11/06/2011 23:50
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה כתב:
אני חושבת שהבנות כתבו לך מאד יפה. כל אחת פצצת כשרון ואינטיליגנטית. מהצד שלי, אתן לך זווית אחרת.. בספורט-מה שאני מאד אוהבת, אני נהנית מביגוד מקצועי מנדף זיעה של נייקי או אדידס וכו'. זה עושה לי חשק לעשות... בשתיית מים-קניתי לי בקבוק מיוחד כמו שמירי תמיד באה לחוג צמודה אליו. גם בעבודה וגם בלימודים וגם בבית הוא צמוד ואני שותה כמו דג...זה עושה חשק. יש רשת של דברים מעוצבים ויפים שנקראת סוהו, הם מוכרים מוצרים איכותיים של חברה שנקראת Contigo ואני רכשתי בקבוק ספורט שלהם בצבע טורקיז מהמם ו-וואלה הוא מביא לי הרבה חשק לשתות. גם בלילה לפעמים אם אני מתעוררת וצמאה זה על יד המיטה. כך שאני כל הזמן שותה ודברים ויזואליים ויפים מביאים לי את החשק. פסיכולוגי?-כן! מה אכפת לי כל עוד זה עובד..וזה עובד יופי. אז הנה לך עוד נק' למחשבה איך לחזק את רמת השתיה והכמויות של המים ביום. מאד נחוץ לגוף ומה שיותר, יותר טוב ומסייע להרזיה. יש כאן באתר של מירי כתבה נפלאה על המים. תקראי ותהני♥
קרנושה אהבתי ותודה ל השיתוף אחלה רעיון (התכוונת לכוס הזאת????)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 23:48
 tutit Posts: 2431
|
ריבל'ה יקרה! קיבלת המון עצות טובות מהבנות המדהימות של הפורום..... מאחלת לך הרבה הצלחה בהטמעה של ההרגל.........הלא כ"כ פשוט הזה..... אני פעם גם כתבתי על זה פוסט והתחלתי ברישום של כל כוס ששתיתי בנוסף לרישום של האוכל ואז ידעתי בדיוק כמה עוד עליי לשתות כדי להגיע ל8 +כוסות ביום זה עבד מצוין ולאחרונה הפסקתי וגם הכמות של השתיה ירדה ,אנסה שוב ממחר לחזור לרישום מלא........שיהיה שבוע נפלא לכולנו........ עם כמה שיותר מים וכמה שפחות קלוריות מיותרות................♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 22:07
 עגיל Posts: 62
|
ריבלה'' - על הבוקר - ללגום 2 - 3- כוסות - ו ....רק אז לאכול את ארוחת הבוקר ! לי יש במכונית בקבוק מים גדול - ותמיד תמיד לוגמת . כנ''ל ליד המיטה . לפני השינה- לוגמת עוד 2 כוסות - גם בעבודה ! כל הזמן שותה ! פשוט כשמתרגלים - זה נהפך לצורך ! אז בהצלחה .. מ עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 20:58
 ריבל'ה Posts: 266
|
איזה עצות נפלאות יקירותי. אני ממש מודה לכן, הרעיון של בקבוק יפיפה ובולט מה זה רעיון חמוד, וכל הרעיונות והחיזוק שלכן. אני חייבת להיצמד למים. אני אוהבת מים קרירים ונעימים. כמה זה טוב לגוף, וצריך תזכורת במוח, כל הזמן מים, מים, מים, בששון - מכירות את השיר ממעייני הישועה... תודה לכן מתוקות, אשמח תמיד לעוד רעיונות. שבוע טוב ומבורך לכולכן. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 19:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
קיבלת עצות נפלאות, אישית גם אני נצמדת לבקבוק מיים. עכשיו כל מה שנותר לך זה להתחיל לשתות. לרוויה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 17:33
 קרנושה Posts: 3420
|
אני חושבת שהבנות כתבו לך מאד יפה. כל אחת פצצת כשרון ואינטיליגנטית. מהצד שלי, אתן לך זווית אחרת.. בספורט-מה שאני מאד אוהבת, אני נהנית מביגוד מקצועי מנדף זיעה של נייקי או אדידס וכו'. זה עושה לי חשק לעשות... בשתיית מים-קניתי לי בקבוק מיוחד כמו שמירי תמיד באה לחוג צמודה אליו. גם בעבודה וגם בלימודים וגם בבית הוא צמוד ואני שותה כמו דג...זה עושה חשק. יש רשת של דברים מעוצבים ויפים שנקראת סוהו, הם מוכרים מוצרים איכותיים של חברה שנקראת Contigo ואני רכשתי בקבוק ספורט שלהם בצבע טורקיז מהמם ו-וואלה הוא מביא לי הרבה חשק לשתות. גם בלילה לפעמים אם אני מתעוררת וצמאה זה על יד המיטה. כך שאני כל הזמן שותה ודברים ויזואליים ויפים מביאים לי את החשק. פסיכולוגי?-כן! מה אכפת לי כל עוד זה עובד..וזה עובד יופי. אז הנה לך עוד נק' למחשבה איך לחזק את רמת השתיה והכמויות של המים ביום. מאד נחוץ לגוף ומה שיותר, יותר טוב ומסייע להרזיה. יש כאן באתר של מירי כתבה נפלאה על המים. תקראי ותהני♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 17:04
