13/06/2011 11:20
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי אנחנו כאן כל הזמן ביחד ואין סיבה שבסופו של דבר נכבוש !!! כוחות ואנרגיות חיוביות מחזירות למסלול ההצלחות יום נעים עם הרבה מצב רוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 09:11
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
נחושה בוקר טוב ויום מוצלח 
מתוקונת, אכן בוקר טוב והצלחה לכולםםםםםם נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 08:50
 שרה Posts: 111
|
בס''ד לכל הנחושות, השאפתניות, המצטמצמות, הכובשות והלא נוטשות, מים שחקו אבן. רבי עקיבא אמר נמשיך ונתמיד ונצליח ובחגים פשוט נהיה מהממות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה בוקר טוב ויום מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 06:09
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן
tutit כתב:
מזל טוב לבנך היקר! ולך נחושה אני מאחלת המון הצלחה בדרך לפסגה..... סומכת עלייך שאת כבר בדרך הנכונה.... עד החגים יש לנו רק ירידות בע"ה. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 00:25
 tutit Posts: 2431
|
מזל טוב לבנך היקר! ולך נחושה אני מאחלת המון הצלחה בדרך לפסגה..... סומכת עלייך שאת כבר בדרך הנכונה.... עד החגים יש לנו רק ירידות בע"ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 23:58
 רבקה Posts: 8411
|
מזל טוב לבן ה- 15 איזה גיל נעורים נפלא הרבה ברכות והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 22:53
|
ושוב תודה על הברכות והעידוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 22:40
|
ערב טוב פורום יקר, אכן היה שווה...הרצאה מ-ש-ו-ב-ח-ת, קיבלתי המון מההרצאה וממירי שאין כמוהה בלהכניס מוטיבציה ולהדליק את ניצוץ האופטימיות והעשיה. הגעתי חלושה ולמזלי עליתי רק ק"ג אחד ויש לי מספיק חובות להחזיר ולעמוד ביעד של החלפת הקידומת יצאתי מעודדת עם שיעורי בית לקרוא ספר חשוב (שקראתי בעבר)- גם אתם תקבלו שיעורי בית ועם תובנות לחיים ופרופורציות הגעתי הביתה חגגנו לבני בקטנה, התחבקנו והתנשקנו ומחר יום חדש, והכוחות יחזרו ואיתם החיוך והשמחה. כי אין כמו המסגרת שלנו ואין כמו מירי ואין כמו שיגרה מבורכת של שלושה חודשים עד החגים לעשות מעשה מורגש ונראה לעין של 5-10 ק"ג לפחות... נחתי וכעת ממשיכה צעד צעד קדימה ורחוק לעבר ההצלחה. לילה טוב ובשורות טובות נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 19:35
|
נחושה מזל טוב לבנך בכורך שחוגג 15 שנים. אני מבינה לליבך, יש תקופות בחיים שפשוט עוצרים בצד הדרך, מסדירים נשימה, אומדים מרחקים ואז ממשיכים הלאה. זו בפרוש לא כניעה אלא מדובר על חישוב מהלכים וזה בהחלט חלק מהתהליך שאנחנו עוברות אז קחי את הזמן שבי בצד ותנוחי, תאגרי כוחות לשארית הדרך. הכי חשוב, כמו שכתבת, שאת לא מדרדרת במורד את במקום וזה נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 18:39
|
מזל טוב יקירה רק בשמחות ולעיתים גם לשבת לנוח בצידי הדרך זה טוב על מנת לצבור כוחות בכדי להמשיך הלאה............... הצלחה נחושה כתב:
תודה בנות על העידוד והתגובות... ברור שלכבוש רק שכרגע אני מרגישה שאני צועדת במקום והפסגה נראית לי פתאום קצת רחוקה מדי... אין אופציה לנטוש זה לא באופי שלי, אני יודעת להילחם רק שכרגע אני מרגישה נטולת כוחות ולכן התישבתי לי בצד הדרך, כדי לא להתדרדר למטה... הבעיה היא שאת לא תוך כדי תנועה הפיסגה נראית רחוקה מדי, הספיקות מתחילים, האמונה ביכולתך ובכושרך מתערערת ולכן אני לוקחת את כרטיס הזהב שלי והפינקסון ויוצאת לשקילה ולהרצאה... תמיד כשיוצאים החוצה מרגישים טוב יותר...והיום זה גם יום מרגש במיוחד כי בכורי חוגג 15. אחרי הכול חשובה הדרך לא רק השקילה הספציפית של היום  ... שתהיינה בשורות טובות ושבוע נפלא לכולללללללללללם והמשיכו לצעוד קדימה והלאה נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 18:15
|
תודה בנות על העידוד והתגובות... ברור שלכבוש רק שכרגע אני מרגישה שאני צועדת במקום והפסגה נראית לי פתאום קצת רחוקה מדי... אין אופציה לנטוש זה לא באופי שלי, אני יודעת להילחם רק שכרגע אני מרגישה נטולת כוחות ולכן התישבתי לי בצד הדרך, כדי לא להתדרדר למטה... הבעיה היא שאת לא תוך כדי תנועה הפיסגה נראית רחוקה מדי, הספיקות מתחילים, האמונה ביכולתך ובכושרך מתערערת ולכן אני לוקחת את כרטיס הזהב שלי והפינקסון ויוצאת לשקילה ולהרצאה... תמיד כשיוצאים החוצה מרגישים טוב יותר...והיום זה גם יום מרגש במיוחד כי בכורי חוגג 15. אחרי הכול חשובה הדרך לא רק השקילה הספציפית של היום ... שתהיינה בשורות טובות ושבוע נפלא לכולללללללללללם והמשיכו לצעוד קדימה והלאה  נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 10:43
