08/06/2011 14:50
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
קרנושה יקרה, מחוננת, כבר אמרנו, תלמידה מצטיינת בכל התחומים, הקייץ מחכה לך וכל הנאותיו עימו, נשיקות,
תודהההההההההה יקירה שלי! אני לא כזו מצטיינת בכל התחומים אבל אני עובדת על זה..תודה על מחמאה גדולה כזו♥ אכן הקיץ מחכה לי ומהיום עוד חודש יומולדת שטומנת בצידה הרבה שינויים קרובים, יחד עם זאת אני משוכנעת שיהיו רק לטובה כי כך אני בוחרת לראותם. נשיבוקים יקירה ותודה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 10:50
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יקרה, מחוננת, כבר אמרנו, תלמידה מצטיינת בכל התחומים, הקייץ מחכה לך וכל הנאותיו עימו, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 08:03
 dany Posts: 19819
|
חג שמח יקירה ואת באמת מקור השראה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 05:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה יישר כח . חג שמח גם לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 14:06
 ענת Posts: 3849
|
קרנושה אין עלייך גאה בך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 13:58
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה אין עלייך איזה יופי של החלטה ויישום אין דבר שווה לזה העיקר שנעבור גם את החג עצמו בהצלחה ובשליטה תודה על המלצותייך ושיהיה לך מתוקה חג שמח ומצב רוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אהובה!!! חג שמח. קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: קרנושה את גדולה מהחיים!!! כל הכבוד יקירתי ע השליטה שאין לה מחיר ושום דבר לא ישווה לה. תחושת הניצחון על האוכל ממלאת את הלב וגוררת הצלחה. אני מאחלת לך חג שבועות שמח ושנמשיך לתמרן בהצלחה עם כל המאכלים שמחכים לנו הערב ומחר. תודה רבה יקירתי! ואכן נמשיך להיות מותק גם באוכל♥ חג שמח לך ולכל משפחתך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:08
|
שאפתנית כתב:
קרנושה את גדולה מהחיים!!! כל הכבוד יקירתי ע השליטה שאין לה מחיר ושום דבר לא ישווה לה. תחושת הניצחון על האוכל ממלאת את הלב וגוררת הצלחה. אני מאחלת לך חג שבועות שמח ושנמשיך לתמרן בהצלחה עם כל המאכלים שמחכים לנו הערב ומחר.
תודה רבה יקירתי! ואכן נמשיך להיות מותק גם באוכל♥ חג שמח לך ולכל משפחתך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 11:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרנושה את גדולה מהחיים!!! כל הכבוד יקירתי ע השליטה שאין לה מחיר ושום דבר לא ישווה לה. תחושת הניצחון על האוכל ממלאת את הלב וגוררת הצלחה. אני מאחלת לך חג שבועות שמח ושנמשיך לתמרן בהצלחה עם כל המאכלים שמחכים לנו הערב ומחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 11:53
|
היי חברים וחברות, צר לי שלא יצא לי לכתוב בימים האחרונים, יש לי עבודות להגיש, מבחן גדול קרב והמון עבודה וחברים, ולנשום, לאכול טוב, להספיק להספיק וכו'. מוכר נכון? אחלה. השנה הצלחתי לשכנע עקשנות מיותרת בכל התנהלות השבועות בחברה. במקום למצוא את עצמי עומדת וחותכת סלט ענק להמונים, רוכשת כמויות של לחמים, גבינות ירקות ופירות ועוגות וטארטים וכל מיני מזיקין, החלטתי "לשבור את המסורת" וללכת על הלא שגרתי ועל המקורי יותר. יחד עם זאת, המקורי יותר היה לא פחות קלוריות אהמהמה ההתנהגות שלי הייתה למופת. חניכה של מירי או לא? אז הזמנתי מישהו שמעביר סדנאות הפעלה חווייתיות ביין קוקטיילים ואלכוהול, הוא הפעיל את החבר'ה, נתן פרסים שווים, הסביר על האירוח בשבועות ועל איך לארח כדי ליצור "שופוני" של מארח מכל הלב ובנדיבות עם הגבינות על יד היין וכו'. הוא הזמין את הקהל להשתתף והצחיק אותנו משהו, כל הפעילות הייתה סופר מגניבה ו..בראש טוב! בין היתר בסוף תמיד מגיעים הקינוחים, כמובן שלצד האלכוהול יש הרבהההההההה פחממות והרבההההההה קלוריות והוא יצר קוקטייל קפה עם עוגיות אוריאו, גלידה, טעמי מאמי, מקופלת, קפה נמס ג'ייקובס ומילקי ומה לא היה שם?! בנוסף אליו היו עוגות גדולות מלאות כל טוב שרק מלהסתכל עליהן אפשר בכיף לעלות איזה 3 ק"ג. אבל אני כבר הייתי מסודרת במחשבות שלי וכמובן שאכלתי צהריים טוב והכל התחיל בשעה 16.00 ואיןןןן פחממות משעה 17:00 אז הייתי מה זה מהממת מפה לשם, אתמול בבוקר חתכתי מלאן סוגים של גבינות משובחות וסידרתי הכל יפה יפה. הפירניות שלנו הגיעו ושאבו את הכל לחייקם. אצלי היה חיוך גדול מרוח על הפנים כי אני ממושמעת ושומדבר לא שווה לי עכשיו לקלקל. אז, חג שבועות יעבור לנו נפלא. בשליטה. עם חיוך. כי אחנו חניכים של מירי בלקין. ותכף מתחילה כרטיס זהב רזה יותר, הדוק יותר ובחייאתק שלום לקילוגרמים! בלי כל קשר, כמה המלצות לסרטים שעולים למסכים אוטוטו בהם צפיתי בטרום בכורה- לארי קראון-מקסים עם טום הנקס ועם ג'וליה רוברטס - http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=3333 הפרקליטה-הילארי סוואנק, אחרי מיליון דולר בייבי אין צורך להרחיב במילים, סרט מומלץ בחום - http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=3179 ובנימה אופטימית חגיגית זו, אאחל לכם חג שבועות שמייייייייייח, טעים, נעים וקליל. נשיבוקים חמים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|