15/06/2011 18:37
 קרנושה Posts: 3420
|
ריגשתן אותי כל כך... פשוט מקבץ של כוכבות גדולות. אין מילים. זכיתי ובגדול! ותודה לבלקינים על כל זה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 14:12
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה קוראת אותך שוב ושוב אמיתי ומרגש איך מירי תמיד אומרת לעמוד מידי פעם את עם עצמך מול המראה ולראות כמה שהכל נפלא את מ ה מ מ ת סומכת עלייך שהכל בסדר ויהיה עוד יותר בסדר חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 13:14
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, את מרגשת בכתיבתך הנפלאה. כיף גדול לקרוא אותך. אני סומכת עלייך שלאט ובטוח תשיגי את היעדים שלך. אוהבת המון ואיתך לאורך כל הדרך....... המשך יום מקסים כמוך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 11:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה חמודה ממש כייף לקרוא את דברייך , הצלחת ממש לרגש אותי.. וכן את בהחלט מחוננת למרות העליה.. שיהיה המון הצלחה בכל התהליך המבורך שאת עוברת עם עצמך. נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 10:14
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יפהפיה ומ ה מ מ ת ! ! ! ואין לי מה להוסיף, בהצלחה לך בכל דבר שתגעי בו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 09:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה מדהימה ומרגשת האהבה והערכה זה הדדי, ואני רואה את השינוי האדיר שאת עוברת וגאה בך מאד... השמיים הם הגבול עבורך.תמשיכי כך איתך לאורך כל הדרך בבריאות והצלחה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 07:00
|
תודה רבה אהובות ויקרות♥♥♥ שיהיה יום נפלא ושטוף בשמש אור ואהבה לכל אחת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 06:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזה פוסט מרגש קרנושה. תענוג לקרוא ולהרגיש את האנרגיה הטובה שאת מפזרת עלינו בתוספת מוטיבציה לעשייה. המשפט שכתבת פשוט מקסים וגם אני מאמצת אותו עבור עצמי ובאשר למירי, את מתמצתת כל כך נכון את התחושות שכל שנותר הוא רק להנהן ולהסכים איתך. שיהיה לך יום מקסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
we love u back
EFF כתב:
קרנושה....כ"כ שמחה שנגשתי שוב להציץ בפורום ופגשתי כאן את דברייך היוצאים מהלב וחודרים ישירות לליבנו....את כל כך אמיתית, כנה, אוהבת ומחבקת - כל אלו ישובו אלייך ובגדול !!!!

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
וואו איזה משפט פגז לכל אלו שקמים בבוקר עם שפיפות וחוסר חשק משפט כזה ממש מרים מהריצפה. קרנושי מתוקה עוד מעט חוגגת יום הולדת ולכן את מתחילה להתכונן בכל הרצינות............. הקילו אני בטוחה כבר נשר. ובשבוע הבא בשקילה הבאה .............. חבל"ז ובאופטימיות זו השמים הם הגבול
יום נפלא לך והמון המון נשיקות
קרנושה כתב:
לפני שבוע הייתי בסינמה סיטי בהקרנת טרום בכורה לחדש של וודי אלן שאני אפילו לא זוכרת את שמו כי לא היה משהו...ושם בסיטי יש חנות עם חולצות טריקו והדפסים משוגעים שבחיי..לצחוק ולצחוק בגדול. אז אני רוצה להוסיף לכן משפט שממליצה בחום לשנן כל יום, אצלי הוא כבר מנטרה: "כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום ממש הגזמתי" ואת זה אומרת לכן זו שעוברת שינוי עם עצמה ועם הציפיות שלה מהחיים, והציפיות מעצמה (וזה קשה כי אני עקשנית ופרפקציוניסטית) וזו תקופה של טרנספורמציה שאני עוברת, וכל שבוע אני קולטת כמה ברת מזל אנוכי על האנשים בחיי. כמה מירי אהובתנו היא דמות משמעותית בחיים שלי ושלולא היא...אני לא רוצה בכלל לחשוב על זה. ולעיתים אנשים בגלל משפט, בגלל סמסטר, בגלל יחס, בגלל שאותו רגע היית שם ובגלל בגלל בגלל פשוט משנים לך את החיים. כך גם אני משתנה בהתאם למסגרת הזו של מירי בלקין. וגם את אריה אני כל כך אוהבת. ואני הייתי מהממת החג ועליתי קילו! סליחה, מי אמר שרק אלו שיורדים מחוננים?  אבל אני בהחלט במבצע ברוח השינוי כמו ששרים הסוקורפיונז, ואני חזרתי הביתה עם אנרגיות של סוללה בתוחעס ואני הולכת לתת גזזז לפרוסס (תהליך) כי מספיק. באמת עד כאן. למספר שאני לא אוהבת בפנקס הזהוב שלי. יש לי תכף חדש ואפילו לאריה אמרתי-תעשה בבקשה כרטיס רזה יותר, אפשר? ♥ ההרצאה של השבוע טלטלה אותי (לחיוב כמובן, למי שטרם שמע) כיוון שמשמעות הקיום של בני האדם והאבולוציה תמיד היתה חידה ותמיד הנסתר והלא נודע משך את האדם לדעת..מי אנחנו, מה יש לנו בחיים ולהוקיר להוקיר ולהוקיר זה שם המשחק, חובה עליכם לשמוע, לראות ולהפעיל את כל החושים. מירי אהובתי את מלכה, אחת ויחידה ואיזה כיף לי שאני איתך. בחיי...