הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאלות של מתחילה..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/06/2011 14:05

שאפתנית
שאפתנית
סיגלר ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו.
הבנות ענו לך כבר ולכן כל שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה ותמשיכי לכתוב בפורום.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2011 12:48

קרנושה
קרנושה
סיגלר כתב:
בוקר טוב ,Boogy Dance
מודה שפעם ראשונה בחיי שאני עושה דיאטה ,אני אחרי לידה ונשארו לי כ13 קילו לרדת...וזה קשה!!
אני כל הזמן ניתקלת בדברים שאני לא יודעת אם מותר בדיאטה..ואשמח לעזרה
למשל חמוציות..האם אפשר להוסיף כף חמוציות לסלט בערב?
יש לי תינוק קטן ואני לא מספיקה לאכול את מנת הפחמימה -נישנוש אחה"צ- ואז בערב ארוחת הערב לא מספיקה לי ואני "חייבת" לנשנש משהו.... האם יש משהו שאפשר לנשנש החל מ17:00?
מצאתי את עצמי ביומיים האחרונים מנשנשת עגבניות שרי תמר- חצי קופסא ביום.. האם יש בזה הרבה קלוריות?

יום נעים לכולם... ותודה מראש

ראשית-ברוכה המצטרפת.
חמוציות הן פחממות ולפיכך, התשובה היא שאי אפשר. גם אני מתה על חמוציות בסלט אבל הן מכילות סוכר. עצתי אלייך היא שתוותרי אם את מסוגלת, על כל פחממות השבוע ותהני מהן בשישי ושבת כמתוק אמיתי-עוגה שווה, גלידה, שוקולד טוב ומה שאת אוהבת. במידה כמובן. לנשנש משעה 17:00 אפשר ירקות אבל תלוי איזה. עג' שרי מלאות סוכר, בגלל זה הן כאלו טעימות וגם אני מאד אוהבת אבל נמנעת. תאכל מלפפונים, פלפלים, רצועות של גזר וכל מה שמשקיט את הקיבה ולא מעורר אותה לתחייה שכן היא מסוגלת להוביל אותך למקומות אחרים...וכידוע לנו אנחנו רוצים בהרזיה ולא בעלייה.
מקווה שעזרתי..המון הצלחה!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2011 12:18

אשירה
אשירה
ראשית ברוכה הבאה בצל קורתנו,
ישנם כללים מסויימים שמירי קובעת בתכנית הדיאטה שלה, אבל ייתכן שלנשים לאחר לידה או מניקות הכללים הם קצת שונים.
לכן מומלץ לך מאוד להעזר במירי או במיכל הדיאטנית,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2011 09:30

ליאת של יוני
ליאת של יוני
כל דבר שאוכלים הרבה ממנו זה לא טוב. לגבי העגבניות, יש בהם סוכר ועדיף להגביל, לדעתי.
אני מאוד מאוד מבינה אותך שאת מרגישה שאין לך זמן ביממה לעצמך. אם את מניקה את חייבת לאכול מסודר וטוב את מזינה לא רק את עצמך ולי זה עוזר כדי להקפיד לאכול בריא ובזמן. גם אם אינך מניקה, את האמא וחייבת לסגל לך סדר בארוחות כך את אוגרת כוח לטפל ולהנות מהקטנטן.
יש לאכול 600 פחממות ביום, כמובן עד שעה חמש, לא לשכוח מזה, לא בריא לא לאכול פחמימות ביום.
אני אוכלת גם בעיניים ולעיתים מרגישה דחף לייצר מזון יפה לעין.
אחרי חמש: לוקחת צלחת שטוחה גדולה חותכת גס ירקות בצבעים שונים, מפזרת גבינה צפתית או בצד ריקוטה, קוטג' או כל גבינה אחרת. ואוכלת לאט לאט לאט ובהנאה גדולה. ממש רעבה תוסיפי טונה או ביצה.
סליחה על האריכות, מקוה שעזרתי אפילו מעט, בהצלחה רבה,
ליאת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2011 09:03

1103
1103
סיגלר בוקר טוב
אם את פיזית בחוגים תשארי להסבר של החדשים ומירי תענה לך על כל השאלות.
אם את רשומה לדיאטה דרך האינטרנט,תשאלי את מיכל הדיאטנית
יום נעים הצלחה בתהליך
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
02/06/2011 08:55

סיגלר
סיגלר
בוקר טוב ,Boogy Dance
מודה שפעם ראשונה בחיי שאני עושה דיאטה ,אני אחרי לידה ונשארו לי כ13 קילו לרדת...וזה קשה!!
אני כל הזמן ניתקלת בדברים שאני לא יודעת אם מותר בדיאטה..ואשמח לעזרה
למשל חמוציות..האם אפשר להוסיף כף חמוציות לסלט בערב?
יש לי תינוק קטן ואני לא מספיקה לאכול את מנת הפחמימה -נישנוש אחה"צ- ואז בערב ארוחת הערב לא מספיקה לי ואני "חייבת" לנשנש משהו.... האם יש משהו שאפשר לנשנש החל מ17:00?
מצאתי את עצמי ביומיים האחרונים מנשנשת עגבניות שרי תמר- חצי קופסא ביום.. האם יש בזה הרבה קלוריות?

יום נעים לכולם... ותודה מראש
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאלות של מתחילה..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!