|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/06/2011 16:54
 רבקה Posts: 8411
|
ריב'לה יקרה שילוב שני הדברים גם יחד רק יעול להועיל ולא להזיק כמובן שאת זו שתבחרי מה טוב לך וזאת תעשי באהבה כדברי שרה תאהב את עצמך יואהבו אותך רוצה להוסיף עוד דבר אחד שהמסגרת של מירי היקרה לנו מאוד זו לא רק דיאטה אלא מסגרת לאיכות חיים בריאה טובה ונעימה ריב'לה המון בריאות והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 14:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבל'ה תמשיכי בתהליך, את בהחלט יכולה לשלב נטורופטיה עם התזונה הנכונה וגופך ירוויח כפליים אבל לא להישבר יקירה. כמו שכתבו לך בדרך כלל בשבוע הראשון יורדים הרבה כי זה באמת נוזלים אבל גם אחר כך יהיו ירידות יפות וכל גוף בקצב שלו (לכן אנחנו אומרות שכל 100 גר' ירידה יתקבל באהבה) כי העיקר זה הירידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:42
 קרנושה Posts: 3420
|
ריבל'ה כתב:
בנות יקרות, אני כה מודה לכן על החיזוק. פעם אחרונה שעשיתי דיאטה היה אחרי לידה שעליתי המון במשקל,לפני 20 שנה ומדבריכן אני מפנימה, שאכן בהתחלה יורדים הנוזלים, ואח"כ הירידה קשה.
הנטורופטית לא החלישה ידיי בדיאטה של מירי - חלילה, ואמרה שזה לא טוב לי, אלא, בשביל לקבל תוצאות משמעותיות מהדיאטה, עלי לעשות תהליך ניקוי מאסיבי לגוף.
כך שאני רואה מדבריכן שהיא אכן צודקת, בהתחלה יורדים הנוזלים. והקושי הוא בהמשך.
מצחיק, אבל לא חשבתי על זה, כי 20 שנה לא עשיתי דיאטה רצינית. למעשה, עלי עכשיו להפנים, שמאבק הירידה שלי מתבצע בשני שלבים א. כמובן להתמיד בדיאטה של מירי, שב"ה השתלבי מצויין עם זה ב. לעשות ימי ניקוי בהנחיית הנטורופטית, וזאת על מנת לשמור על קצב ירידה טוב. אקו, אשירה, נילי וענת, הדברים שלכן, גם הוסיפו לי ידע וחיזוק לנפש. המון תודה יקירותי. בהצלחה לכולנו בשמירת השבת. השתדלתי להכין לי המון ירקות אפויים בלי פחמימות כמובן. ועוגת תפוחים ממתכון של מירי. שבת שלום ומבורך. באהבה אליכן ריבל'ה
את בדרך הנכונה ריבל'ה, המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:39
 ריבל'ה Posts: 266
|
בנות יקרות, אני כה מודה לכן על החיזוק. פעם אחרונה שעשיתי דיאטה היה אחרי לידה שעליתי המון במשקל,לפני 20 שנה ומדבריכן אני מפנימה, שאכן בהתחלה יורדים הנוזלים, ואח"כ הירידה קשה.
הנטורופטית לא החלישה ידיי בדיאטה של מירי - חלילה, ואמרה שזה לא טוב לי, אלא, בשביל לקבל תוצאות משמעותיות מהדיאטה, עלי לעשות תהליך ניקוי מאסיבי לגוף.
כך שאני רואה מדבריכן שהיא אכן צודקת, בהתחלה יורדים הנוזלים. והקושי הוא בהמשך.
