17/06/2011 17:19
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
אז אני מאמינה שבמהלך חודש יולי תהייה הפגישה בקבוצה אצל מירי, מחכה שלביאה תגיע משנחאי וקצת תסתדר ואז נוכל להגיע ביחד. שבת שלום יקירה וכל טוב קרנושה כתב: dany כתב: מתי את נוסעת לארה"ב???????????? C???????????????? קרנושה כתב: גמני באה איך שתקבעו! איזה קטע, איתך בפורום..בדיוק רואה שאת כותבת. אני קרוב לוודאי אטוס בספטמבר אוקטובר בתקופת החגים. יולי זה חם מדיי..אז זו תהיה יומהולדת מתמשכת 
מעולה!!♥ שבת שלום גם לך אהובה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:17
 dany Posts: 19819
|
אז אני מאמינה שבמהלך חודש יולי תהייה הפגישה בקבוצה אצל מירי, מחכה שלביאה תגיע משנחאי וקצת תסתדר ואז נוכל להגיע ביחד. שבת שלום יקירה וכל טוב
קרנושה כתב:
dany כתב: מתי את נוסעת לארה"ב???????????? C???????????????? קרנושה כתב: גמני באה איך שתקבעו! איזה קטע, איתך בפורום..בדיוק רואה שאת כותבת. אני קרוב לוודאי אטוס בספטמבר אוקטובר בתקופת החגים. יולי זה חם מדיי..אז זו תהיה יומהולדת מתמשכת 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:08
|
dany כתב:
מתי את נוסעת לארה"ב???????????? C???????????????? קרנושה כתב: גמני באה איך שתקבעו!
איזה קטע, איתך בפורום..בדיוק רואה שאת כותבת. אני קרוב לוודאי אטוס בספטמבר אוקטובר בתקופת החגים. יולי זה חם מדיי..אז זו תהיה יומהולדת מתמשכת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 17:06
|
מתי את נוסעת לארה"ב????????????
C????????????????קרנושה כתב:
גמני באה איך שתקבעו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 11:37
|
גמני באה איך שתקבעו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 06:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה נחושה כתב: דני יקרה, שמחה שאת חוזרת לנחישותך ובעלך חש בטוב סופשבוע נפלא ובשליטה  נחושה חחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 05:07
|
תודה
נחושה כתב:
דני יקרה, שמחה שאת חוזרת לנחישותך ובעלך חש בטוב סופשבוע נפלא ובשליטה  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2011 05:03
|
dany כתב:
אכן הסוכר התאזן תודה לאל, ובטן חזרה לגודלה הנורמלי............ והוא חש הרבה הרבה יותר טוב. שרק ימשיך כך אמן!!!!!! תודה נשיקות רבקה כתב: שמחה לקרוא שלאט לאט בעלך מרגיש יותר טוב שוב איחולים מכל הלב דני'לה אני בטוחה שגם את לאט לאט חוזרת למשימות והכל יהיה בסדר נשיבוקים ואמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 22:26
 נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, שמחה שאת חוזרת לנחישותך ובעלך חש בטוב סופשבוע נפלא ובשליטה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 20:49
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה משמח לקרוא שמצב בריאותו של בעלך הולך ומשתפר. סוף שבוע רגוע בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 19:57
|
אכן הסוכר התאזן תודה לאל, ובטן חזרה לגודלה הנורמלי............ והוא חש הרבה הרבה יותר טוב. שרק ימשיך כך אמן!!!!!! תודה נשיקות
רבקה כתב:
שמחה לקרוא שלאט לאט בעלך מרגיש יותר טוב שוב איחולים מכל הלב דני'לה אני בטוחה שגם את לאט לאט חוזרת למשימות והכל יהיה בסדר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 19:56
|
שמחה לבשר שהיום ממש הולך יופי............. לסיים אותו יפה זה יהיה נהדר!!!!!!!!!!! הולכת להכין לי כוס תה צמחים עם פלפל אדום וקוטג' ולצחצח שיניים... נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
