הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתוך כתבה יפה עם אחת היפות בעולם:)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/06/2011 17:51

dany
dany
באמת אישה מוכשרת יפה ומלאת השראה.............. ועם איזה בעלwink
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 16:47

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה על השיתוף יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 16:09

נחושה
נחושה
קרנושה יקרה,
יופי ששיתפת אותנו כי ארחתי עד כה וחברים מגיעים לקפה עוד מעט כך שאגיע לעיתוני החג רק מחר...
אכן היא מיוחדת ושונה מהשאר בצורת החיים שבחרה, אימוץ הילדים ותפקידי אופי יוצאי דופן.
צודקת לגמרי בדברייך שהיופי הפנימי תלוי בנו ומקרין על חיינו....
חג שמח יקירה...אוטוטו הסרטנונות חוגגות יומולדתwink
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 15:38

אשירה
אשירה
מסכימה עם כל מילה,
מעבר לכך שיופיה הורס היא גם בן אדם טוב, כשרונית ברמות, וההצלחה לא עולה לה לראש.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 14:28

קרנושה
קרנושה
כאחת שקוראת כל מיני דברים ובעיקר את מה שהעיניים שלי מושכות אותי הרגשתי שאני מוכרחה לשתף אתכם בתובנות מהכתבה המדהימה עם אנג'לינה ג'ולי מתוך המוסף של ידיעות לשבועות.
אני קוראת את הכתבה ומעריצה את האישה שעומדת מאחורי המילים האלו (מזכירה לי מישהי בלונדינית) ואני מצטטת את דבריה:
בהקשר של הסרטים בהם היא משתתפת היא מדברת על כמה חשוב ביטחון עצמי ומציאת האני, מהי חשיבות המשפחה ואיך שבסופו של יום משם מגיעה האהבה שלך, לא משנה מה עברת בצעירותך, אתה מי שאתה בוחר להיות בחיים, ואתה יכול להגדיר לעצמך את הגורל שלך. היא מדברת על ילדיה בהקשר של למידת משמעת, כבוד ושליטה על הגוף שלהם, על המשיכה לשחק דמויות חזקות כי תמיד העריצה נשים חזקות, פיזית או נפשית שנלחמו בשביל משהו. להבחין בין צדק ובין חוסר צדק, שכולנו מחפשים את השלווה הפנימית ושזהו חלק מהמסע האנושי, על המפגשים עם אנשים בעלי אופי חיים לא פשוט ועם החיוך התמידי על הפנים, גם אם קרו להם האסונות הכי עצומים..
ואני לא כזאת מעריצה היסטרית שלה, אבל אוהבת את "הרוח הנושבת", את המילים שהיא שיתפה בכתבה, יפה יפה אבל גם בעלת נפש עשירה, אני קוראת ומזדהה עם כל מילה, כיוון שזה מה שנקרא "להסתכל לחיים בעיניים" ולהבין שאנחנו בין היתר אחראים על הנתיב, על הדרך ועל המסלול שלנו, וכמה חשוב להשאר צנוע, גם אם יש לך הון, להעריך ולהוקיר ולא להתנשא מעל האחר, היא גם אומרת בסוף הכתבה - אני כבר לא מנסה להתמקד בלהיראות כמה שיותר מושכת או בלהיות יפה כל הזמן. הפוקוס שלי הוא להחכים, להפוך לאדם טוב יותר. לאישה יש יופי וכוח בגלל שהיא זכה וכנה...
ואני אומרת על כל הכתבה הזו-מזדהה עם כל מילה! כי כולה מלאת אנושיות, ממרומיי ההצלחה וממקום של הרבה עבודה קשה, לשמור על האני שלך ולדבר בגובה העיניים כמו שמירי תמיד אומרת לנו, זה הסוד וזו הדרך. ומסתבר שלהיות אנג'י זה לא כזה פשוט, אבל לקרא אותה הכי אנושית בלי מסכים זה אנושי....Emotional Intelligence
ובסופו של דבר, מה שאני תמיד טוענת, היופי האמיתי מתחיל מבפנים החוצה..והוא תמיד, יהיה בעיניי המתבונן.
אהבתי, לכן בחרתי לשתף אתכם...שיהיה המשך חג שמייח ותכף סופשבוע נפלאים♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתוך כתבה יפה עם אחת היפות בעולם:)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!