13/06/2011 21:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נילי יקרה סיפור מעניין ומהחיים גם אריה הפסיק לפני 4 שנים לעשן, היום הוא לא מבין איך הוא עישן בכלל. כל שינוי שעושים לטובה, הוא מבורך...... תודה על השיתוף אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 17:40
 dany Posts: 19819
|
יש מצב שעכשיו שהוא כל כך מדוכדך ועל הפנים תצא לפחות ההחלטה הטובה של הפסקת עישון, לא מפתחת יותר מידי ציפיות כי כבר הייתי בסרט הזה אבל אולי הפעם הוא נבהל מספיק........ מה שמעניין שאנחנו מיום שישי מבלים בבית חולים ובמרפאות ואף אחד בכלל לא דיבר איתו על זה
רבקה כתב:
dany כתב: כאשה שנשואה לגבר שמעשן........ ואתן כבר מודעות לכל הבעיות הרפואיות שיש לו והוא לא מוותר על העישון.......... לדאבוני הרב!!!!!!!!!!!! אני ממש מקנאה במי שנגמל מההרגל המגונה הזה. הלוואי וגם הוא יפסיק !!!!!!!!!!! דני'לה האם גם עכשיו כשהוא לא מרגיש טוב נושא הפסקת העישון לא עולה על הפרק ? בעלי הפסיק לעשן לפני ארבע שנים וזה קרה אחרי דלקת ריאות וחי עם עצמו טוב מאוד אחרי העישון הכבד אפילו לא יכול לסבול את ריח הסגריות כשמישהו מעשן לידו בוקר נפלא ורק והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 15:19
 קרולין Posts: 6651
|
נילי יקרה! אכן כן שיש ר צ ו ן יש שינוי ותוצאות. המשך שבוע נהדר. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 11:12
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כאשה שנשואה לגבר שמעשן........ ואתן כבר מודעות לכל הבעיות הרפואיות שיש לו והוא לא מוותר על העישון.......... לדאבוני הרב!!!!!!!!!!!! אני ממש מקנאה במי שנגמל מההרגל המגונה הזה. הלוואי וגם הוא יפסיק !!!!!!!!!!!
דני'לה האם גם עכשיו כשהוא לא מרגיש טוב נושא הפסקת העישון לא עולה על הפרק ? בעלי הפסיק לעשן לפני ארבע שנים וזה קרה אחרי דלקת ריאות וחי עם עצמו טוב מאוד אחרי העישון הכבד אפילו לא יכול לסבול את ריח הסגריות כשמישהו מעשן לידו בוקר נפלא ורק והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 09:01
 שרה Posts: 111
|
בס''ד זהו בדיוק הסיפור שלי. לפני 12 שנים הפסקתי לעשן, הייתי מעשנת מאוד כבדה עליתי בשלושה חודשים 17 ק''ג. המזוודה הכבדה הזו ברובה עדיין עלי. הפסקת העישון הייתה מבחינתי יציאה מאוד רצינית מעבדות לחרות ברוך השם. על כל פנים, כעת אני פה עם מירי בלקין ואתכן ומקווה לעשות שינוי. בהצלחה לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 08:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו דוגמה מדהימה לכוח רצון. אני אוהבת לשמוע סיפורים כאלה זה נותן הרבה כוח להבין ולדעת שאם רוצים בהחלט אפשרי ולא צריך סיבות ותרוצים פשוט קמים וחותכים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
כאשה שנשואה לגבר שמעשן........ ואתן כבר מודעות לכל הבעיות הרפואיות שיש לו והוא לא מוותר על העישון.......... לדאבוני הרב!!!!!!!!!!!! אני ממש מקנאה במי שנגמל מההרגל המגונה הזה. הלוואי וגם הוא יפסיק !!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 05:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן הכל עניין של החלטה ובנוסף לדעת לבקש עזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 00:27
 tutit Posts: 2431
|
כל מילה בסלעעע! הכל במוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 23:47
 רבקה Posts: 8411
|
נ ילי אמת ויציב הכל בידינו אם רק נרצה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 20:58
 1103 Posts: 5022
|
נכנסתי היום לחנות בגדים ולידי עמדה אישה מאוד מבוגרת לגמרי לא שמנה..תוך כדי ההמתנה בתור לקופה, אותה אישה סיפרה שהיא שמנה והבגדים לא עולים עליה וזאת מהסיבה שלפי כחצי שנה היא החליטה להפסיק לעשן,לאחר שנים רבות של קופסה וחצי סיגריות ליום. ,כל ביתה הסריח מריח של סיגריות שערותיה ובגדיה בארון ומחוצה לו היו טבועים בריח עשן סיגריות,שלא נדבר על הקושי לנשום. מה שהיכריע את הכף,היה, שרופאת המשפחה אמרה לה שהיא מסריחה.אותה אישה החליטה להפסיק לעשן תוך יום. לפי דבריה לא היה לה קשה. לדעתי היא היתה שלמה עם ההחלטה להפסיק לעשן.היום היא מאושרת ומרגישה נפלא. ,הרי אנו יודעים שכל החלטה מתחילה בראשינו וכשאנומחליטים לעשות שינוי בכל תחום בחיים עם כל הקושי בסופו של דבר ההצלחה מובטחת.הכל תלוי רק בנו. ערב נעים הצלחה בשקילה לנשקלים מחר נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|