הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שוב פישול

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/06/2011 16:14

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
עגיל יקרה,
את כאילו מדברת מתוך גרוני, אני כל כך מזדהה, זה בדיוק מה שקורה לי גם.
אבל צרת רבים אינה נחמה וכל אחת מאיתנו צריכה למצוא את הדרך להתגבר על המהמורות הללו.
אני בטוחה שתיאורטית את יודעת את כל התורה, בדיוק כמוני, אבל בעת מבחן כל הידע מתמוסס בתוך האוכל המתוק, המנחם והמרגיע,
מאחלת לך הצלחה בהמשך וחג שמח,

אשירה יקרה, כוסות גבוהות עם מים קרים וקוביות קרח ולימון או נענע או תה צמחים לגימות קטנות כי זה קר מאוד והחשקים עוברים
בהצלחה יקירה
חבל לקלקלupset
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 10:44

dany
dany
עגיל יקרה אנחנו לומדים ולומדים כל הזמן ועל כל נפילה יש לנו עוד ועוד הצלחות
נשיקות וחג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
08/06/2011 05:25

אקורדיאון
אקורדיאון
שיהיה חג שמח ונקווה בשליטה,אין לנו דרך אחרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 15:45

רבקה
רבקה
עגיל יקירתי
המתוק המתוק הזה
בעייה של כולנו או לפחות רובנו
איך כתבה אשירה צרת רבים אינה נחמה
אין לנו ברירה רק לחשוב להשתדל ולנסות להתגבר
על המכשול הזה
תאמיני לי כמה ימים בלי מתוק וזה עובד
והדרישה אליו פוחתת
שווה לנסות ולהצליח
חג שמח עם הרבה מתיקות על הנשמה
ולא על המתניים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 15:40

ענת
ענת
עגיל כתב:
תודה רבה לכולם ! איזה יופי לקבל תשובות - וכמובן התיחסות ..... דרך אגב - מקום עבודתי קרוב קרוב לשוק הכרמל- ואני חוצה אותו יום יום ! ......באמת קשה מאד לעבור דרכו,
ולא לחטוף את אחד מיני הפיתויים ........! פיתחתי כל מיני הגנות - אבל המוקש שלי הוא בערב! בכל אופן פורום יקר - אני בשליטה מצויינת ! היום אני ובעלי מוזמנים לארוחת חג- וגם מחר. עד עכשיו
אכלתי רק ירקות ו- חזה עןף - דיאטטי! ומקוה רק לטעום - ממיני כל הטוב שיוגש בחג . חג שמח לכולם - מ- עגיל

נהדרת כל הכבוד תהני ומציעה לך כשאת עוברת בשוק אז דרך הירקות....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 15:37

עגיל
עגיל
תודה רבה לכולם ! איזה יופי לקבל תשובות - וכמובן התיחסות ..... דרך אגב - מקום עבודתי קרוב קרוב לשוק הכרמל- ואני חוצה אותו יום יום ! ......באמת קשה מאד לעבור דרכו,
ולא לחטוף את אחד מיני הפיתויים ........! פיתחתי כל מיני הגנות - אבל המוקש שלי הוא בערב! בכל אופן פורום יקר - אני בשליטה מצויינת ! היום אני ובעלי מוזמנים לארוחת חג- וגם מחר. עד עכשיו
אכלתי רק ירקות ו- חזה עןף - דיאטטי! ומקוה רק לטעום - ממיני כל הטוב שיוגש בחג . חג שמח לכולם - מ- עגיל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 11:20

הסמויה
הסמויה
עגיל יקרה

גם אותי המתוק מפיל כל יום מחדש ונורא קל להגיד אל תכניסו אויבים הביתה
כי עם יש עוד אנשים שחיים בבית זה לא כל כך פשוט
מה גם שכשבא צורך במתוק יש איפוא לקנות אותו גם עם הוא לא בבית
גם לי קשה אך החלטתי לנסות ולהתגבר
גם אני אתמול בלילה נפלתי על המתוק האסור הזה
ונקווה שנצליח לעבור את החג הזה בשפיות
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 11:12

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קראתי בעיון את דברייך עגיל ואת התמיכה שאת מקבלת מכל האנשים היקרים שיש לכל אחד מהם מילה טובה וחמה. מי כמוני יודעת שכשהמצב הנפשי לא הכי הכי, קשה מאד לשמור על המסגרת ועל אכילה נכונה ובריאה. נכון שמירי אומרת : "מסביב יהום הסהר ואני חותכת סלט" אבל לעיתים זה אפשרית ולעיתים לא כל כך. עזרה נפשית היא אינה מותרות. היא בהחלט הדבר החשוב ביותר שאדם יכול להעניק לעצמו על מנת שיוכל לצאת מכל מיני מצבים לא פשוטים. אמש בתל-אביב, ציינה מירי את המשקלים המרשימים שרבים ירדו בקהל. זה היה אפילו יותר ממרשים. בכל אופן לי הדרך ברורה, יש עוד דרך לפני אבל אני אופטימית ומאמינה גדולה בכך שלמרות שצעדי הם קטנים, כל מצעד גדול מתחיל בצעד קטן אחד.השינוי בא לאט לאט מבפנים.
מאחלת לך חג נפלא של אושר בריאות ושמחה, התמקדי בדברים הטובים בחייך ואלה יחייכו אלייך בחזרה. אל תלחיצי את עצמך בנושא האוכל תני לעצמך את המקום הראוי, הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 07:21

