03/06/2011 16:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
יום חמישי עבר חלף ויום שישי נכנס אז אברך אתכן בשבת שלום, שבת שלווה ונעימה וכמובן תהנו עם המשפחה!!!  שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 14:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
יום חמישי עבר חלף ויום שישי נכנס אז אברך אתכן בשבת שלום, שבת שלווה ונעימה וכמובן תהנו עם המשפחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 05:21
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, אין כמוך! תמיד מעודדת ותומכת בכולנו. המשך יום מקסים ואחלה אחלה סופ"ש. נשיקות קרולין.  תודה יקירה ,התענוג כולו שלי והוא שכתבתי מקבלת מכן פי כמה וכמה. חיבוק גדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 20:44
 ריבל'ה Posts: 266
|
איזה עידודים, אני זקוקה לכך מאוד, כמה חשוב להיות עם חיוך על השפתיים אמונה תמיד שנצליח להתמודד מול התאוות והרצונות שלנו. בטוח שכולנו נצליח בע"ה. תודה לך אקו על החיזוק. אני זקוקה לתוספת השבוע. יום טוב עם בשורות טובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 18:59
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, אין כמוך! תמיד מעודדת ותומכת בכולנו. המשך יום מקסים ואחלה אחלה סופ"ש. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 17:02
|
אשירה כתב:
אקו יקרה, כרגיל את על המשמרת היומית, עוזרת לנו לפתוח כל יום עם מצב רוח טוב, אופטימיות, תקווה להצלחה, ובעיקר, עם המון אהבה. תקוותי היא שאנו מצליחים להחזיר לך, ולו במעט, מכל מה שאת מעניקה לנו, אוהבת, אתן מחזירות פי כמה וכמה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 17:02
|
רבקה כתב:
 ונדאג שלא ניפול ונמשיך בסופ"ש בשליטה ובהצלחה חייבים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 17:01
|
חיוך מהלב כתב:
יום חמישי כבר בצהריו. בחוץ די חם עדיין לא לוהט. בלב, חששות טבעיים משבוע הבא, אבל גם תקווה גדולה. העיקר אני אומרת לעצמי, לא לשבור את המסגרת, לשמור על השפויות ולאכול נכון, כי זה מקרב אותי כל פעם קצת יותר למטרה, להגיע למשקל טוב שעליו אוכל לשמור. כפי שאת אומרת מירי כל יום מחדש צריך להתחיל ומי אמר שזה קל? אבל גם לא קשה אם כך הוא קו המחשבה. פשוט צריך לשנות דיסקט בראש אבל כל יום לזכור להטעין את הדיסקט במוח. אולי שכחתי? אפשר כמובן לעשות כל מיני דברים כדי לזכור. למשל, לתכנן מראש את הארוחות והתפריט למחרת, או להשאיר משהו לתזכורת כמו לחתוך כמה גמבות לחצאים עוד לפני שמגיע הערב ולדעת זו הפיתה שלי. איזה כיף, ויש כמובן את הבקבוק שאיני עוזבת כמו שיכור בקבוק המים שמלווה אותי לכל מקום וכל הזמן. שותה עוד ועוד וגם זה לעזר. בקיצור כל מיני עזרים שבעצם עוזרים לי לשמור על המסגרת. מילת הקסם היא ה ת מ ד ה . עוד מעט אצא גם לצעדה היומית שלי. שיהיה לכולנו אחלה יום חמישי וגם שישי כמובן. יישר כח ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 16:20
 רבקה Posts: 8411
|
חנה שמחה לקרוא שאת שומרת על אנרגיות חיוביות וכל מה שתארת בתיאורך כמובן שיוביל אותך למטרה המיועדת חנה אני מאחלת לך שהכל יעבור בשלום ועד אז שהשליטה בסופה"ש תהיה קלה ונעימה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 15:25
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יום חמישי כבר בצהריו. בחוץ די חם עדיין לא לוהט. בלב, חששות טבעיים משבוע הבא, אבל גם תקווה גדולה. העיקר אני אומרת לעצמי, לא לשבור את המסגרת, לשמור על השפויות ולאכול נכון, כי זה מקרב אותי כל פעם קצת יותר למטרה, להגיע למשקל טוב שעליו אוכל לשמור. כפי שאת אומרת מירי כל יום מחדש צריך להתחיל ומי אמר שזה קל? אבל גם לא קשה אם כך הוא קו המחשבה. פשוט צריך לשנות דיסקט בראש אבל כל יום לזכור להטעין את הדיסקט במוח. אולי שכחתי? אפשר כמובן לעשות כל מיני דברים כדי לזכור. למשל, לתכנן מראש את הארוחות והתפריט למחרת, או להשאיר משהו לתזכורת כמו לחתוך כמה גמבות לחצאים עוד לפני שמגיע הערב ולדעת זו הפיתה שלי. איזה כיף, ויש כמובן את הבקבוק שאיני עוזבת כמו שיכור בקבוק המים שמלווה אותי לכל מקום וכל הזמן. שותה עוד ועוד וגם זה לעזר. בקיצור כל מיני עזרים שבעצם עוזרים לי לשמור על המסגרת. מילת הקסם היא ה ת מ ד ה . עוד מעט אצא גם לצעדה היומית שלי. שיהיה לכולנו אחלה יום חמישי וגם שישי כמובן.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 14:55
 רבקה Posts: 8411
|
ונדאג שלא ניפול ונמשיך בסופ"ש בשליטה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 12:27
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה, כרגיל את על המשמרת היומית, עוזרת לנו לפתוח כל יום עם מצב רוח טוב, אופטימיות, תקווה להצלחה, ובעיקר, עם המון אהבה. תקוותי היא שאנו מצליחים להחזיר לך, ולו במעט, מכל מה שאת מעניקה לנו, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 11:30
 tutit Posts: 2431
|
לאקול'ה וכל בנות הפורום היקרות יום חמישי בשליטה שיהיה לכולנו....................♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 08:00
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
הנה הפציע יום חמישי והופ סוף השבוע. כהרגלי בקודש אאחל לכולנו יום נפלא ,יום של שליטה ,המון אנרגיות חיוביות ,חיוך גדול ראש מורם ונעבור את היום כשידנו על העליונה מול האוכל,חייבים שהרי מצפה לנו שבוע לא פשוט. יום קסום!
אקו יקרה כל כך נכון...בכל המגזינים יש מתכוני שבועות והיום בידיעות מחירה של פרוסת עוגת פירורים 500-700 קלוריות תלוי בקונדיטוריה ואני כבר לא מדברת על אחוזי שומן גבוהים.... אכן הידוק השליטה מחוייב בכל שעה שעוברת יום קסום גם לך נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 07:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
יום טוב גם לכן בנות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 06:52
 ענת Posts: 3849
|
גם לך והמון שליטה, איך בינתיים את?אצלי השליטה ממשיכה לא נוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 05:18
|
הנה הפציע יום חמישי והופ סוף השבוע. כהרגלי בקודש אאחל לכולנו יום נפלא ,יום של שליטה ,המון אנרגיות חיוביות ,חיוך גדול ראש מורם ונעבור את היום כשידנו על העליונה מול האוכל,חייבים שהרי מצפה לנו שבוע לא פשוט. יום קסום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|