15/06/2011 22:57
 מימי Posts: 117
|
היי חנה אצל שמנמודים כל חריגה מהשגרה היא סיבה למסיבה כל הכבוד לך שאת לא שוקעת ברחמים עצמיים, שמובילים לשקיעה בפחמימות מנחמות-ושאר אויבים שמחכים לשעת כושר. החלמה מהירה וחזרה מהירה לשגרה המבורכת!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 18:34
 קרנושה Posts: 3420
|
חנה יקירה שלי, נפגשנו אתמול מחוץ לחוג שלנו אצל מירי. אני באמת חושבת שהכלללללללללל יהיה בסדר, חשוב מאד שגם את תרגישי כך, ששום דבר לא יכניס אותך למקומות לא נכונים וככל שתהיי רגועה יותר - כך גם תראי שכל העננים זזו והשמש יוצאת החוצה.. אני לחלוטין מאמינה שהכל מאחורייך ומאחלת לך אושר גדול עם הנכדות, בריאות שלמה ואנרגיות טובות. שולחת נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 14:17
 רבקה Posts: 8411
|
חנה יקרה מזל טוב לתאומות תהני מהן איזה דבר נפלא ומצדיעה לך על האנרגיות החיוביות שאת משדרדת ומיד אחרי הניתוח להתלבש וללכת לפגישה בחוג אין כמוך ♥♥♥ החלמה מהירה והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 09:59
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, החלמה מהירה ושלמה, ומזל טוב ליום ההולדת של הנכדות!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 08:43
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה מזל טוב ליום ההולדת של נכדותיך התאומות תמשיכי להנות מהן,נכדים הם המזור לנפש. יום נפלא החלמה מהירה ושלמה בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב לתאומות הקטנות. תמשיכי להנות מהחוויות שהן רוקמות איתך ביחד ותתמקדי בטוב הזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2011 06:03
 dany Posts: 19819
|
מזל טוב לקטנות והמשך החלמה מהיר וקל לך
חיוך מהלב כתב:
יקרים, כשאומרים לך "את חייבת להיות חזקה" לחשוב אופטימי זה עושה לי בדיוק את ההפך, בהפוך על הפוך. לכן, עלי לא להקשיב לאיש רק לעצמי ופשוט להיות מי שאני ולקבל את עצמי במצב הזה שלא חשבתי שיגיע אי פעם. העיקר להיות עסוקה בראש בדברים אחרים שאין להם קשר כלל לכל מה שעברתי. כל זה יחזק אותי נפשית ופיסית לקראת המשך הטיפול הצפוי לי בעתיד הקרוב. בקיצור להתמקד רק בכאן ובעכשיו למשל אני יוצאת לדרך להישקל אצל מירי די מיידית וזה מעסיק אותי. לעבור כל רגע לגופו. כל השאר יכול לחכות, בסך הכל פינקתי את עצמי והכי חשוב לא סיפרתי לכם, יש לי תאומות נכדות שמחר חוגגות שנה, אני קוראת להן "סירום החיים שלי". אמילי וסיינה ועלי להתעמק ולהכין להם ברכה מיוחדת במינה - אחת כבר הולכת חופשי והשניה בדרך. קיצורו של דבר ראיתי אותן ביום ראשון והן גרמו לי לצחוק ולהנות מכל השטויות שהן עושות. שתיים תאומות כאלה יכולות להיות וכן הן כאלה, "ההצגה הטובה ביותר בעיר," במיוחד מה שקורה בינן לבין עצמן וזה מיוחד ורק שלהן. זהו יוצאת לדרך לסמינר הקיבוצים על מנת להישקל ולהמשיך בדרך הנכונה לבטח אספר לכן אחר כך על תחושותי אחרי הרצאת מירי .... שוב מודה לכולם על התעניינות, עידוד ובעיקר החיוך שאתם מעלים על שפתותי. זה הזמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 19:58
 EFF Posts: 6417
|
מצטרפת לשלל הברכות להחלמה, שהן כולן מטען כבד וחשוב של עידוד, אמפתיה ובודאי תמיכה....היי חזקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 17:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה ממתינה לך הרצאה יוצאת מהכלל ומתאימה בול. מזל טוב לתאומות ורק נחת והנאה לך מהן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 17:14
