13/06/2011 17:43
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף לך
חיה'לה כתב:
בס"ד לכל חבריי היקרים, כיוון שאני גרה רחוק מהמרכז, אני רשומה לדיאטה באינטרנט. ואולם אתמול בערב קפצתי לביקור לא מתוכנן אצל הוריי בפתח תקווה, והחלטתי שאני לא מוותרת על מפגש עם מירי. לכן, על אף שהייתי בלי הרכב, יצאתי לטיול לילי, והגעתי ברגל עד למועדון נעמ"ת, מקום החוגים, ולשמחתי הגעתי ממש בסוף ההרצאה השנייה של מירי. אני מוכרחה לספר, שמאור הפנים של אריה (כשמירי עוד הייתה בסוף ההרצאה) והחיבוק החם והאוהב של מירי - כל אלה הספיקו כדי שכל השבוע הזה אשמור על המשקל, ולא אעלה אפילו גרם אחד, על אף האירועים והשמחות והיציאות (ותמיד יש עניינים, אצלי לפחות... ברוך השם!). אמנם המפגש היה קצר, אבל יצאתי ממנו כה מעודדת ומחוזקת שזה היה שווה ל-10 הרצאות באינטרנט. מירי היקרה, החיבוק, התמיכה והעידוד במפגש אתמול ישמרו עליי כל השבוע הזה מפני האכילה, ואני ממש מרגישה שהעברת אליי איזה כוחות ותעצומות נפש שלא היו בי לפני המפגש. ממש החדרת בי מוטיבציה וכוחות לשמור על עצמי בנוגע לאוכל, על אף כל הקשיים... אז המון המון תודה, ושיהיה לכם - מירי ואריה - המשך שבוע נפלא נפלא!!! מחכה להרצאה השבועית ביום חמישי עם הסיפורים והתובנות מברלין... אוהבת מאוד מאוד, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 15:21
 קרולין Posts: 6651
|
חיה'לה יקרה, איזה כיףףףףף אכן לקבל חיבוק ממירי שלנו ולראות אותה ...זה עולם אחר.... שמחה שהצלחת לפגוש את הבלקינים המקסימים. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 14:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיהל'ה איזה כייף לך. התחושות הללו שאופפות אותנו כשפוגשים את מירי הן כל כך חזקות שבקלות מתמכרים להן והן באמת נותנות את הכוח להמשיך ואת התחושה שהכל אפשרי וזה תלוי רק בנו. תנצלי את האנרגיה והכוחות הטובים שקיבלת ממירי להמשך שבוע מוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 14:36
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה רבה רבה רבה.  
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 14:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה ומרגשת, את נראית נפלא, השער הארוך מאד נשי ומחמיא..... ואת מוזמנת כשאת בסביבה תמיד לבקר, ולקבל חיבוק. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 13:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כל מפגש מהווה מקור של תמיכה ועידוד וכמובן אנרגיות חיוביות עם המון מוטיבציה להמשיך. אין לאלה מחיר. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 11:45
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה אכן חיבוק ממירי שולח אלינו אנרגיות חיוביות ובזכותן השבוע את בעשייה ללא סטיה ימינה או שמאלה ישר בטוח תגיעי למטרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 10:21
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד לכל חבריי היקרים, כיוון שאני גרה רחוק מהמרכז, אני רשומה לדיאטה באינטרנט. ואולם אתמול בערב קפצתי לביקור לא מתוכנן אצל הוריי בפתח תקווה, והחלטתי שאני לא מוותרת על מפגש עם מירי. לכן, על אף שהייתי בלי הרכב, יצאתי לטיול לילי, והגעתי ברגל עד למועדון נעמ"ת, מקום החוגים, ולשמחתי הגעתי ממש בסוף ההרצאה השנייה של מירי. אני מוכרחה לספר, שמאור הפנים של אריה (כשמירי עוד הייתה בסוף ההרצאה) והחיבוק החם והאוהב של מירי - כל אלה הספיקו כדי שכל השבוע הזה אשמור על המשקל, ולא אעלה אפילו גרם אחד, על אף האירועים והשמחות והיציאות (ותמיד יש עניינים, אצלי לפחות... ברוך השם!). אמנם המפגש היה קצר, אבל יצאתי ממנו כה מעודדת ומחוזקת שזה היה שווה ל-10 הרצאות באינטרנט. מירי היקרה, החיבוק, התמיכה והעידוד במפגש אתמול ישמרו עליי כל השבוע הזה מפני האכילה, ואני ממש מרגישה שהעברת אליי איזה כוחות ותעצומות נפש שלא היו בי לפני המפגש. ממש החדרת בי מוטיבציה וכוחות לשמור על עצמי בנוגע לאוכל, על אף כל הקשיים... אז המון המון תודה, ושיהיה לכם - מירי ואריה - המשך שבוע נפלא נפלא!!! מחכה להרצאה השבועית ביום חמישי עם הסיפורים והתובנות מברלין... אוהבת מאוד מאוד, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|