08/06/2011 18:11
 dany Posts: 19819
|
מימי יקרה הבדיקות טובות וזו בשורה נפלאה.............כ י אם הדיאטה אפשר להתמודד תמיד אך עם המחלות לא!!!!!!!!!!1 נסיעה טובה ובילוי נעים ואחר כך..................... תמשיכי להיות נהדרת אין לי ספק בכך!!!!!!!!!!!! נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 00:51
 אשירה Posts: 4292
|
מימי יקרה, שתהיה לך נסיעה נהדרת ובילוי נעים בבריאות טובה, חג שמח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2011 00:23
 חיה'לה Posts: 885
|
מימי היקרה, שיהיה לך חג נפלא באיטליה. תמשיכי עם הדיאטה אחרי החג, כמו כולנו... אין מה לעשות - אי אפשר לוותר על מאכלי החג, אבל מזל שכולנו במסגרת, ואחרי החג נהיה חייבים לחזור לשגרה... להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 22:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מימי יקרה איזה יופי....... חיכינו לך היום בחוג, אולי תגיעי מחר? נסיעה טובה ובילוי שקט.... מגיע לך. אוהבת מאד שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 22:19
 רבקה Posts: 8411
|
מימי יקרה יש תמורה בעד האגרה והבדיקות בסדר ואת תמשיכי להנות ולכייף ונסיעה טובה לחופשה נעימה והעיקר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 11:34
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מימי יקרה ראשית הבריאות העיקר שהכל בסדר ככה את יכולה לבלות באיטליה בראש שקט מי ייתן וכל שנה נשמע רק בשורות טובות תהני רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 11:29
 1103 Posts: 5022
|
מימי יקרה משמח שהבדיקות שלך טובות דבר שהוריד לך המתח והדאגה נסיעה טובה לאיטליה תבלי ותהני אך אל תתירי שוב רסן באכילה גם שם אפשר להיות בשליטה. נסיעה טובה חג שבועות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 09:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי בוקר נפלא שיהיה לך!!! אוטוטו נסיעה לאיטליה אז תהני ותחזרי עם כוחות מחודשים. אכלת, זללת אבל את חייבת להמשיך הלאה. שבוע שעבר ירדת קילו וחבל להרוס ירידות כאלו יפות. נפלא שאת רושמת בפורום כי זו התחייבות מצדך להוריד את מה שעלה בזלילה. אני מאחלת לך שבוע טוב ותמשיכי לכתוב בפורום וכמובן בהצלחה בשמירה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מימי בוקר נהדר,ראשית והחשוב מכל הבריאות אין בשורה טובה מזאת והיא תיתן לך את הכח להמשיך ולהתמיד,הנפילות המטורפות הללו תוקפות את כולנו עם סיבה ובלי סיבה זה מגיע והתחושה של חוסר שליטה מוחלטת,הצילו......וכאן יש לנו את גלגל ההצלה,כל עוד אנחנו כאן נרד את מה שעלה ונמשיך . מאחלת לך המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2011 00:50
 EFF Posts: 6417
|
מימי, את לוקחת איתך לאיטליה בשורה טובה ושקט נפשי, וגם זה הישג....הדיאטה פה מחכה לך ויודעת שאת יודעת לנצח במלחמה הזו....לפעמים כולנו לוקחים הפוגה או אתנחתא - אבל בגדול : אנחנו פועלים למען המטרה שלנו...שבוע טוב ובילוי נעים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2011 22:45
 נחושה Posts: 6982
|
מימי יקרה, תהיי גיבורה אם תחזרי לתלם ומיד...נהנית מספיק, כעת חזרה לעבודה. תומריקו רוצה סבתא חתיכה בג'ינס. ובכל זאת בשורות טובות מהבדיקות....יש!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב וחלומות פז נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2011 22:34
 מימי Posts: 117
|
החלטתי להיות אמיצה, ובדקתי באינטרנט את תוצאות הבדיקות ברוך השם הכל בסדר!!!! עוד שנה של שקט!!!! תודה רבה מירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזכות הקוואקר והיוגורט-בדיקות הכולסטרול שלי הכי טובות ב-4 השנים האחרונות, וכר אני ב"תוך הכוכבים"-זאת אומרת בנורמה יששששששששששששששששששששששששששששששששששש
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2011 22:24
 מימי Posts: 117
|
ביום חמישי עשיתי את בדיקת הדם השנתית שלי, קצת לחץ ופרפרים בבטן, כי ככה מבדיקת דם שיגרתית לפני X שנים גילו לי לוקמיה!!!!!! ברוך השם, טפו טפו טפו כבר כמה שנים שהכל בסדר. נו איך ההכנה והתירוצים שלי? מדהימים נכון? אז מיום חמישי אני בהפסקת אוכל!!! בערה היינו מוזמנים לאירוע במלון דן פנורמה בתל-אביב, עם מזנון כל טוב, ואני..... זללתי בלי הכרה. האסון היה כפול כי זה היה חלבי, וגם הקינוחיםםםםםםםםםםםםם ביום שישי בבוקר ערכתי בביתי בראנץ' ל-19 חברות ליום הולדתי, בו כל אחת מביאה משהו. וחברתי הטובה הכינה לי במתנה קינוחים שלא מין העולם הזה....[עוגות, מוסים, פטיפורים וכו'] לא נעים לי שמירי ואתם תקראו מה הוגש אצלי בבית!!!!!!! בקיצור נשקלתי ועליתי ביומיים 2 ק"ג, והנורא הוא ששבוע הבא אני נוסעת לאיטליה-איפה אני ואיפה הדיאטה! אלוהים שמרחם על ילדי הגן-אולי יהיו לו קצת רחמים על זללנית כמוני............ בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|