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרים, כשאומרים לך "את חייבת להיות חזקה" לחשוב אופטימי זה עושה לי בדיוק את ההפך, בהפוך על הפוך. לכן, עלי לא להקשיב לאיש רק לעצמי ופשוט להיות מי שאני ולקבל את עצמי במצב הזה שלא חשבתי שיגיע אי פעם. העיקר להיות עסוקה בראש בדברים אחרים שאין להם קשר כלל לכל מה שעברתי. כל זה יחזק אותי נפשית ופיסית לקראת המשך הטיפול הצפוי לי בעתיד הקרוב. בקיצור להתמקד רק בכאן ובעכשיו למשל אני יוצאת לדרך להישקל אצל מירי די מיידית וזה מעסיק אותי. לעבור כל רגע לגופו. כל השאר יכול לחכות, בסך הכל פינקתי את עצמי והכי חשוב לא סיפרתי לכם, יש לי תאומות נכדות שמחר חוגגות שנה, אני קוראת להן "סירום החיים שלי". אמילי וסיינה ועלי להתעמק ולהכין להם ברכה מיוחדת במינה - אחת כבר הולכת חופשי והשניה בדרך. קיצורו של דבר ראיתי אותן ביום ראשון והן גרמו לי לצחוק ולהנות מכל השטויות שהן עושות. שתיים תאומות כאלה יכולות להיות וכן הן כאלה, "ההצגה הטובה ביותר בעיר," במיוחד מה שקורה בינן לבין עצמן וזה מיוחד ורק שלהן. זהו יוצאת לדרך לסמינר הקיבוצים על מנת להישקל ולהמשיך בדרך הנכונה לבטח אספר לכן אחר כך על תחושותי אחרי הרצאת מירי .... שוב מודה לכולם על התעניינות, עידוד ובעיקר החיוך שאתם מעלים על שפתותי. זה הזמן
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 12:05
|
חנה יקרה שמחתי לקרוא אותך כשאת כבר בבית ואחרי הכל זה הזמן להירגע אחרי מתחים לא קלים מכל הלב שולחת לך איחולי החלמה מהירה ולאט לאט לתפקוד רגיל והמשך בבריאות מלאה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חיוך מהלב, שמחה לקרוא שעברת את הניתוח בהצלחה ואת מתאוששת בבית, בסביבה המוכרת והחמימה. אני מאחלת לך בריאות שלמה, החלמה מהירה ובשורות טובות. תתחזקי ותשובי לכתוב בפורום, לצאת להליכות וכמובן להכין לך את האוכל שאת כל כך אוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 05:45
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה תמיד לקרוא אותך זה נפלא מידת האופטימיות שלך היא ענקית ומשרה תחושה של הצלחה. מאחלת לך החלמה מהירה מהירה............. יום נפלא והמשך שבוע נהדר חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה יופי שעידכנת ,תודה לאל את אחרי השלב הקשה ועכשיו ההחלמה ,שמרי על עצמך. בקצב שלך תחזרי למסלול בכל התחומים וגם בתהליך ההרזיה וכל כך נכון כתבת מותר גם לבכות זה עושה טוב. יקירה החלמה מהירה ואת כל הטוב שבעולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2011 01:05
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, אני מקווה שאת ישנה במיטתך בשלווה וברוגע בשעה זו. מאחלת לך החלמה מהירה וטובה ובשורות טובות מכל הלב. חברה טובה עברה אותו הדבר השנה וכוחותיה חוזרים אליה והחיוך והאופטימיות... מחר אקרא שוב את שכתבת... חלומות פז נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2011 22:42