מצחיק, אבל לא חשבתי על זה, כי 20 שנה לא עשיתי דיאטה רצינית. למעשה, עלי עכשיו להפנים, שמאבק הירידה שלי מתבצע בשני שלבים א. כמובן להתמיד בדיאטה של מירי, שב"ה השתלבי מצויין עם זה ב. לעשות ימי ניקוי בהנחיית הנטורופטית, וזאת על מנת לשמור על קצב ירידה טוב. אקו, אשירה, נילי וענת, הדברים שלכן, גם הוסיפו לי ידע וחיזוק לנפש. המון תודה יקירותי. בהצלחה לכולנו בשמירת השבת. השתדלתי להכין לי המון ירקות אפויים בלי פחמימות כמובן. ועוגת תפוחים ממתכון של מירי. שבת שלום ומבורך. באהבה אליכן ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 11:59
 ענת Posts: 3849
|
ריבלה יקרה, הרבה מה אין להוסיף אבל ברור שבהתחלה הירידה מהירה יותר לכלנו כי זה נוזלים אבל לא חשוב אורך הדרך אלא להנות מהדרך....כולנו איתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 08:21
 אשירה Posts: 4292
|
ריבהלה יקרה, אני מסכימה עם כל מה שנאמר לך כאן, ראשית, זה שבתחילת דיאטה הירידה הגדולה היא נוזלים, אנחנו, למודי הדיאטות, יודעים. אנו אומנם שמחים על הירידה היפה אבל לא מתרגשים יותר מידי, כי יודעים שאחרי ירידת הנוזלים מתחילה העבודה האמיתית, שהיא לרוקן את תאי השומן מתכולתם. אז אל תתאכזבי אם בהמשך הירידה תהיה איטית יותר. שנית, ניקוי הגוף ודיאטות הם אומנם כאילו שני דברים נפרדים אבל לדעתי קשורים זה בזה. הדיאטה עצמה, או ליתר דיוק לימוד ואימוץ אורח חיים בריא הם עצמם עוזרים לא מעט לניקוי הגוף מרעלים, אבל ייתכן שאפשר לשדרג ולהגדיל לעשות, ואת זה בודאי יכולה ללמד אותך הנטורופטית. אין לדעתי סתירה בין שני הדברים ואל לך להתרגש אם הד"ר המכובדת מנסה להמעיט בערכה של הדיאטה. אין לי כל ספק שהמסגרת בה אנו נמצאים היא מסגרת טובה, מועילה, מלמדת ותומכת. בהצלחה רבה לך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 08:16
 1103 Posts: 5022
|
ריבלה יקרה אני מצטרפת לקודמותי ומחזקת מאוד את דבריה של אקו.באיזו חוצפה שוללת אותה נטורופטית שתהיה מומחית בתחומה כמה שתהיה,אך להרפות את ידיך ולאמר שהדיאטה לא תעזור לך.אל תקשיבי לה המשיכי במה שהתחלת אל לך להתרגש נכון הדבר שבתחילת הדיאטה הנוזלים יוצאים מגופינו ואנו רואים בעקבות כך ירידה אך אם תמשיכי תתמידי ותפנימי את כל דבריה של מירי תמשיכי לרדת במשקל ולהצליח. הייתי רוצה לראות את תגובת אותה נטורופטית כאשר תעמדי לפניה לאחר שתרזי ותראי נהדר. אני מחזקת את ידיך ומאחלת לך בריאות טובה והצלחה בהמשך התהליך. נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מסכימה לחלוטין עם הבנות,באשר לירידה ,ברור שהקילוגרמים הראשונים רובם נוזלים אבל זו התחלת תהליך של כל אדם עם עודף משקל שמתחיל דיאטה,ריבהלה לומר מראש לאדם לא תצליח זו עזות מצח וגם אם אכן קיים הצורך בניקוי רעלים. אני מאמינה שבמידה ותמשיכי ותתמידי במסגרת של מירי תראי תוצאות ואת זאת ימים יגידו ולכן מדבריה של הרופאה נותר לך רק להוכיח את ההפך ולקבל מוטיבציה לעשות ולהצליח. המון בריאות ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 00:19
|
ליאת ושרה יקרות, כל מילה שלכן במקום. אינכן משערות כמה מחזק לשמוע דעות ודברי חיזוק. אדם כשהוא בנסיון, לפעמים המוח פשוט נסגר, כמו מתאבן. קשה להסביר. במיוחד כשיש חולשות בגוף, השכל ממש אטום. ואת כה צודקת שרה, עלי פשוט להפריד, ניקוי לחוד, הרזיה לחוד, ולהמשיך בדרך. תודה לכן על התמיכה, עזרתן לי מאוד. יישר כח גדול. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 00:12
