17/06/2011 14:06
 נחושה Posts: 6982
|
אוהבת בחזרה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 11:29
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
היי פורום יקר, הייתי עסוקה ואני בכלל לא באוכל...מבטיחה להשלים הכול היום בצהריים.... כרגע סיפרו לי על הדיאטה הכי טובה בעיר: קונים ק"ג אורז, לא משנה איזה, פותחים את השקית שופכים על הרצפה ואוספים אחד אחד ... אם מתבלבלים חייבים לספור מהתחלה... יום מצויןןןןןןןןןןןןןן, נחושתכם
הרגת אותי מצחוק! גדולההההההההה מהחיים♥ אוהבת אוהבת אוהבת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
הכי טוב חוש הומור אבל תחשבו על זה בצד היצירתי  כל מה שמעסיק אותנו שעות רחוק מהמקרר, הריהו מבורך... ציור, קריאה, כתיבה,ריקודים,פיסול,טיול בטבע, פתרון תשבצים, האזנה למוסיקה....צריך פשוט למצוא מה נכון בשבילי... אני לאחרונה חזרתי לקריאה (יש לי חוב גדול  ) ופשוט צוללת שוב למחוזות מענגים ומרגישה שהתאים האפורים שוב מתחילים ללבלב.... זאת הסיבה שאני אוהבת אנשים...תמיד יש מה ללמוד ואני מודה שעל הדיאטה הזאת עוד לא שמעתי...עד הבוקר ליל מנוחה וחלומות פז מסיימת יום נוסף בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש נחושתכם  אני הולכת לרכוש מגיני ברכיים,חגורה לגב ושקית אורז,נחושה את גורמת לי להוצאות,חחחחחרק שנצחק והברצינות באמת לעסוק בכל אשר יהיה למעט במקרר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 04:54
|
dany כתב:
מילא הבירכיים אבל צריך גם להתרומם............. אוי................ חחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: ממש הדיאטה הכי טובה בעיר,חחחח כל אחד והבעיות שלו,חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 22:36
|
הכי טוב חוש הומור אבל תחשבו על זה בצד היצירתי כל מה שמעסיק אותנו שעות רחוק מהמקרר, הריהו מבורך... ציור, קריאה, כתיבה,ריקודים,פיסול,טיול בטבע, פתרון תשבצים, האזנה למוסיקה....צריך פשוט למצוא מה נכון בשבילי... אני לאחרונה חזרתי לקריאה (יש לי חוב גדול ) ופשוט צוללת שוב למחוזות מענגים ומרגישה שהתאים האפורים שוב מתחילים ללבלב.... זאת הסיבה שאני אוהבת אנשים...תמיד יש מה ללמוד ואני מודה שעל הדיאטה הזאת עוד לא שמעתי...עד הבוקר ליל מנוחה וחלומות פז מסיימת יום נוסף בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 18:43
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, חוש הומור זה תמיד מ נ צ ח , הצחוק אכן מוסיף לבריאות אהבתי. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 16:38
 dany Posts: 19819
|
מילא הבירכיים אבל צריך גם להתרומם............. אוי................ חחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
ממש הדיאטה הכי טובה בעיר,חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 15:56
|
ממש הדיאטה הכי טובה בעיר,חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 15:22
 1103 Posts: 5022
|
נחושה חחח איזה חוש הומור אני אוספת אורז שתמפזר עם מטאטא וכף אשפה וישר לפח אני לא מזוכיסטית נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 14:45
|
שאפתנית כתב:
ומה עם הברכיים? נחושה כתב: האמת שזה הדרך הכי טובה להרחיק אותנו מהמקרר ואגב זחילה על ארבע זה מחטב את השוקיים ואת השריר האחורי של היד המשך יום נפלא נחושתכם
סופרים מהר או שמים כרית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 14:34
 שאפתנית Posts: 8392
|
ומה עם הברכיים? נחושה כתב:
האמת שזה הדרך הכי טובה להרחיק אותנו מהמקרר ואגב זחילה על ארבע זה מחטב את השוקיים ואת השריר האחורי של היד המשך יום נפלא נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 14:31
|
האמת שזה הדרך הכי טובה להרחיק אותנו מהמקרר  ואגב זחילה על ארבע זה מחטב את השוקיים ואת השריר האחורי של היד  המשך יום נפלא נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 13:05
|
סיפור נחמד אפי נוסטלגיה............ אז עוד לא המציאו את הסנפרוסט
EFF כתב:
ואילו אני..הנה הסיפור ..כאמא צעירה נהגתי לבשל אפונים לילדים, אלא שלא קניתי סנפרוסט או שימורים - הכל טרי..(מאז השתניתי..) יום אחד קילפתי אפונים הכנסתי לקערה ואלה התפזרו על כל המרפסת. צלצלו בדלת, אבא שלי ז"ל הגיע - ומוצא אותי זוחלת על הרצפה ואוספת אפונים. אבי קבל התקפת צחוק כזו - אינני זוכרת מתי הוא צחק כל כך..חשבתי לעצמי: אם זה מה ששימח אותו כל כך..אז היה כדאי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 13:04
|
לתשומת ליבי...........
