15/06/2011 17:36
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה מתוקה והכי הכי מול כל המאפים המעולים.................. הרי את כבר יודעת מה הטעם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 13:54
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינ ה הלוואי והשמחות לא יגמרו לעולם איזה כייף לשמוח ולהנות וכשאנחנו מצליחים לשלוט השמחה כפולה זה מה שעושה מסגרת איך כתבת "מחר אני נשקלת " השליטה כבר בעיצומה גישתך כל כך נכונה וחיובית אם כבר אז לפחות להנות מדברים שאין ביום יום קרולינה את מדהימה ןמגיע לך הרבה שמחה אנחנו כאן ביחד והכל יהיה בסדר תהנו אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 13:33
 קרולין Posts: 6651
|
יקרות שלי, אתן מרגשות מאד, תודה על התגובות החמות והפירגון שלכן. היה אתמול אירוע מקסיםםםםם ומרגש אכלתי מה ש מ ו ת ר לי בכיף , רקדתי המוןןןןןן , מים מים בששון ונהנתי מכל רגע עם המשפחה...בכל זאת היום אני נשקלת !!!! יש גבול לכל תעלול.......מקווה להיות מחוננת גם בהמשך...לא בטוחה שאוכל לעמוד בפיתויים של העוגיות המרוקאיות בחינה , במיוחד שאצלנו, הכל תוצרת בית, של הגיסות המדהימות והמחוננות שלי שאין דברים כאלה פשוט אין! .....אבל עד אז ....קודם נשקל היוםםםםםםםםםםםםםםם, נשמע ה ר צ א ה משובחת ואח"כ ....יהיה בסדר, אם כבר "לתקוע" לפחות שזה יהיה על הדברים השווים באמתתתתתתת נשיקות והמשך יום נפלא לכולםםםםםם ובהצלחההההה לנשקלים/לות היוםםםםםםםםםםםםםםם וגם לי.... אוהבת המון שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 12:11
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, שפע מזל טוב לך ולמשפחתך, שרק שמחה וחגיגות יישרו במעונכם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 11:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרוליין אהובתי מאחלת לך ששמחות ישררו סביבך כל החיים... את אישה מדהימה משכמה ומעלה... ובטוחה שתצליחי לשלוט באוכל בין האירועים... תהנו תהנו ותעשו חיים והעיקר שיהיה המון מזל אוהבת סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 08:39
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה נסיעה טובה ובילוי נעים רק בשמחות נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 06:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין נסיעה טובה ותחגגו ותשמחו תמיד!!!! את תלמידה ותיקה של מירי ולכן אני סומכת עליך שאת יודעת כבר מה לעשות ואיך לעשות. מזל טוב!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
קרולין מתוקה מקווה שאת לא עשית שבוע של שכרון חושים כמוני............. כי איך מירי אומרת יש לנו קיבולת לי יקח די הרבה זמן לרדת את החובות שלי שכבר הצטברו להם מפסח............. אבל אל יאוש נכנסים לתלם וחוזרים למוטב................ חייבים!!!!!!!!!!!!! כלומר חייבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה רק שמחות והנאות החיים.האמיני לי באשר להתמודדות שלנו אין דאגה אנחנו כאן וזו הדרך. תהני !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 22:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה רק שמחות נסיעות ובילויים זה טעם החיים, בקשר לדיאטה אני סומכת עלייך, מה שעולה מהר יירד מהר, להתראות מחר אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 22:23
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין וכל המשפחה, רק בשמחות ובשליטה... מאמינה שאחרי כל כך הרבה שנים עם מירי, יהיו ריקודים אינדיאנים יותר מפחממות בצלחת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 22:14
 קרנושה Posts: 3420
|
רק שמחות והכי שמחות שייש...ו...תארגני איזה בן דוד מרוקני אה? -יש כאן רווקות כאילו דא?! חחחח סתם בצחוק. נשיקות ותבלי ותהני ותשמחי כי זה הדבש והצוף של החיים. ממני שמתה עלייך!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 20:02
 EFF Posts: 6417
|
קרולין יקרה, למרות שזה מחייב איפוק ושליטה - שתהיינה רק שמחות עליזות...אנחנו מקבלים אימון שבועי ממירי ותרגול יומי של דבריה כאן בפורום לשליטה וכיבוש היצר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 17:08
 ענת Posts: 3849
|
קרולין כתב:
היי לכולם, אז ככה חזרנו מחו"ל מטוסקנה המדהימה והטיול כמובן כלל גם אוכל משובח.... מהיום צפונה......יש לנו מלאאאאאאאאאאאאאא אירועים משפחתיים: בת מצווה, חינה, חתונות וקולולו וריקודים אינדיאניים...ככה זה שמתחתנים עם מרוקאי/ים....  שיהיו שמחות והתרגשויות תמיד לכולנו אמן. ומה בנוגע לדיאטה?!!! זאת השאלה הגדולה....צריך ממש ממש לתרגל שינוי התנהגותי עם האוכל וכל הזמן לחשוב כדאי לי לא כדאי, כמה ומה לאכול ... בקיצור זה ממש ממש לא קל ולא פשוט בכלל ...וזר לא יבין זאת . מזל שאנחנו עם מירי שלנו, במסגרת, במודעות ושיש את מעמד השקילה כל שבוע!!!! מזל!!!! יאללה הולכת להתארגן....נוסעים ל נ ה ר י ה...... נשיקות אוהבת המון שלכם, קרולין. 
הי יקירתי שיהיו רק שמחות כל יום ביומו על כל אירוע סומכת עלייך שתדעי לעששות זאת בהצלחה תעדכני חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 17:01
 קרולין Posts: 6651
|
היי לכולם, אז ככה חזרנו מחו"ל מטוסקנה המדהימה והטיול כמובן כלל גם אוכל משובח.... מהיום צפונה......יש לנו מלאאאאאאאאאאאאאא אירועים משפחתיים: בת מצווה, חינה, חתונות וקולולו וריקודים אינדיאניים...ככה זה שמתחתנים עם מרוקאי/ים.... שיהיו שמחות והתרגשויות תמיד לכולנו אמן. ומה בנוגע לדיאטה?!!! זאת השאלה הגדולה....צריך ממש ממש לתרגל שינוי התנהגותי עם האוכל וכל הזמן לחשוב כדאי לי לא כדאי, כמה ומה לאכול ... בקיצור זה ממש ממש לא קל ולא פשוט בכלל ...וזר לא יבין זאת . מזל שאנחנו עם מירי שלנו, במסגרת, במודעות ושיש את מעמד השקילה כל שבוע!!!! מזל!!!! יאללה הולכת להתארגן....נוסעים ל נ ה ר י ה...... נשיקות אוהבת המון שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|