17/06/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
אקו יקרה, אין כמוך, אין לזה מחיר...לתחושת ההצלחה והשפיות מול אנשים שבולסים ומגרגרים ומצקצקים מול עינייך  אכן כך,את מזכירה לי גבר שישב לידי והצלחת עלתה על גדותיה וכשקם ראיתי את הכרס העצומה שהלכה לפניו,באמת ובתמים עצרתי את עצמי שלא לפתוח את הפה כי כל כך רציתי לומר לו מילה שתיים בנושא.כל כך מסוכן לבריאות וכל כך לא יפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 04:58
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, תמיד כשאנו שולטים באוכל אנו מרגישים וואו עם עצמנו ואכן, אין לזה מחיר! וזר לא יבין זאת! שיהיה לך אחלה סופ"ש , קל בשמירה ו ב ש ל י ט ה. נשיקות חמותתתתת קרולין.  תודה רבה יקירתי.חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 22:29
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקרה, אין כמוך, אין לזה מחיר...לתחושת ההצלחה והשפיות מול אנשים שבולסים ומגרגרים ומצקצקים מול עינייך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 19:02
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, תמיד כשאנו שולטים באוכל אנו מרגישים וואו עם עצמנו ואכן, אין לזה מחיר! וזר לא יבין זאת! שיהיה לך אחלה סופ"ש , קל בשמירה ו ב ש ל י ט ה. נשיקות חמותתתתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 16:03
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד אקו, אני בטוחה שקיבלת אתמול ים של מחמאות מכל מי שלא פגש אותך שנים. אקורדיאון כתב: יקירי מאחלת לכולנו יום קסום מלא אנרגיות חיוביות ,אנחנו שוב לקראת סוף שבוע ונקווה שיהיה רגוע ומהנה. אני הבוקר לאחר החתונה שכבר סיפרתי עליה קמתי עם בטן שטוחה והרגשה נפלאה,תמיד בדיעבד אני אומרת, אין מאכל בעולם שווה את התחושה הזו. הצלחה ושליטה. נשיבוקים. אכן זה היה תענוג אמיתי וחיזוק שצריך להמשיך ולשמור על ההישג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד אקו, אני בטוחה שקיבלת אתמול ים של מחמאות מכל מי שלא פגש אותך שנים. אקורדיאון כתב:
יקירי מאחלת לכולנו יום קסום מלא אנרגיות חיוביות ,אנחנו שוב לקראת סוף שבוע ונקווה שיהיה רגוע ומהנה. אני הבוקר לאחר החתונה שכבר סיפרתי עליה קמתי עם בטן שטוחה והרגשה נפלאה,תמיד בדיעבד אני אומרת, אין מאכל בעולם שווה את התחושה הזו. הצלחה ושליטה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
או שיש רגעים שהחשיבה הזו כן פועלת, רק מאוחר מידי. dany כתב:
את ממש צודקת שאין מאכל ששוה זאת אך............ לדאבוני הרב יש רגעים והם לא מעטים בהם החשיבה הזו בכלל לא פועלת אקורדיאון כתב: יקירי מאחלת לכולנו יום קסום מלא אנרגיות חיוביות ,אנחנו שוב לקראת סוף שבוע ונקווה שיהיה רגוע ומהנה. אני הבוקר לאחר החתונה שכבר סיפרתי עליה קמתי עם בטן שטוחה והרגשה נפלאה,תמיד בדיעבד אני אומרת, אין מאכל בעולם שווה את התחושה הזו. הצלחה ושליטה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 06:43
 ענת Posts: 3849
|
אכן אין שום מאכל ששוה את התחושה שיהיה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:55
|
dany כתב:
את ממש צודקת שאין מאכל ששוה זאת אך............ לדאבוני הרב יש רגעים והם לא מעטים בהם החשיבה הזו בכלל לא פועלת אקורדיאון כתב: יקירי מאחלת לכולנו יום קסום מלא אנרגיות חיוביות ,אנחנו שוב לקראת סוף שבוע ונקווה שיהיה רגוע ומהנה. אני הבוקר לאחר החתונה שכבר סיפרתי עליה קמתי עם בטן שטוחה והרגשה נפלאה,תמיד בדיעבד אני אומרת, אין מאכל בעולם שווה את התחושה הזו. הצלחה ושליטה. נשיבוקים. זאת הנקודה ולכן הבדיעבד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:35
 dany Posts: 19819
|
את ממש צודקת שאין מאכל ששוה זאת אך............ לדאבוני הרב יש רגעים והם לא מעטים בהם החשיבה הזו בכלל לא פועלת
אקורדיאון כתב:
יקירי מאחלת לכולנו יום קסום מלא אנרגיות חיוביות ,אנחנו שוב לקראת סוף שבוע ונקווה שיהיה רגוע ומהנה. אני הבוקר לאחר החתונה שכבר סיפרתי עליה קמתי עם בטן שטוחה והרגשה נפלאה,תמיד בדיעבד אני אומרת, אין מאכל בעולם שווה את התחושה הזו. הצלחה ושליטה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:31
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|