ענת
ענת
עגיל יקרה אכן המתוק יכול עלינו אך לא ניתן לא לגרור אותנו לעוד יום ועוד יום ,המשיכי הלאה שיהיה לך חג שמח ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
עגיל יקירתי ,כמוני כמוך,המתוק מצליח להפיל אותי בכל פעם מחדש אך אני חוזרת למחרת לשליטה ,אני יודעת שזה לא קל אבל זו
לפחות סוג של הבטחה לעצמי ,לא לתת לימים של חוסר השליטה לרדוף אחד אחר השני,הכנסתי לי לראש שלא לבכות יותר על חלב שנשפך
אבל חד משמעית אחרי יום של מתוק ואני מדברת על כמויות לא הגיוניות למחרת דיאטה לפי תפריט .חייבת לומר שזה ממש עובד.
חג שמח ובהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 01:57

אשירה
אשירה
יולי יקרה,
ראשית שאפו ענק על ירידה של שלושים קילו, זה לא מובן מאליו ובאמת חבל לקלקל.
ובקשר לארוע שאת מפרטת, הכוח שלנו צריך לבוא מבפנים, כי סיבות חיצוניות למעוד תמיד יהיו, איננו יכולים לנתק את עצמנו מהעולם.
חבל לכעוס על בני המשפחה, הם לא אשמים, ובמיוחד כשילדים מעורבים בעניין.
לא קל לך עכשיו אבל את מצליחה לשמור על הירידה וזה נהדר,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 01:50

אשירה
אשירה
עגיל יקרה,
את כאילו מדברת מתוך גרוני, אני כל כך מזדהה, זה בדיוק מה שקורה לי גם.
אבל צרת רבים אינה נחמה וכל אחת מאיתנו צריכה למצוא את הדרך להתגבר על המהמורות הללו.
אני בטוחה שתיאורטית את יודעת את כל התורה, בדיוק כמוני, אבל בעת מבחן כל הידע מתמוסס בתוך האוכל המתוק, המנחם והמרגיע,
מאחלת לך הצלחה בהמשך וחג שמח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 01:07

ריבל'ה
ריבל'ה
עגיל ויולי יקרות,
לא קל אכן להתמודד כאשר מזון שאוהבים, מושך את הלב...
הפה... ונכנס לבטן..., כמו שנילי אמרה, אנחנו צריכות להשתדל לא להכניס אוייבים לבית. והעיקר, לא להישבר אם נפלנו... לקום שוב...

ולך יולי היקרה, ניסיתי לקרוא את דבריך, והבנתי שיש לך קשיים רגשיים
להתמודד עם הדיאטה ובכלל. המשקל שלך ברחמים עוד סביר. ואם את נתקעת
איתו, תתייעצי עם הדיאטנית, אולי לשנות את הדיאטה, גוף שמתרגל לדיאטה
מסויימת, נעצר לפעמים בירידה.

אני שמחה בשבילך שאת בתמיכה רגשית. אם את זקוקה, זה חשוב, זה תומך
ועוזר. אני אישית יועצת ומטפלת בבעיות רגשיות, ואני רואה מהמטופלות שלי
איך המודעות נפתחת, הרצון לעבודה עצמית, ההתקדמות.

יופי, תמשיכי, תתחזקי, ואל תתני לעולם סביבך לבלבל אותך, תהיי מה שאת...
ותקבלי את עצמך באהבה... כמו שאת...

חג שמח לך עגיל יקרה וליולי, והרבה הצלחה. באהבה ריבל'ה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/06/2011 00:25