|
ריבלה רק בריאות ושהדברים האלה ישארו רחוקים ממך. אני מאחלת לך בריאות ושתמשיכי לכבוש פסגות נוספות. ריבל'ה כתב:
נחושתה יקרה. תמיד אנחנו בדרך לכבוש יעדים. בחיים יש המון יעדים: הצלחה בקריירה, לימודים, עשיית דברים שאוהבים, יצירות הרזיה, בריאות. וכובשים את היעד, לאט, או מהר - אבל בטוח. יודעת, הייתי חולה במחלה קשה מאוד, היה לי ל"ע סרטן לימפומה אגרסיבית בלחי השמאלי, שלא זיהו אותה מיד, וזה התפשט לגרון ולכיוון המוח. הייתי כמעט בסכנת מוות כאשר גילו זאת. מיד קיבלתי כימותרפיה, וזריקות כימיות לגב. עברתי יסורי תופת, סידרה של טיפולים משך קרוב לשנה. וכל הזמן זימרתי לי במוח - אני בריאה, אני בריאה, אני בריאה ועשיתי הכל להבריא, תזונה מיוחדת, תוספי מזון שעלו לי אלפי שקלים, דמיון מודרך פעמיים ביום שעה בכל בוקר ולפני השינה. והמשכתי לעבוד, המשכתי למסור שיעורים, כמובן הכל בחצי משרה, לא תאמיני, אחרי חודש וחצי עשו לי צילום סיטי, והכל עבר ב"ה. אבל הייתי צריכה את המשך סידרת הטיפולים כמעט שנה, אבל הגידול עבר. וב"ה הבראתי. כבר שנה ויותר. והנה אני איתכם ביעד חדש, אחרי ששמנתי מאוד. לרזות איתכן יקירות. יעד וכבישה - זה המוטו שלי ושל כולנו כמובן. שלך באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 08:35
 רייצ'ל Posts: 1323
|
לא לוותר לא לנטוש זה שם המשחק לא בתהליך ההרזיה ולא בשאר תהליכים בחיים צריך לדעת להתמודד להתמיד ולא לוותר רק ככה משיגים תוצאות שיהיה שבוע טוב לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 06:53
|
רק בלי לחץ........ כל יום והעשיה שלו. ולקחת את היום כאילו הוא המטרה עצמה............. בהצלחה יקירה לי בסוף אוגוסט יש יום הולדת ורוצה להגיע אליו כפי שהייתי שנה שעברה .......כמה קילוגרמים טובים פחות!!!!!!!!!!!!!!
נשיבוקים
tutit כתב:
ולנחושה אהבתי ביותר...........גם אני עכשיו במטרה לרזות כמה שיותר ב3 חודשים הקרובים יש לי בספטמבר כמה אירועים שאני מאוד רוצה להגיע אליהם רזה וגם יום הולדת שלי ושל הבן הגדול.........רק שהלחץ לא יעשה את ההפך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח והמון בריאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 00:20
|
ולנחושה אהבתי ביותר...........גם אני עכשיו במטרה לרזות כמה שיותר ב3 חודשים הקרובים יש לי בספטמבר כמה אירועים שאני מאוד רוצה להגיע אליהם רזה וגם יום הולדת שלי ושל הבן הגדול.........רק שהלחץ לא יעשה את ההפך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 00:18
|
רק בריאות ריבל'ה זה כ"כ נכון שהאופטימיות והנפש לא פחות חשובים.... שתהיי רק בריאה ושמחה תמיד אמן!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 23:59
 ריבל'ה Posts: 266
|
אמן ואמן. תודה לך על העידוד וחיזוק. זו הדרך אין אחרת....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 21:31
|
כל הכבוד על הכוחות מאחלת לך המשך בריאות ורק בשורות טובות
ריבל'ה כתב:
נחושתה יקרה. תמיד אנחנו בדרך לכבוש יעדים. בחיים יש המון יעדים: הצלחה בקריירה, לימודים, עשיית דברים שאוהבים, יצירות הרזיה, בריאות. וכובשים את היעד, לאט, או מהר - אבל בטוח. יודעת, הייתי חולה במחלה קשה מאוד, היה לי ל"ע סרטן לימפומה אגרסיבית בלחי השמאלי, שלא זיהו אותה מיד, וזה התפשט לגרון ולכיוון המוח. הייתי כמעט בסכנת מוות כאשר גילו זאת. מיד קיבלתי כימותרפיה, וזריקות כימיות לגב. עברתי יסורי תופת, סידרה של טיפולים משך קרוב לשנה. וכל הזמן זימרתי לי במוח - אני בריאה, אני בריאה, אני בריאה ועשיתי הכל להבריא, תזונה מיוחדת, תוספי מזון שעלו לי אלפי שקלים, דמיון מודרך פעמיים ביום שעה בכל בוקר ולפני השינה. והמשכתי לעבוד, המשכתי למסור שיעורים, כמובן הכל בחצי משרה, לא תאמיני, אחרי חודש וחצי עשו לי צילום סיטי, והכל עבר ב"ה. אבל הייתי צריכה את המשך סידרת הטיפולים כמעט שנה, אבל הגידול עבר. וב"ה הבראתי. כבר שנה ויותר. והנה אני איתכם ביעד חדש, אחרי ששמנתי מאוד. לרזות איתכן יקירות. יעד וכבישה - זה המוטו שלי ושל כולנו כמובן. שלך באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|