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, חזרתי הביתה אין כמו בבית. נראה שהחלק הקשה מאחורי ואת בלוטת התריס הפרדתי מגופי.... אפשר לחיות בלעדיה בשמחה גם כן. נכון, יש עוד תהליך מסויים שיקח זמן אבל בסופו אחזור להיות בריאה לחלוטין וזה הדבר הכי חשוב. לכל אלה שכתבו והתעניינו, ביום שישי עברתי את הניתוח. למדתי הרבה ובעיקר ראיתי את בני משפחתי מתגיייסים להיות איתי בדרך שלא הכרתי מעודי. כבר ביום שישי בערב קמתי, התלבשתי בבגדים רגילים הדלקתי נרות ובשבת בבוקר ביקשתי ממיכה החלק השני שלי להביא לי תפוח חתוך דק דק עם ביו יוגורט וקצת קווקר. מוכר לכן? צריכה לשים לב לא לאכול דברים חדים בימים אלה ולא דברים חמים מאד. אבל זה תמיד בריא לעשות כן. מחר בבית אוכל להכין לעצמי כל ארוחה איזה כיף אדיר. לכל אלה שכתבו התעניינו, תודה מקרב לב אתן מחממות את נפשי הזקוקה לחום ותמיכה בימים אלה. אני עדיין מוצאת את עצמי ברגעים טובים ופחות טובים כמובן אבל אין כמו בבית. וכן, אמנם עליתי במשקל אבל הוא גם ירד ואולי אולי אפילו אצליח בעתיד לרדת ביתר קלות... התפרים יוצאו ביום ה' ואני מודה לאל הטוב שמצאתי את העניין ברגע הנכון, לא חיכיתי אפילו רגע מיותר והלכתי למנתח הנחשב ביותר בנושא זה. כידוע בלוטת תריס יושבת במקום איסטרטגי ליד מיתרי הקול, ושט וכן קנה הנשימה. ניתוח לא מסובך אך במקום כל כך עדין, ראוי שיעשה ע"י מומחה מאד מיומן. אז זהו, אני מתחילה לחייך למרות שיש עוד דרך לעשות כדי לסגור את כל הקצוות. לפחות אני שלמה עם ההחלטה לעשות מהר את שצריך לא לחכות אף שאין צורך למהר בנושא דלעיל. יש אנשים רבים שאינם מודעים כלל שיש להם גידול באזור זה כי לא תמיד מרגישים משהו. באופן מפתיע גם הבלוטה עובדת נפלא לפי כל הקריטוריונים ורק עירנות ואולי אף עירנות יתר מצידי גרמו לי לא לחכות אף רגע לבדוק ולעשות את שצריך במהירות האפשרית ביותר. אמשיך ואתאר לכם בהמשך את הטיפול ביוד שצריך לעבור כדי סופית ל"הרוג את פעילות הבלוטה" אף שהוצאה, ורק אחר כך אפשר לנוח ולדעת שנרפאתי ומכאן ואילך רק מעקב להבטיח שאין יותר דברים חדשים כמו בכל נושא רפואי מעקב צמוד וכן מינון הכדורים שבאים לספק את שסיפקה הבלוטה. לשמחתי אלה כדורים שעשויים חומצות אמינו בעיקר כאלה שיש בגוף ולכן אין תופעות לואי ואפשר לחיות בשלום עם התחליף עד גיל 120 בערך. שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא מחר יום שלישי - פעמיים כי טוב. תבורכו כולכם שהתעניינתם וברכתם אותי. לישון במיטתי זו מתנה שאין דומה לה. כך גם אני מרגישה כשחוזרת ממסעותי בעולם. כן, אני מחייכת. יש רגעים אחרים אך אחרי המתח הגדול זה מאד טבעי ואני נותנת לעצמי את המקום גם לבכות ולהוציא קיטור ע"י בכי ואחר כך להמשיך הלאה ולדעת שהכל יהיה בסוף בסדר. אפילו אוכל להתחיל לצעוד בעוד יום או יומיים בהדרגה לפי הרגשתי. איזה כיף לא?
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 22:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה מחכים לשמע מימך, מחזיקים אצבעות ומקוים שהכל בסדר אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 22:43
 נחושה Posts: 6982
|
רבקה כתב:
מקווה שאת כבר מחייכת לאחר כל המתחים בימים האחרונים החלמה מהירה והמון איחולי בריאות
איחולי החלמה מהירה וטובה גם ממני, נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 22:39
|
מקווה שאת כבר מחייכת לאחר כל המתחים בימים האחרונים החלמה מהירה והמון איחולי בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 09:35
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה אני מבינה שאת נמצאת אחרי הניתוח,ובטוחה שהוא הצליח. מאחלת לך החלמה מהירה ובריאות טובה שלעולם לא ימש החיוך מפניך נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|