב גם על סביבתנו,
יש לנו את המורה הטובה ביותר, יש לנו את כל הכלים, בואי נעשה זאת, מה דעתך????
אוהבת,
אשירה.

dany כתב:
כן אנחנו לא נעשות יותר צעירות ורצוי לדאוג לעצמנו כפי שאנחנו דואגות לסובבים אותנו.
עבודה יומיומית על המוח והשכל........ אין ברירה כפי שאת כותבת האלטרנטיבה היא קשה הרבה יותר.
אחרי שבוע מהגיהנום שעברתי עם בעלי......... וכבר את יודעת לפי הסיפורים עד עתה שיש לי מידי פעם איתו משברים רפואיים אבל השבוע הזה באמת היה גולת הכותרת, אז אני ממש רוצה ומקווה לעשות הכל בכדי ששנינו נהיה עם איכות חיים טובה יותר ונעימה יותר.
בהצלחה יקירה
כי פשוט פשוט מגיע לך
שבת שלום
והמון המון חיבוקים

שלך
דני

אשירה כתב:
dany כתב:
שבת שלום
אמן!!!!!!!
נשיקות

ואפרופו פתח לתקופה חדשה, אינני יכולה להתעלם מחשבון הנפש שעובר עלי כעת, בעקבות יום ההולדת.
הגיל מתקדם והולך, ואפילו שבהרגשתי קשה לי להאמין שאני כבר בגיל כה מופלג, אי אפשר להתווכח עם עובדות.

יש לי ילדים צעירים יחסית לגילי, אני רוצה ומקווה לזכות להיות איתם עוד הרבה שנים בבריאות טובה, ואת זה לא מקבלים ללא השקעה ועבודה קשה, לפחות לא אני.
אתמול הבת שלי ביקשה, אמא טפלי בעצמך, אם לא בשבילך לפחות בשבילי ובשביל אסף, ואני שואלת את עצמי מה עוד אני צריכה לשמוע כדי שזה ינער אותי ניעור רציני ויטלטל אותי עד כדי עשיית מעשה.
האם אנ עד כדי כך חלשה? האם אנ עד כדי כך לא אוהבת את עצמי? למה יצר ההרס העצמי הזה???
יש לי משפחה נפלאה שאוהבים אותי מאוד ודואגים לי, למה אני לא דואגת לאמא שלהם כמו שאני דואגת להם????
לא אצא פה עם הצהרות, החלטות או הבטחות, מקווה לצאת מפה עם עשייה כי האלטרטיבה מבחינתי היא מאוד עצובה.
שוב תודה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 10:16

dany
dany
בהצלחה יקירה
כי פשוט פשוט מגיע לך
שבת שלום
והמון המון חיבוקים

שלך
דני

אשירה כתב:
dany כתב:
שבת שלום
אמן!!!!!!!
נשיקות

שוב תודה,
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 08:14

אשירה
אשירה
dany כתב:
שבת שלום
אמן!!!!!!!
נשיקות

שוב תודה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 07:01

dany
dany
שבת שלום
אמן!!!!!!!
נשיקות

אשירה כתב:
תודה לכל המברכות היקרות,
באמת היה לי אתמול מקסים, שונה מהרגיל, שגם הרגיל הוא תמיד בסדר,
בבוקר הבאנו את אסף הבייתה, אחר כך היו דברים רגילים של יום שישי, ולסיום היום ומאחר ואסף ישן לאחר בילוי כל היום עם חבריו,
יצאתי עם שירה, הבת שלי, לסרט וראינו סרט מקסים שנקרא "אהבה ושוקולד", קומדיה רגישה על אנשים רגישים במיוחד, סרט חובה לכל הרגישים והביישנים למיניהם.