ואני יודעת שהכל ענין של זמן וכחלק מהשינוי גם אני צריכה לרתום את עצמי לכך ובהחלט כך אעשה!♥♥♥ תודה על הרצאה מדהימה ועל הכל הכל הכללללללללל♥ממני שאוהבת כל כך♥ והצלחה לכל הנשקלים ותזכרו, מה שעולה מהר-יורד מהר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושי משפט אמיתי לחלוטין כל יום אנחנו קמות מהממות יותר,מי שלא רואה יש לה בעיה שתתבונן עם המון ביטחון עצמי ואנרגיות חיוביות. אכן את מחוננת ילדתי לעלות רק קילו שעוד רגע ירד כלא היה,שאפו. כרגיל תענוג לקרוא וממש להרגיש מדברייך את ההחלטה לשנות. באשר למירי אכן מסכימה לחלוטין,זכינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 23:50
 EFF Posts: 6417
|
קרנושה....כ"כ שמחה שנגשתי שוב להציץ בפורום ופגשתי כאן את דברייך היוצאים מהלב וחודרים ישירות לליבנו....את כל כך אמיתית, כנה, אוהבת ומחבקת - כל אלו ישובו אלייך ובגדול !!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 23:39
|
נחושה כתב:
למישהו יש טישו??????????? ילדונת את מרגשת ברמות וכתיבתך כל כך שופעת רוך, חוכמה ואנושיותתתתתתתתתתתתתת עמדתי ללכת לישון ופתאום הפוסט הזה?! כמה נכון, מירי משנה את חיינו בהמון מובנים שחלקם לדעתי לא ברורים לנו עדיין...ומי שבעשיה כמוך פשוט קוצר את הפירות ומשתבח כל הזמן.... אהבתי את "כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום ממש הגזמתי"...מאמצת בחום!!! בקרוב מאוד חוגגות יומולדתתתתתתתתתתתת עם כל הסרטנונות שבפורום ובחוגים לילה טוב יקירתי, חלומות פז נחושתך
תודה אהובתי שחוגגת איתי כמובן את אותו המזל ואותו הרגש..וכמה מבורך להיות אדם חם, רגיש, אמפתי ומלא אהבה על פני קור אבן.. תודה על כל מילותייך, על הפרגון ועל הזכות שלי להכיר אותך. אוהבת אותך♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 22:47
 נחושה Posts: 6982
|
למישהו יש טישו???????????  ילדונת את מרגשת ברמות וכתיבתך כל כך שופעת רוך, חוכמה ואנושיותתתתתתתתתתתתתת עמדתי ללכת לישון ופתאום הפוסט הזה?! כמה נכון, מירי משנה את חיינו בהמון מובנים שחלקם לדעתי לא ברורים לנו עדיין...ומי שבעשיה כמוך פשוט קוצר את הפירות ומשתבח כל הזמן.... אהבתי את "כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום ממש הגזמתי"...מאמצת בחום!!! בקרוב מאוד חוגגות יומולדתתתתתתתתתתתת עם כל הסרטנונות שבפורום ובחוגים לילה טוב יקירתי, חלומות פז נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 22:34
|
לפני שבוע הייתי בסינמה סיטי בהקרנת טרום בכורה לחדש של וודי אלן שאני אפילו לא זוכרת את שמו כי לא היה משהו...ושם בסיטי יש חנות עם חולצות טריקו והדפסים משוגעים שבחיי..לצחוק ולצחוק בגדול. אז אני רוצה להוסיף לכן משפט שממליצה בחום לשנן כל יום, אצלי הוא כבר מנטרה: "כל בוקר אני קמה מהממת, אבל היום ממש הגזמתי" ואת זה אומרת לכן זו שעוברת שינוי עם עצמה ועם הציפיות שלה מהחיים, והציפיות מעצמה (וזה קשה כי אני עקשנית ופרפקציוניסטית) וזו תקופה של טרנספורמציה שאני עוברת, וכל שבוע אני קולטת כמה ברת מזל אנוכי על האנשים בחיי. כמה מירי אהובתנו היא דמות משמעותית בחיים שלי ושלולא היא...אני לא רוצה בכלל לחשוב על זה. ולעיתים אנשים בגלל משפט, בגלל סמסטר, בגלל יחס, בגלל שאותו רגע היית שם ובגלל בגלל בגלל פשוט משנים לך את החיים. כך גם אני משתנה בהתאם למסגרת הזו של מירי בלקין. וגם את אריה אני כל כך אוהבת. ואני הייתי מהממת החג ועליתי קילו! סליחה, מי אמר שרק אלו שיורדים מחוננים? אבל אני בהחלט במבצע ברוח השינוי כמו ששרים הסוקורפיונז, ואני חזרתי הביתה עם אנרגיות של סוללה בתוחעס ואני הולכת לתת גזזז לפרוסס (תהליך) כי מספיק. באמת עד כאן. למספר שאני לא אוהבת בפנקס הזהוב שלי. יש לי תכף חדש ואפילו לאריה אמרתי-תעשה בבקשה כרטיס רזה יותר, אפשר? ♥ ההרצאה של השבוע טלטלה אותי (לחיוב כמובן, למי שטרם שמע) כיוון שמשמעות הקיום של בני האדם והאבולוציה תמיד היתה חידה ותמיד הנסתר והלא נודע משך את האדם לדעת..מי אנחנו, מה יש לנו בחיים ולהוקיר להוקיר ולהוקיר זה שם המשחק, חובה עליכם לשמוע, לראות ולהפעיל את כל החושים. מירי אהובתי את מלכה, אחת ויחידה ואיזה כיף לי שאני איתך. בחיי...ואני יודעת שהכל ענין של זמן וכחלק מהשינוי גם אני צריכה לרתום את עצמי לכך ובהחלט כך אעשה!♥♥♥ תודה על הרצאה מדהימה ועל הכל הכל הכללללללללל♥ממני שאוהבת כל כך♥ והצלחה לכל הנשקלים ותזכרו, מה שעולה מהר-יורד מהר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|