11/06/2011 20:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
קיבלת עצות כל כך טובות מהבנות אז קחי נשימה ותתחילי ליישם. שמרי על המסגרת ותעזרי בפורום זה בהחלט יעיל לכולנו וכך יהיה גם לך. זכרי צעד צעד,לאט לאט גם את האברסט לא כבשו ביום אחד. כל שינוי יביא איתו הצלחה קטנה ובכל שבוע תראי ירידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 16:02
 EFF Posts: 6417
|
קודם כל - לא עוזבים את מירי...אולי זה לא נשמע טוב או נשמע שכנוע, אבל למי שיש נטייה להשמנה חייב להודות בעובדה שהוא זקוק לעזרה רצופה.גם אם הוא בטוח שהוא יודע הכל ויכול ...אני עם מירי כבר 24 שנים ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. גם איתה לפעמים לא קל - אך בלעדיה קשה מאוד מאוד....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 14:33
 ריבל'ה Posts: 266
|
מסכימה מאוד עם נילי ודני. חשוב שתשמרי על המסגרת, תיכנסי לפורום, ואם קשה לך, תתחזקי עם הבנות היקרות. ותכניסי לך בראש - שאת בדיאטה ! עד שתיגמרי את עודף המשקל - לא אוכלים - ארטיקים, גלידות, עוגות, וכו' רק במקרים יוצאים דופן, כמו חגים, מסיבות, חתונות, ויום אחרי זה שומרים יותר חזק. ותיצמדי לדיאטה והנחיות של מירי ומיכל הדיאטנית. בהצלחה רבה. שבת שלום ומבורך. ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 05:11
 dany Posts: 19819
|
אני חושבת שאת העזרה את צריכה לבקש ממירי שתיתן לך הנחיות מדויקות וברורות איך להתנהג על מנת לחזור לדיאטה ולתכנית . ואנחנו כאן מהוות עוד עזרה ותמיכה. בהצלחה
חזרה לדיאטה כתב:
הי לכולם מה נשמע התחלתי אצל מירי דיאטה בה הורדתי 13 קילו אך נשאר לי להוריד עוד הרבה אני בשלב שלמען האמת די נתקעתי כבר הרבה מאוד זמן משהו כמו חצי שנה ואני גם בזמן צבא כך שקשה לי לשמור מבחינת האוכל מה עושים?!?! הבעיה שאני מאוד רוצה להמשיך אבל לא מצליחה ...עצות מישהו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2011 22:14
 1103 Posts: 5022
|
חזרה לדיאטה יקרה הכל תלוי רק בך,למרות הקשיים אל תרימי ידיים, אם יש באפשרותך השארי שוב להסבר של החדשים,העזרי בפורום, עשי רישום,שתי הרבה מים וחשוב מאוד לא לאכול פחממות מהשעה חמש, כמובן אם מתאפשר לך צאי לצעוד ככול שתוכלי. אם עזרתי לך ולו במעט אשמח על כך סוף שבוע נפלא בהצלחה ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2011 21:51
 חזרה לדיאטה Posts: 1
|
הי לכולם מה נשמע התחלתי אצל מירי דיאטה בה הורדתי 13 קילו אך נשאר לי להוריד עוד הרבה אני בשלב שלמען האמת די נתקעתי כבר הרבה מאוד זמן משהו כמו חצי שנה ואני גם בזמן צבא כך שקשה לי לשמור מבחינת האוכל מה עושים?!?! הבעיה שאני מאוד רוצה להמשיך אבל לא מצליחה ...עצות מישהו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|