הפעם האוכל לא היה מרכיב בחגיגת יום ההולדת וזה מתוך בחירה, ואל תחשבו חלילה שאני כזאת מחוננת, לאחרונה אני ממש מפשלת בגדול בנושא זה,
ולכן חשבתי שמן הראוי שדווקא יום זה לא יסתובב סביב אכילה מכוונת ומסתבר שאפשר להנות ומאוד גם ללא חגיגות אוכל.
שבת שלום לכולן עם הרבה הנאות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2011 06:58

אשירה
אשירה
תודה לכל המברכות היקרות,
באמת היה לי אתמול מקסים, שונה מהרגיל, שגם הרגיל הוא תמיד בסדר,
בבוקר הבאנו את אסף הבייתה, אחר כך היו דברים רגילים של יום שישי, ולסיום היום ומאחר ואסף ישן לאחר בילוי כל היום עם חבריו,
יצאתי עם שירה, הבת שלי, לסרט וראינו סרט מקסים שנקרא "אהבה ושוקולד", קומדיה רגישה על אנשים רגישים במיוחד, סרט חובה לכל הרגישים והביישנים למיניהם.

הפעם האוכל לא היה מרכיב בחגיגת יום ההולדת וזה מתוך בחירה, ואל תחשבו חלילה שאני כזאת מחוננת, לאחרונה אני ממש מפשלת בגדול בנושא זה,
ולכן חשבתי שמן הראוי שדווקא יום זה לא יסתובב סביב אכילה מכוונת ומסתבר שאפשר להנות ומאוד גם ללא חגיגות אוכל.
שבת שלום לכולן עם הרבה הנאות

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 22:53

דרך המלך
דרך המלך
אשירה יקירה
מאחלת לך טונות של מזל ואושר ...הנאה ואהבה ...
שמחה לשמוע שהילד חזר והכל בסדר ... מאחלת לך ולכל המשפחה המון המון כייף חיים אושר ובריאות
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 14:08

נחושה
נחושה
אשירה יקרה,
מזללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבב ענק
ואת המתנה הכי יפה קיבלת את בנך בריא שלם ומאושר חזרה מהצד השני של הגלובוס
מה נותר עוד לאחל?
בריאותתתתתתתתת אושר והמון נחתתתתתתתתתתת
Rock Bandנחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 14:06

קרולין
קרולין
אשירה יקירתי!
שפע ברכות ואיחולים לבביים לרגל יום הולדתך! happy birthdayים של מזל טוב, בריאות, אושר ונחת.
כל שתבקשי לו יהי.אמן.
שיהיה לך ים של הצלחהההה בהכלללללל.
נשיבוקים חמים
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 11:26

קרנושה
קרנושה
לפתוח את הרמקולים...לקום מהכסא, ולהתחיל לפזז....
http://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 11:24

קרנושה
קרנושה
יקירה,
כל האושר שבעולם, השמחה, הכיף והנחת..
מאחלת את כל מה שייש ורק מה שליבך יבקש♥
נשיבוקים חמים ויומהולדת שמח ומאושר♥♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 09:30

אקורדיאון
אקורדיאון
האושר נשפך מהמילים אשירוש תרווי רק נחת אושר ובריאות יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 09:13

dany
dany
תהנו תהנו מהרגעים הקסומים הללו
שיהיה לך יום נפלא
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 08:21

אשירה
אשירה
תודה יקרות,
אנחנו בבית, חזרנו משדה תעופה, הכל עבר בשלום, אסף נראה נהדר, פתאום צמחו לו תלתלים אחרי הרבה שנים שהוא היה בתספורת מרינס, הוא שזוף ורזה,
נראה רגוע ושלם עם עצמו, מיצה את הנסיעה לשביעות רצונו המלאה,
אז תגידו, מה עוד אני צריכה לבקש???? אני שמחה ומאושרת, באמת מתנה נהדרת ליום ההולדת,
אוהבת אתכן

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 08:16

דפי
דפי
אשירה יקרה
מזל טוב ענק
אוהבת דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 06:36

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש המון מזל טוב,לא נותר לי אלא להצטרף לברכה המחממת את הלב של דנושה.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2011 05:11

dany
dany
לחברתנו הטובה אשירה
יום הולדת שמח ומאושר
איחולי מזל טוב
ימים קלים של בריאות ונחת
מהבן שחזר מחו"ל
מהמשפחה התומכת
ומאיתנו הפורום האוהב עד מאד
אשה יקרה
ששנה זו תיהייה לך קלה יותר תרתי משמע,
שתצליחי להגיע ליעדים אותם את מבקשת
שתראי רק אור וברכה במעשייך
ובכלל שיהיה לך רק טוב ושמח
מכל הלב ובאהבה רבה
כי פשוט מגיע לך
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אשירה יקרה היכנסי היכנסי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!