08/06/2011 16:19
 נחושה Posts: 6982
|
חג שמח לכולן ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 10:52
 dany Posts: 19819
|
חג שמח לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תותית אהבתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 22:38
 ענת Posts: 3849
|
ליאת של יוני כתב:
החג החלטתי להנות מהמטעמים, אחרי כמה ימים של בלאגן בבטן, אבל לזכור לא להגזים. לאכול במידה - לשבת רחוק מכול האוכל, לעזור בהגשה ולדאוג שיהיו על השולחן גם ירקות. אנחנו נתארח ונתפנק אצל הורי, אבל אזכור כל הזמן שניתן לאכול הכל רק תלןי המינון. חג שמח לכולכם!!!
בבהצלחה יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:49
 ליאת של יוני Posts: 189
|
החג החלטתי להנות מהמטעמים, אחרי כמה ימים של בלאגן בבטן, אבל לזכור לא להגזים. לאכול במידה - לשבת רחוק מכול האוכל, לעזור בהגשה ולדאוג שיהיו על השולחן גם ירקות. אנחנו נתארח ונתפנק אצל הורי, אבל אזכור כל הזמן שניתן לאכול הכל רק תלןי המינון. חג שמח לכולכם!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 12:14
 קרנושה Posts: 3420
|
אני את שיעורי הבית שלי לשבועות עשיתי, וזו הפשטידה של מירי שאני מתה עליה-של הברוקולי עם הגבינות ריקוטה. טעים לערב עם סלט ומבחינתי אין פה עוגות ואין אוייבים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 07:39
|
אקורדיאון כתב:
אני מצטרפת לצוות המארחות ,יקירות רק שפיות ,כמויות ולהעיף את האוייבים מהבית בסוף הערב. בהצלחה רבה לכולנו.
סומכת עלייך שתצליחי שבוע הבא עוד ירידה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 05:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אני מצטרפת לצוות המארחות ,יקירות רק שפיות ,כמויות ולהעיף את האוייבים מהבית בסוף הערב. בהצלחה רבה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2011 01:19
 אשירה Posts: 4292
|
שרה כתב:
בס''ד בתוכי גרה ילדה שמנמודה שכל העת מבקשת לאכול. למדתי עם השנים להיות האמא הטובה שלה ותמיד להרגיע אותה ולהבטיח לה שאתן לה לאכול ושלא תדאג. היא תוכל לאכול ולטעום מהכל. הילדה הזאת נרגעת ונותנת בי אמון שאני לצידה. בעבר, כשנקטתי בגישה קשה או מרעיבה, היא היתה מסוגלת ממש להשתולל ולעשות דוקא ולהרוס דיאטה שלמה. גם לקראת השבועות הבטחתי שנטעם ונאכל והכל יהיה בסדר. היא ממש רגועה וגם אני. שבועות שמח לכל השמנמודים!
שרה יקרה, אהבתי את הדימוי שנתת, כי בכל אחד מאיתנו קיימים שני כוחות. כל כוח מושך לצד שלו, נוצרים מאבקי כוח וזה מביא לפיצוצים, אבל כאשר הם לומדים לחיות בהרמוניה כולם מרוויחים. חוסר יכולת לדחות סיפוקים זו באמת תכונה ילדותית המחפשת את הבוגר שישים לה גבולות, והנה את מצאת את הבוגר הזה בתוך עצמך. זאת בעצם השאיפה של כולנו, להירגע, להאמין שהכל בסדר, להאמין שאנחנו בסדר ושמגיע לנו לחיות חיים בריאים ואיכותיים וגם להראות טוב. תודה והמשך שבוע רגוע,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 19:56
 שרה Posts: 111
|
בס''ד בתוכי גרה ילדה שמנמודה שכל העת מבקשת לאכול. למדתי עם השנים להיות האמא הטובה שלה ותמיד להרגיע אותה ולהבטיח לה שאתן לה לאכול ושלא תדאג. היא תוכל לאכול ולטעום מהכל. הילדה הזאת נרגעת ונותנת בי אמון שאני לצידה. בעבר, כשנקטתי בגישה קשה או מרעיבה, היא היתה מסוגלת ממש להשתולל ולעשות דוקא ולהרוס דיאטה שלמה. גם לקראת השבועות הבטחתי שנטעם ונאכל והכל יהיה בסדר. היא ממש רגועה וגם אני. שבועות שמח לכל השמנמודים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 19:11
|
חג מקסים לכולם ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 18:38
 לאה לה Posts: 112
|
מירי יקרה-לא נראה לך שהחג הזה הוא חג של כל מחלבות החלב שהתאגדו יחדיו כדי למכור לנו כמה שיותר מוצרי חלב-כמה שיותר מתכונים וככה אוכלים ומתפתחים יפה...זכורני בילדותי עוגת הגבינה הייתה מציינת את החג בגנים ובבתי הספר היו מביאים בכורים ותו לא..הלוואי שיכולנו לחזור לעבר ולהיות צנועים יותר אבל זה כבר סיפור אחר בהרבה מישורים...