 ליאת של יוני Posts: 189
|
שרה כתב:
בס''ד ריבל'ה יקרה, קטונתי מלתת עצות לאנשי מקצוע, אבל ההיגיון שלי אומר שראשית כדאי לפעול על פי אסטרטגיה של הפרדה. הורדת משקל היא מטרה אחת וניקוי הגוף מרעלי הטיפולים הוא עינין אחר. הרופאה ההומאופטית כמו רופאים רבים תנסה לקחת את הקרדיט לעצמה, למומחיות שלה וכל מה שתוכל לגייס כדי לקבל אישור מ''מחלקת האישורים'' כדי שהיא תהיה הפוסקת האולטימטיבית. עליך להשאר מחוברת לרגשותיך ולתחושותיך. עשי הכל כדי לשקם את גופך, התחזקי ופעלי על פי הנחיות המומחית אך, המשיכי בתהליך ההרזיה בכדי לקבל כוח ויכולת לאהוב את עצמך יותר. ואהבה לעצמך חשובה לך בתהליך ההבראה והשיקום לא פחות מניקוי הגוף מרעלים. זה הזמן לאהוב את עצמך ריבל'ה. רפואה שלמה. שרה
שרה, ממש הוצאת לי את המילים מהפה. ריבל'ה יקרה, ממש רגשת אותי. אני בדיעה שתקשיבי לכל העיצות ואין ספק שתחליטי כיצד לפעול לפי רחשי ליבך ותחושותיך. תמשיכי בהחלט להשתמש בנו כתמיכה כי לשם כך אנחנו כאן-נעזור אחת לשנייה וזה יחזור אלינו כבומרנג  לכל אחת מאיתנו יש מעידות ולפי מה שהבנתי ממך לא היה לך זמן לנשום השבוע. אותי לימדו ועדיין מלמדות בנותיי הרכות, שכדי לדאוג לאחרים עלינו קודם כל לדאוג לעצמנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 22:55
 שרה Posts: 111
|
בס''ד ריבל'ה יקרה, קטונתי מלתת עצות לאנשי מקצוע, אבל ההיגיון שלי אומר שראשית כדאי לפעול על פי אסטרטגיה של הפרדה. הורדת משקל היא מטרה אחת וניקוי הגוף מרעלי הטיפולים הוא עינין אחר. הרופאה ההומאופטית כמו רופאים רבים תנסה לקחת את הקרדיט לעצמה, למומחיות שלה וכל מה שתוכל לגייס כדי לקבל אישור מ''מחלקת האישורים'' כדי שהיא תהיה הפוסקת האולטימטיבית. עליך להשאר מחוברת לרגשותיך ולתחושותיך. עשי הכל כדי לשקם את גופך, התחזקי ופעלי על פי הנחיות המומחית אך, המשיכי בתהליך ההרזיה בכדי לקבל כוח ויכולת לאהוב את עצמך יותר. ואהבה לעצמך חשובה לך בתהליך ההבראה והשיקום לא פחות מניקוי הגוף מרעלים. זה הזמן לאהוב את עצמך ריבל'ה. רפואה שלמה. שרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 21:03
|
התגעגעתי אליכן כל כך. הרגשתי חולשות נוראיות השבוע. והייתי עמוסה עם עבודה, כך שלא התפניתי להיכנס לפורום. השבוע הגיעה לירושלים רופאה נטורוטפטית מומחית מאוד ד"ר יעל טוקיצ'נסקי, עוד לפני שהתחלתי בדיאטה הזאת קבעתי איתה פגישה ליום שלישי השבוע. האיבחון שלה היה מדהים. אבל מה ששבר אותי, שאמרה לי שזה שירדתי כמעט 2.5 ק"ג השבוע, בגלל שרק הנוזלים ירדו לי אבל לי, זה לא יהיה פשוט לרדת במשקל, כי הגוף שלי מלא רעלים מהכימותרפיה שקיבלתי, וחיידקים ופטריות התבססו בגופי, לכן, הדיאטה לא תעזור לי, בלי תהליך ניקוי מאסיבי של הגוף. יקירותי, פשוט נשברתי. ונאבקתי עם עצמי, להתרומם, לא נורא, יש לי דרך נכונה לתזונה בריאה (למרות שעשתה לי סדר מה מותר לי מה אסור לי מהתפריט) ניסיתי לחזק את עצמי, למרות דבריה. אבל החולשה השבוע, הכבידה עלי בצורך כל הזמן לישון. אני נאבקת בתוכי, אבל אשמח לכל חיזוק. הדברים שלכן נותנות לי כח, סה"כ אני בן אדם, שזקוק לתמיכה, לכן הצטרפתי אליכן יקרות. . שלכן בגעגוע ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|