08/06/2011 07:58
 dany Posts: 19819
|
חג שמח לכולם והיום יום של שפיות...............אמן!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 05:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
חג שמח אקו, פרגנת לעצמך מתנה מדהימה לחג. כל הכבוד!!! אקורדיאון כתב: כן ,כן, מדברים מתכוננים והחג כבר כאן. נקבלו באהבה בה,נהנה מכל אשר הוא מציע ,חג קסום ולא רק באוכל. מאחלת לכולנו שנהנה מכל רגע כולל המאכלים הנהדרים ,רק נכין את עצמנו מראש לאוכלים בהגיון ולא הכל מהכל כי מחר לא יהיה. שיהיה לכולנו חג שמח. כן לא עידכנתי על ירידה של קילו השבוע רווח נקי לפני החג. חג שבועות קסום ובהצלחה לכולם. נשיבוקים. תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 05:42
|
קרנושה כתב:
טלוש אני גאה בך! וגם אני התכוננתי לחג ועשיתי את הפשטידת ברוקולי עם הריקוטה של מירי. אין עליה חבל"ז! חג שמח ובשליטה יקירה♥ תודה יקירה. אכן פשטידה מצויינת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 05:41
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: כן ,כן, מדברים מתכוננים והחג כבר כאן. נקבלו באהבה בה,נהנה מכל אשר הוא מציע ,חג קסום ולא רק באוכל. מאחלת לכולנו שנהנה מכל רגע כולל המאכלים הנהדרים ,רק נכין את עצמנו מראש לאוכלים בהגיון ולא הכל מהכל כי מחר לא יהיה. שיהיה לכולנו חג שמח. כן לא עידכנתי על ירידה של קילו השבוע רווח נקי לפני החג. חג שבועות קסום ובהצלחה לכולם. נשיבוקים. יקירתי כן מדברים מדברים ועוד מעט אוכלים ואוכלים כל הכבוד על קילו פחות גאה בך ואולי ההיגיון הפעם יעבוד ?????? חג נפלא וטעים חחחח לא כל כך עבד אבל היום הוא חוזר לשפיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:05
 רויטל Posts: 40
|
אקורדיאון כתב:
כן ,כן, מדברים מתכוננים והחג כבר כאן. נקבלו באהבה בה,נהנה מכל אשר הוא מציע ,חג קסום ולא רק באוכל. מאחלת לכולנו שנהנה מכל רגע כולל המאכלים הנהדרים ,רק נכין את עצמנו מראש לאוכלים בהגיון ולא הכל מהכל כי מחר לא יהיה. שיהיה לכולנו חג שמח. כן לא עידכנתי על ירידה של קילו השבוע רווח נקי לפני החג. חג שבועות קסום ובהצלחה לכולם. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:04
 קרנושה Posts: 3420
|
טלוש אני גאה בך! וגם אני התכוננתי לחג ועשיתי את הפשטידת ברוקולי עם הריקוטה של מירי. אין עליה חבל"ז! חג שמח ובשליטה יקירה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיגל אני מקווה שתרגישי טוב ותהני מביקור האורחים היום בערב. אל דאגה, הקילו הזה ירד מהר מאוד. תשתדלי לשמור על תזונה מבוקרת וזכרי מה שעולה מהר יורד מהר. דרך המלך כתב:
חג שמח גם ממני לך אקו ולכולם.. אצלי היתה עליה של קילו... מארחת היום אצלי בבית ואני מתפרקת... כל הגוף כואב לי... שוב שיהיה חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג שמח אקו, פרגנת לעצמך מתנה מדהימה לחג. כל הכבוד!!! אקורדיאון כתב:
כן ,כן, מדברים מתכוננים והחג כבר כאן. נקבלו באהבה בה,נהנה מכל אשר הוא מציע ,חג קסום ולא רק באוכל. מאחלת לכולנו שנהנה מכל רגע כולל המאכלים הנהדרים ,רק נכין את עצמנו מראש לאוכלים בהגיון ולא הכל מהכל כי מחר לא יהיה. שיהיה לכולנו חג שמח. כן לא עידכנתי על ירידה של קילו השבוע רווח נקי לפני החג. חג שבועות קסום ובהצלחה לכולם. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 11:51
 רבקה Posts: 8411
|
דרך המלך כתב:
חג שמח גם ממני לך אקו ולכולם.. אצלי היתה עליה של קילו... מארחת היום אצלי בבית ואני מתפרקת... כל הגוף כואב לי... שוב שיהיה חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשיקות סיגל
סיגלי ראשית הרבה בריאות ותרגישי טוב שליטה במאכלי שבועות יכולים אפילו להביא לירידה אז הכל בראש ובשליטה ומה שעולה מהר יורד מהר חג שמח ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 11:48
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
יקירתי כן מדברים מדברים ועוד מעט אוכלים ואוכלים כל הכבוד על קילו פחות גאה בך ואולי ההיגיון הפעם יעבוד ?????? חג נפלא וטעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 07:16
 ענת Posts: 3849
|
חג נפלא והמון שלווה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 06:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 05:46
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|