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 18:27
 ריבל'ה Posts: 266
|
מירי יקרה ואהובה. אני מרגישה אותך כמו אמא רוחנית שלנו שדואגת לנו כמו לילדותיה. ומברכת אותנו. איזה מתוקה את. מקסימה. לא אומר שאוכל לשמור בחג 100%, כבר היום התחלתי לפקשש עם עוגת גבינה שהבת שלי (24) התחננה אלי שאכין , עוגת גבינה עם בסקוויטים ופודינג שוקולד. ווניל. לא יכולתי לסרב לה. ואני ועוגות גבינה, זה כמו חתולה ליד החלב. טעמתי ועוד טעמתי. אבל בשיקול. ועשיתי חשבון ספירת הקלוריות, אז הורדתי ממאכלים אחרים. מה לעשות. וגם בשבועות, עשיתי תפריט, שהמסביב לעוגות גבינה, יהיה מבוסס על ירקות, שבסה"כ אשאר עם ספירת קלויות לפחות סבירה. מקוה. בע"ה.
תדעי לך, שהפורום הזה הנפלא, משכר, עד עכשיו עבדתי עם לקוחות, וכל איחור של 5 דקות של לקוחה, רצתי למחשב, לקרוא לעיין, להתחזק,. איזה כיף שיש אותך, ואת הנשים הנפלאות שאת אוגדת סביבך. חג שמח עם הרבה אורות שמחה בלב. ובעזר הד', שמירה על המשקל. באהבה והערצה עמוקה. ריבל'ה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 12:34
 קרנושה Posts: 3420
|
חג נפלא ובשליטה לכולם♥ בדגש על השליטה האפשרית בהחלט!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 10:44
 רבקה Posts: 8411
|
אוי אוי אוי מה יהיה ??????? חג עם המון סיכונים טעימים שמאוד לא קל לוותר עליהם עם כל הרצון הטוב אבל אולי נצליח?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 10:44
 tutit Posts: 2431
|
חג שמח לכולכן............. אנחנו מתארחים בצפון אצל דודים ללילה.... ויהיו המון אויבים...מקווה לטעום רק קצת ולהשאר עם שפיות....ולאכול עם העיניים ולא עם השפתיים.......... ולדמיין שהעוגות הן מפלסטיק..... בהצלחה..... (ושוב לשאלתה של רבקה אכן שיניתי את הכינוי....אבל התמונה נשארה).... ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 10:05
 הסמויה Posts: 2467
|
בשבועות אני מארחת את כל המשפחה ויהיו מלא מלא מלא אוייבים בבית אבל אני מבטיחה להכין לי את מה שמותר ובכלל לא להתחיל עם האסור עדיף לא להתחיל כי חבר מביא חבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 09:58
 חיה'לה Posts: 885
|
את צודקת ריצ'יל. חשוב לאכול בשפיות, אך אני בעד ליהנות... וכמובן - לקזז אחר כך. כל טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 08:51
 רייצ'ל Posts: 1323
|
הכל במידה רק לחשוב כמה קשה להוריד כל ק"ג להעלות זה הכי מהר שאני מכירה וחבללללללל זכרו לאכול בשפיות כי יש גם מחר ויש להחזיר חובות שיהיה לכולנו חג שמח רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 04:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן החג שפותח למעשה את עונת הקיץ ועד ספטמבר אנחנו יכולים לעשות מהפך. נעבור את החג וכמובן נחזור מיד לשיגרה,למסגרת,מי שיעלה ישלם בהנאה וקדימה. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 00:53
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה, חג שמח לך ולמשפחתך, אוהבת,
-- אשירה
|
|