 ענת Posts: 3849
|
ריבלה יקרה, אכן תרגול גם ככל שאת שותה יותר מים את יורדת במשקל גם לי היה קשה להתרגל לזה הייתי יותר על קפה ויתרתי והתרגלתי למים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 16:38
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי כל כך צודקת הכל תירגול מים מים ומים ובסוף שותים רק מים לרוויה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 10:25
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, הכול עניין של תרגול...כל שעה עגולה כוס מים כמו תרופה, ברגע שהגוף יתרגל את תרצי רק מים אפשרות לגוון : פלח לימון, עלה נענע, הרבה קרח, כוס גבוהה ויפה, בקבוק מים צמוד....הכי חשוב שתקפידי לשתות... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/06/2011 00:46
 avi_i Posts: 269
|
ריבל'ה - גם אני עובדת בעבודה שלפעמים אני שוכחת את עצמי יום שלם, יש לי מתקן מים בעבודה, קניתי לי בקבוק אלומניום כזה (מאד אופנתי עכשיו, גם למחזור וגם ליופי - אני קניתי אותו כי יש לו פייה רחבה וקל למלא אותו במתקן של העבודה). הוא בצבע אדום כך שאי אפשר להתעלם ממנו על השולחן עבודה העמוס + שלושה מסכי מחשב... אני שמתי אותו לייד המסך הימני שלי שמראה את הנתונים של הבורסה שאני חייבת להסתכל עליו כל כמה דקות והבקבוק פשוט קופץ לי מול העיניים....אני מוזגת לי חצי כוס, גומעת וממשיכה הלאה. מכיוון שהוא מתרוקן דיי מהר זה מאלץ אותי גם לקום לסיבוב במשרד של מילוי הבקבוק והליכה לשירותים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 20:08
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יקירותי גם לי קשה שתית המים אבל אין בררה שמה לידי במשרד בקבוק מים ושותה כל שעה שיהיה שבת שלום לכולם רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 19:28
 אקורדיאון Posts: 16382
|
למדתי להצמיג לידי בקבוק עם פיית יניקה וגומעת ממנו כל הזמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 18:49
 dany Posts: 19819
|
בעוונותי עדיין לא הפנמתי, מידי פעם יוצאת באיזה מבצע....... ושוב חוזרת לסורי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 17:18
|
אפי יקרה, מודה לך על החיזוק. למזלי אינני שותה שום משקה פרט למים, ותה צמחים. רעיון תזכורת בפלאפון מצא חן בעיני. אני דווקא אוהבת מאוד מים, אבל שוכחת, היום חולף לי ביעף. יש לי סוג עבודה שאני עוסקת בה המון המון שעות ביום, ופשוט שוכחת את עצמי. שוב תודה לך אפי חמודה. אם יש לך ולאחרות עוד רעיון לתזכורות. ממש אודה לכן. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 17:16
 רוויטל Posts: 288
|
אני אוהבת להכין כד של מים קרים עם עלי נענע ופרוסות לימון חתוכות פנימה. די תורם לי ומדי פעם שותה. אפשרות נוספת להצמיד לידך בקבוק קטן של מים ומדי פעם ללגום שלוקים..
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 15:58
 EFF Posts: 6417
|
ריבל'ה, פרצת לדלת פתוחה. לא הצלחתי להרגיל את עצמי לשתיית מים במשך שנים רבות, ואפילו בחלתי במים. בכמה חדשים האחרונים אני עובדת על עצמי בהצלחה רבה ולא שותה שום (!!!) משקה אחר...התחלתי בהחלטה לשתות מים כל שעה עגולה, ואפילו שמתי לי תזכורת בפלאפון..זה עזר מאוד ואני אסירת תודה למירי על השכנוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 14:36
|
היום שלי כל כך עמוס. בבוקר אני משתדלת לשתות בין 2-3 כוסות מים, לפני ארוחות אבל פעמים רבות , אני עסוקה מאוד, ושוכחת. ובקיץ אני זקוקה למים קרים לא מהברז (יש לי מיתקן למים). אשמח לעצות מעשיות, איך לגמוע 10-12 כוסות מים - על בטוח ???? תודה לכן יקרות. שבת שלום ומבורך, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|