12/06/2011 12:01
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, ברוכה הבאה!! כיף לשמוע שנהנת, ואני מחכה לסיפורים בהרצאה... אכן, שמירה על הבריאות ועל הרגלי אכילה נכונים - בכל מקום ובכל מצב - הם הכרח, אך הדבר דורש תרגול של שנים, רצון וכוחות אדירים. השבוע קמתי נחושה וחזקה להצליח בדיאטה, על אף הקשיים והמתחים. הפעם אני ממש ממש רוצה, ובטוחה שהמסגרת שלנו בפורום תסייע לי מאוד לממש את החלטתי. מירי היקרה, אני אתך כל הקיץ הזה!!! להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 11:58
 dany Posts: 19819
|
ברוכה השבה אלינו את נסעת ואני חזרתי ואכן המסגרת כל כך חשובה ובלעדיה אנחנו ממש אבודים וגם אם מחליטים בהכרה מלאה שבימי החופשה לא נשמור........... הידיעה שחוזרים הביתה למסגרת ולמסלול עושה טוב על הנשמה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 11:28
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מירושקה יקרה, ברוכים הבאים לארצנו הקטנטונת העולם יפה לטייל בו טוב לנסוע ועוד יותר טוב לחזור הביתה מחכה לסיפורים המעניינים שלך נתראה ברביעי אוהבת המון רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 10:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים חזרנו מחופשה מיוחדת של 5 ימים בברלין, הסיפורים בהרצאה חשובה השבוע, מזל גדול שיש מסגרת, ויש לאן לחזור וטוב לחזור הבייתה ולהרגיש את חשיבות הבית במיוחד כשחוזרים מגרמניה........ שוב הבנתי והפנמתי שלא חשוב איפה נמצאים תירגול הדיאטה כאורח חיים, והחזרה לשיגרה הברוכה, זה כורח המציאות שלנו...... לשים לנו מטרה לעשות בלי לוותר,ולהנות מאיכות החיים סביב התירגול היום יומי של הדיאטה. להתראות במעמד השקילה, אוהבת אתכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|