אז חזרה למסלול בלי אויבים ובלי תרוצים,לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 17:42
 רבקה Posts: 8411
|
שמחה לקרוא שלאט לאט בעלך מרגיש יותר טוב שוב איחולים מכל הלב דני'לה אני בטוחה שגם את לאט לאט חוזרת למשימות והכל יהיה בסדר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:54
|
אז חזרה למסלול בלי אויבים ובלי תרוצים,לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:36
|
גם אני והגיע שאתחיל לעשות משהו ....... שאם לא כן לא אוכל להגיע למפגש שאני נראית כמו קציצה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני יודעת שאת לא יכולה להגיע לכל הפוסטים ומקווה שאת רואה את שפע האהבה והנתינה. אני מחכה שלביאה תגיע לארץ ואז נעשה מפגש מרגש.............. נשיבוקים miribelkin כתב: דני היפיפיה רק עכשיו ראיתי לצערי הרב עם כל הרצון הטוב אני לא מספיקה לקרא הכל ולענות לכולם, אבל אני סומכת עלין שאתן קבוצת תמיכה ותיקה וטובה, תודה על השיתוף וההשתתפות בפורום המון בריאות ומחכה לראותך בביקור הקרוב תקבעו הבנות ותגיעו, הקריאה גם לסמויה החמודה שחזרה לעינינים.... לילה טוב אוהבת מירי מחכה ומצפה בקוצר רוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:26
|
dany כתב:
אני יודעת שאת לא יכולה להגיע לכל הפוסטים ומקווה שאת רואה את שפע האהבה והנתינה. אני מחכה שלביאה תגיע לארץ ואז נעשה מפגש מרגש.............. נשיבוקים miribelkin כתב: דני היפיפיה רק עכשיו ראיתי לצערי הרב עם כל הרצון הטוב אני לא מספיקה לקרא הכל ולענות לכולם, אבל אני סומכת עלין שאתן קבוצת תמיכה ותיקה וטובה, תודה על השיתוף וההשתתפות בפורום המון בריאות ומחכה לראותך בביקור הקרוב תקבעו הבנות ותגיעו, הקריאה גם לסמויה החמודה שחזרה לעינינים.... לילה טוב אוהבת מירי מחכה ומצפה בקוצר רוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:22
|
אני יודעת שאת לא יכולה להגיע לכל הפוסטים ומקווה שאת רואה את שפע האהבה והנתינה. אני מחכה שלביאה תגיע לארץ ואז נעשה מפגש מרגש..............
נשיבוקים
miribelkin כתב:
דני היפיפיה רק עכשיו ראיתי לצערי הרב עם כל הרצון הטוב אני לא מספיקה לקרא הכל ולענות לכולם, אבל אני סומכת עלין שאתן קבוצת תמיכה ותיקה וטובה, תודה על השיתוף וההשתתפות בפורום המון בריאות ומחכה לראותך בביקור הקרוב תקבעו הבנות ותגיעו, הקריאה גם לסמויה החמודה שחזרה לעינינים.... לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 05:21
|
תודה לאט לאט יש השתפרות, צריך סבלנות והכל יבוא על מקומו בשלום.
ריבל'ה כתב:
לצערי הייתי מנותקת במחשב, ולא יצא לי לקרוא דברי החברות בפורום. מקוה שהכל מסתדר על הצד בטוב ביותר. מחזיקה לך אצבעות עם תפילה ואהבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/06/2011 00:02
 ריבל'ה Posts: 266
|
לצערי הייתי מנותקת במחשב, ולא יצא לי לקרוא דברי החברות בפורום. מקוה שהכל מסתדר על הצד בטוב ביותר. מחזיקה לך אצבעות עם תפילה ואהבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 23:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני היפיפיה רק עכשיו ראיתי לצערי הרב עם כל הרצון הטוב אני לא מספיקה לקרא הכל ולענות לכולם, אבל אני סומכת עלין שאתן קבוצת תמיכה ותיקה וטובה, תודה על השיתוף וההשתתפות בפורום המון בריאות ומחכה לראותך בביקור הקרוב תקבעו הבנות ותגיעו, הקריאה גם לסמויה החמודה שחזרה לעינינים.... לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|