יולי
יולי
היי עגיל,
אני ממש מבינה לליבך. לי אישית כבר אין אוייבים בבית אז אם אני נופלת זה שיוצאים עם משפחה או חברים לטייל בחוץ ואומרם שנאכל בחוץ ואז זה סתם לחטוף משהו. ככה זה היה בשישי שאירחנו אצלנו בחמישי שישי קרובי משפחה שבאו בכיף והלכנו לטייל בסביבות תל אביב ושוק הכרמל ונחלת בנימין. אני הייתי מוכנה נפשית לטייל לראות שטויות אולי לקנות משהו נחמד ואז לשבת לצהריים נחמד והייתי בטוחה שזה מה שיהיה. בסוף מצאתי את עצמי איתם (יש להם ילדים קטנים והם היו כבר רעבים ב שתיים בצהריים) אז מצאנו את עצמנו כולנו אוכלים לחמניות טריות היישר מהדוכן בשוק. אני הייתי ממש בפאניקה מוחלטת ואמרתי לבעלי שלא ככה תיכננתי ואני רוצה לשבת לאכול איפושהו כי לא מתאים לי (שתבינו את הבוקר הם פתחו אצלנו בבית עם טוסטים עם גבנ"צ 9% כי זה מה יש אצלי בבית עם לחם קל או לחמניות קטנטנות) הם לקחו את הלחם קל ואני בלית ברירה נתקעתי עם 2 לחמניות קטנטנות. האמת לא השאירו לי ברירה למרות שביקשתי בפירוש חלה קלה אבל הבנות הקטנות התלהבו מהצורה של הלחם הקל ולא רציתי לפתח מלחמת עולם שלישית כי הם קרובי משפחה ובאים אלינו אולי פעם בחצי שנה ללון אצלנו (הם מצפון הארץ) אז לא נעים לי בכלל למרות שבפנים ממש רתחתי הרי הם יודעים שירדתי 30 קילו ואין להם שום מושג אפילו קלוש (הם רזים כאלו מעצבנים שתוקעים אוכל ולא משמינים יותר מידי מעבר לטיפונת טיפונת ביטנונת פחממתית) שזה קשה ביותר לשמור על המשקל. ואני לא רוצה לתת להם את נאומי קיקרו על נזקי ההשמנה וכו' (זה לא ממש מעניין אותם) ואז בשוק הלחמניות ובעלי אמר לי (ורתחתי בלב) שאין מה לעשות לפעמים חייבים לזרום עם אנשים ולא תמיד תוכלי לאכול לפי הזמנה דיאטטתי ואם תמיד תתלונני שאין לך מה לאכול לא ירצו להיות בחברתך...אז סתמתי, אכלתי (היה טעים, מוכרחה לומר) אח"כ אם כבר תקעתי אז היה גם שייק פירות ומרס (שוקולד למי שלא מכיר) ואז שישי שבת עשיתי קיזוז פחמימות מרוב ההיסטריה שאני לא אעלה ליום שני בשקילה כי אני 73.5 (כבר 6 שבועות) וחוצמיזה יש לי המון עניינים רגשיים לא פתורים עם עצמי (אבל העניין בטיפול לשמחתי, אני אהיה אמיצה ואתוודה שאני התחלתי ללכת לפסיכולוגית ממש, כן וזה מעניין נורא להכיר את עצמי, יש גם ש"ב שניתנים לי ומשימות, טוב, עד כאן, לא אפרט..) וזה בא לידי ביטוי במשקל (לפחות עצרתי את העלייה) ואני שואפת להגיע לאיזון פנימי וגם משקלי..וזה יקרה כי אני לא מוותרת.
בקיצור, מרוב המגילה שכחתי להגיב לעגיל,
ובכן, אני מצטרפת להצעה ללא להחזיק אוייבים בבית. זה עוזר
והנה אני למשל אכלנית חברתית (גם) ולפעמים מצליחה לשמור ולא תמיד
אני רוצה ומתכננת לנסות להצליח יותר בשבועות
ולפחות לשמור על המשקל,אם ארד אהיה מאושרת. אבל אני אקח את זה לאט בלי לחץ כי אין דרך אחרת
לילה טוב וחג שמח
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/06/2011 22:18

1103
1103
עגיל ליקרה
כיוון שאת מודעת לבעיתך אל תכניסי את המתוק המכשיל הביתה
כפי שמירי אומרת "לא מכניסים אויבים הביתה" ומידי פעם,
אפשר לאכול משהו מתוק כגון עוגה או כדור גלידה מחוץ לבית.
שהמתוק אינו בהשג יד,ואנו אוכלים אותו מדי פעם,הוא גורם לנו הנאה מרובה.
כאשר הוא נמצא בבית ואנו אוכלים אותו לעיתים מזומנות, יש לנו יסורי מצפון
ואיננו נהנים כלל ממנו כלל,מה שגם הוא הורס לנו את הדיאטה.
לילה טוב חג שבועות שמח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
06/06/2011 22:06

עגיל
עגיל
שלום לכולם וחג שמח- השבוע לא יכולנו להגיע למעמד השקילה..........- וחבל , מפני ששבוע שחלף היה ...קשה קשה קשה...... ושוב אני נכשלת - בערב ! כל הפנטזיות !
מגיעות ....... בערב ! אני ממש מרגישה ....את הפקודה - שיורדת מהמוח ! כל הנסיונות להתחמק......אני נמלטת ל- גבינה , לירקות .... אבל לבסוף .... תוקעת את - האסור !
המתוק , המתוק הזה! שמפיל אותי שוב ושוב . ...... טוב היום חזרתי למוטב , מקוה שלא אפשל - הנה אני כותבת לכולם - ומקוה שהחג יעבור בשלום. חג שמח מ-עגיל
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!