16/06/2011 14:45
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקרה, כתבו הכול ומאוד מרגש... מצטרפת לאיחולים ואכן אין כמו הרגשה של אמא ולא משנה גיל הילד... חמי תמיד אומר לבן הגדול שלו..נכון שאתה בן חמישים אבל אתה עדיין הבן שלי ואני רוצה שיהיה לך טוב... מקווה שיהיה לכם מפגש מרגש ומשמח מכל ה ♥ נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 12:11
 EFF Posts: 6417
|
אשירה יקירה, אני כל כך מבינה אותך...בני האמצעי נסע לשליחות קצרה בת שנתיים לסינגפור, ובכל חופשה כ"כ שמחנו לנסוע לנתב"ג ולקבל את פני החוזר..אלא שמאז עברו כבר 12 שנים והשליחות התארכה כ"כ - ולקן הוא לא חזר...אנחנו עדיין נוסעים לנתב"ג כל פעם בשמחה רבה... תהנו ותשמחו עם החוזר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 11:42
 ליאת של יוני Posts: 189
|
כאחות לאח שנסע וחזר ללא הדעה מוקדמת, לאחר שהייה של חצי שנה ועוד בליל הסדר, וזכיתי להפתעה גדולה שלמרות הכל לא הביאה ללידה ... אני כל כך מבינה אותך. ליוותי את הורי בחצי השנה הזאת ולולא הסקייפ אין לי מושג איך אימי הייתה עוברת את הזמן הזה. אני בטוחה שהוא נהנה והיה צריך לעבור חוויה זו, אחרת הוא לא היה שם. ותרגישי טוב שאת דואגת ואיכפת לך הרי מי אם לא אמא שלו צריכה להרגיש כך?!
שיהיה זה מפגש מהנה, מלא אהבה חיבוקים ורגשות. מכל הלב, ליאת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 10:52
 tutit Posts: 2431
|
אשירה יקרה! מאחלת לכם מפגש כיפי ומאושר עם הרבה שמחה ואהבה מבינה את הרגשתך ,כשאחי טס לתיאלנד ספרנו את הימים שיחזור,אח"כ לדרום אמריקה ואוטוטו לבוליביה עד שאנחנו מתאוששים הוא מוצא עוד יעד................. עכשיו לקראת סיום התואר השני הוא מחפש הרפתקאות....................... ואנחנו נשארים לדאוג........... לא קל בכלל! שיהיה רק טוב......ווהשם ישמור עליהם................ ♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 10:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
ואנחנו אוהבות אותך!!!!  אשירה כתב:
תודה יקרות שלי, כמה כיף שאפשר לחלוק הכל, שמחות והתרגשות, ולהרגיש את האנרגיות הטובות הבאות מכן, אוהבת אתכן,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 09:28
 חיה'לה Posts: 885
|
אשירה היקרה, אמנם אינני אימא, אך אני מזדהה אתך!! מאחלת לך מפגש נפלא עם בנך. כל טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 09:21
 אשירה Posts: 4292
|
תודה יקרות שלי, כמה כיף שאפשר לחלוק הכל, שמחות והתרגשות, ולהרגיש את האנרגיות הטובות הבאות מכן, אוהבת אתכן,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שכתבת אשירה מבחינתי זה נראה כאילו הזמן עף מהר, זכור לי שלא מזמן הוא נסע וכבר חלפו להם ארבעה חודשים אבל את הרגשת כל רגע אז נסיעה בטוחה ומהנה לשדה התעופה וכן, מגיע לו חיבוק ענקי ונשיקה ולא משנה שהוא ילד גדול כי בשבילך הוא תמיד מלך העולם!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירוש אני נזכרת כמה קשה היה לך כשנסע והנה הוא בדרך אלייך אמא וכאלה התרגשויות שתהיינה תמיד,רק לטובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 20:40
 לאה לה Posts: 112
|
עברתי את המצבים הללו עם 2 בני הבוגרים שב"ה חזרו מהטיול ה"גדול" והסתדרו בחיים-עכשיו המחשבות נתונות לבני ה"קטן"שבמרץ הבא יסיים את שרותו הצבאי{חברי הפורום בודאי זוכרים את דאגותי כשרק יתגייס לסיירת אגוז בגולני-כן כן הזמן עובר...}עכשיו ישתחרר ויעשה את אותו המסלול של אחיו הבוגרים ושוב אדאג וכו וכו...מקוה רק לטוב .... "
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 20:06
 dany Posts: 19819
|
כל כך מבינה אותך. ביתי שחיה כבר יותר שנים בחו"ל מהשנים שהיתה עימי....... ובכל פעם שהיא צריכה להגיע זה פרפרים בבטן וגעגועים עמוקים ביותר. לא מתרגלים לזה לעולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 20:01
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקירתי, לא חשוב מה אומרים חשוב מה את מ ר ג י ש ה, זה הבן שלך שכ"כ חסר לך ושאת כ"כ מחכה לחבק ולנשק אותו....אני מכירה היטב את המקום הזה....זר לא יבין זאת... הם אמנם גדולים והם פורשים כנף וזה כ"כ טבעי ונכון , אך הם תמיד ה י ל ד י ם שלנו...הבטן הרכה.... מאחלת לך/לכם ב"ה לראותו בבריאות ובשלום מחר....זה כ"כ קרוב שאני גם מתרגשת בשבילך.....יודעת בדיוק מה עובר עלייך..... שתהיה לכם ב"ה התרגשות ושמחה בלב תמיד. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:30
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
תודה, מתוקה. קרנושה כתב: אשירה אהובה, אני מאחלת לך מכל הלב שכל חייך יהיו מלאים בהתרגשויות יפות, שמחות והמון המון אהבה. אני אמנם טרם זכיתי להיות אמא אבל כל כך יכולה להבין את הגעגוע וכמובן מאחלת המון אושר והנאה!♥
באהבה גדולה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:18
|
תודה, מתוקה. קרנושה כתב:
אשירה אהובה, אני מאחלת לך מכל הלב שכל חייך יהיו מלאים בהתרגשויות יפות, שמחות והמון המון אהבה. אני אמנם טרם זכיתי להיות אמא אבל כל כך יכולה להבין את הגעגוע וכמובן מאחלת המון אושר והנאה!♥
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:13
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה אהובה, אני מאחלת לך מכל הלב שכל חייך יהיו מלאים בהתרגשויות יפות, שמחות והמון המון אהבה. אני אמנם טרם זכיתי להיות אמא אבל כל כך יכולה להבין את הגעגוע וכמובן מאחלת המון אושר והנאה!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:10
|
רק עוד הלילה ולמחרת לפנות בוקר אנחנו נהיה בדרכנו לשדה תעופה לקבל את אסף בננו אחרי ארבעה חודשי שהייה בחו"ל, חלק אומרים שעבר להם מהר הזמן, זה לא המצב אצלי, לי נדמה כאילו לא ראיתי אותו הרבה יותר זמן. אני כמובן על קוצים, רוצה כבר שיגיע הרגע, לחבק אותו ושיהיה כבר בבית. אני יודעת שהוא כבר גדול, ושצריך להתרגל לכך שהקן מתרוקן, ושזו דרך החיים, ואנחנו בסך הכל רוצים שהם יפצחו בחיים עצמאיים משלהם ויהיו מאושרים בדרכם, ואז גם אנחנו נהיה מאושרים. שמחה לשתף אתכם, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|