שאפתנית כתב:
זו פעילות שמתאימה לשעות שבהם מבקרים את המקרר כל שתי שניות כדי לבדוק שמשהו השתנה בפנים... נחושה כתב: היי פורום יקר, הייתי עסוקה ואני בכלל לא באוכל...מבטיחה להשלים הכול היום בצהריים.... כרגע סיפרו לי על הדיאטה הכי טובה בעיר: קונים ק"ג אורז, לא משנה איזה, פותחים את השקית שופכים על הרצפה ואוספים אחד אחד ... אם מתבלבלים חייבים לספור מהתחלה... יום מצויןןןןןןןןןןןןןן, נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 13:03
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח
נחושה כתב:
היי פורום יקר, הייתי עסוקה ואני בכלל לא באוכל...מבטיחה להשלים הכול היום בצהריים.... כרגע סיפרו לי על הדיאטה הכי טובה בעיר: קונים ק"ג אורז, לא משנה איזה, פותחים את השקית שופכים על הרצפה ואוספים אחד אחד ...  אם מתבלבלים חייבים לספור מהתחלה... יום מצויןןןןןןןןןןןןןן, נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 12:08
 EFF Posts: 6417
|
ואילו אני..הנה הסיפור ..כאמא צעירה נהגתי לבשל אפונים לילדים, אלא שלא קניתי סנפרוסט או שימורים - הכל טרי..(מאז השתניתי..) יום אחד קילפתי אפונים הכנסתי לקערה ואלה התפזרו על כל המרפסת. צלצלו בדלת, אבא שלי ז"ל הגיע - ומוצא אותי זוחלת על הרצפה ואוספת אפונים. אבי קבל התקפת צחוק כזו - אינני זוכרת מתי הוא צחק כל כך..חשבתי לעצמי: אם זה מה ששימח אותו כל כך..אז היה כדאי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 12:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו פעילות שמתאימה לשעות שבהם מבקרים את המקרר כל שתי שניות כדי לבדוק שמשהו השתנה בפנים... נחושה כתב:
היי פורום יקר, הייתי עסוקה ואני בכלל לא באוכל...מבטיחה להשלים הכול היום בצהריים.... כרגע סיפרו לי על הדיאטה הכי טובה בעיר: קונים ק"ג אורז, לא משנה איזה, פותחים את השקית שופכים על הרצפה ואוספים אחד אחד ... אם מתבלבלים חייבים לספור מהתחלה... יום מצויןןןןןןןןןןןןןן, נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 11:33
 ליאת של יוני Posts: 189
|
ואני גיליתי זאת לא על אורז, אלא על קווקאר אך לא התבלבלתי לשנייה והתחלתי להקפיד יום יום לצרוך זאת. סוף שבוע נעים לכל יקירי ויקירותי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 10:59
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|