|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/06/2011 00:20
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, האמת היא שממש לא בא לי לוותר על עוגת הגבינה המדהימה של אימא שלי, עם שכבת תפוחי העץ. בכל שנה העוגה עושה את דרכה מפתח תקווה לירושלים, וכל החבר'ה נהנים... וגם אני כמובן... והאמת היא שגם הארוחה בליל שבועות, עם הלזניה והפשטידות החלביות קורצת ומפתה, אבל מזל שיש מסגרת, ויש מחויבות, וגם אם בשבועות אוכל 'כאילו אין מחר', כלשונך, הרי ברור לי שמיד ביום חמישי כבר אהיה בקיזוז. אמנם גם ביום חמישי אני מוזמנת לבר מצווה שעושה חברת ילדות לבנה, ובשבת תהיה העלייה לתורה, אבל אני עובדת על עצמי מעכשיו שבאירועים שיגיעו אחרי שבועות לא אגע בפחממות אחרי השעה חמיש, ואשתדל להיות כל העת במודעות ובשליטה. בקיצור מירי - האמת היא שאינני מתכוונת לוותר על ההנאות הגסטרונומיות של חג השבועות, אבל אני יכולה להעיז להחליט כך רק בזכות המסגרת המדהימה בהנחייתך ובניצוחך, מפני שאני יודעת שמיד אחרי שבועות המשטר מתחיל מחדש, והפעם - עד ראש השנה. אז שיהיה לכם, מירי ואריה היקרים וכל משפחתכם המקסימה, חג שבועות שמח וטעים, ואחרי החג אי"ה נחזור למסלול לגמרי. להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 22:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חג טעים נעים ואהוב, חג שבועות, האחרון בסדרת החגים, עד סוף ספטמבר כשמתחילה עונת חגים חדשה. בנתיים יש לנו כמה חודשים לעשות שינוי ולרזות בכף, גם את חג שבועות נשתדל לעבור בהנאה ובשליטה, ומיד לאחריו, בלי תירוצים, נתראה במעמד השקילה. חג שמח והמון אהבה שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|