16/06/2011 00:25
 ריבל'ה Posts: 266
|
לאלה היקרה מאוד. אין אדם לומד, אלא מדבר שנכשל בו. ככה זה החיים. עכשיו למדת על בשרך, לא לסטות בלי אישור הדיאטנית ומירי. גם אני עברתי היום לימוד על בשרי. בכותרת חדשה "הבאתי אויב הביתה". אבל - אני נדהמת מרוח האופטימיות שלך - שתרדי מהר את ה2 ק"ג. אל תידאגי , העלייה הזאת, היתה לנסיון בלבד ! את תירדי זאת מהר מאוד. אשריך על האופטימיות שלך, והקבלה באהבה של הנסיון. אין עליך מתוקה. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 23:11
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לאהלה יקרה כולנו עשינו פעם את השטויות עם הפירות, היום עלינו כיתה......בזהירות עם הפירות, יהיה בסדר אני מבטיחה, תחזרי לשיטה. אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:42
 קרנושה Posts: 3420
|
לאה לה, הכי חשוב שלמדת שזה לא טוב עם כל הבריאות שייש בזה.. הבריא באמת הוא לא להכניס הביתה ואז אין התמודדות קשה שכזו. המון המון הצלחה ולא קרה כלום!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 13:47
 רבקה Posts: 8411
|
לאה לה מצטערת שהיית צריכה ככה לסבול אנחנו הרי כבר עלינו כיתה באוניברסיטה ומורתינו מלמדת אותנו ללכת במסלול בריא מזין ומהנה לא עוד קיזוזים , לא עוד "ניקיונות" אלא שיגרת אכילה כמו שאנחנו יודעים שיהיה לך יום מקסים מה שעלה מהר ירד מהר ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 13:22
 קרולין Posts: 6651
|
לאה יקרה, את עם הפנים קדימה....וזה מה שהכי חשוב...למדת שפירות = שוקולד ואין מצב שזה יהווה יום "ניקיון".... מזל שאנחנו עם מירי ובמסגרת ואת כבר חזרה במסלול.... המשך יום מקסים ובהצלחה השבוע. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 11:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
העיקר שלמדת מהניסיון ולא תחזרי על זה שוב. את בטח כבר יודעת שבשיטה של מירי אין ימי קיזוז ואין ימי ניקיון. אל דאגה זה ירד מהר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 10:07
 אשירה Posts: 4292
|
לאה לה יקרה, גם אני, כמו שכבר כתבו, הגעתי למסקנה שכל מיני נסיונות פלא וקיזוזים למיניהם לא מביאים לתוצאות הרצויות, הפתרון הוא לחזור לשיגרת האוכל, אולי הירידה לא תהיה מהירה כל כך אבל הרבה יותר בטוחה, בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 09:35
 dany Posts: 19819
|
אכן אין לעשות כל מיני ניסויים על עצמנו....... זה לא מועיל אלא רק מזיק!!!!!!!!!! לחזור ולעשות את התכנית בלי לוותר על שום דבר שמגיע לנו , והירידה בוא תבוא!!!!!!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 09:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אלה נסיונות מיותרים והתוצאה ידועה מראש ,זה בדיוק כמו לאכול שוקולד . האמיני לי שיגרת האוכל שלנו זה הפתרון אפילו לא ימי קיזוז רק לעשות ולאורך זמן כל היתר כבר עשינו וניסינו יום פירות,יום לחם ועוד זה פשוט לא עובד. חילה חיזרי לשיגרה והאמיני לי התוצאות לא תאחרנה לבוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 08:54
 חיה'לה Posts: 885
|
ברור!!! יום שלם של פרות בעבורי זה עליה במשקל מצד אחד וקלקול קיבה מצד אחר. ובכלל, לאחרונה קניתי בשבתות מלונים, בשביל האורחים (אני מארחת הרבה בשבתות אחה"צ). חשבתי שזה פתרון נפלא, במקום עוגות, אך גיליתי שגם מלון עשוי להישאר, ואז מה קורה? את חצי מהכמות אני אוכלת ומשמינה, ואת השאר אני זורקת, מפני שאחרי כמה ימים המלון החתוך כבר לא טעים... המסקנה - להפסיק לדאוג לאורחים ולדאוג לעצמי!! כעת יש לי במקרר רק שני סוגים של פרות: תפוחי עץ ואגסים - וזהווווו!!! משביע וטעים ולא צריך יותר מזה!! אני מאוהבת באפרסקים לבנים, ודווקא משום כך אני לא קונה... בקיצור לאהל'ה, לא נורא, שני הק"ג ירדו במהרה, ומהיום והלאה רק תפוחים ואגסים, כמו שמירי מנחה אותנו, מפני שהיא פשוט צודקת!!
כל טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 08:36
 1103 Posts: 5022
|
לאהלה מה קרה שפתאום משום מקום החלטת על נקיון הגוף ע"י אכילת פירות כל היום,זאת הזרק סוכרים ישירות לדם. למזלינו אנו שייכים למסגרת מדהימה שלא משנה מה, תמיד מחזירה אותנו לישורת ולשפיות. חבל לעשות נסיונות שאבד עליהם הקלח.פעם עשינו דייאטות שונות ומשונות אך כבר מזמן איננו שם וחבל לעשות נסיונות שאנו בוודעות יודעים את התוצאות שלפעמים מאוד קשה להפטר מהם. ברור לי שלא תנסי את עצמך שוב באכילת מאכלים מזיקים.אז קדימה לעבודה ולמלאכה.: יום נפלא שבוע נהדר בשורות טובות והצלחה בהמשך התהליך נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 08:20
 לאה לה Posts: 112
|
ביום ראשון-יום לפני מעמד השקילה עשיתי נסיון ואכלתי יום שלם רק פירות-מילון שזיפים תפוחים-ואמרתי לעצמי -יום של נקיון גופני...למחרת נשקלתי בציפיה דרוכה...לא תאמינו עליתי 2 קג הבנתי שבצעירותי זה היה משפיע לטובה(עשיתי זאת}היום הסוכר שבפירות ישר מעלה אותי מעלה מעלה..מיד למחרת חזרתי לשגרה בבהלה יש לאמר כי מה שעולה לא יורד אצלי כל כך מהר...אני קצת מבואסת אבל יודעת שטוב שיש לי את הקבוצה כי אם הייתי לבד הייתי מתחילה שוב לדקלם את המשפטים נולדתי שמנה ואמות שמנה וכו וכו אבל עליתי כיתה ויודעת את התשובות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|