01/06/2011 17:05
 קרנושה Posts: 3420
|
שאפתנית כתב:
בהחלט, בעבודה כבר מחקים ואפילו במשפחה, יש הצטרפות גורפת... קרנושה כתב: שאפתנית כתב: גם אני מרגישה כמוך ענתי, אני אוכלת את ארוחת הבוקר האולטימטיבית של מירי ועד לצהריים אני לא רעבה ולא חושבת בכלל על אוכל. ענת כתב: מיקה כתב: חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים. כך גם לי ככה התחלתי היום את היום
גמני!♥ ותאמינו או לא התחילו לחקות אותי פה בעבודה..
טוב מאד..העולם מודע וזה טוב מאד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 17:05
|
hadasosh1 כתב:
בדיוק חברה שלי שעובדת במשרד של פסיכולוגים אומרת שכל בוקר הןפסיכולוגיות הרזות משקיעות חותכות פירות ומערבבות ביוגורט........ואני חושבת שכנראה זה הגיע איכשהו מאחת ששמעה את הרעיון של מירי רק בטל' שבור כי הן מכניסות הרבה פירות .............. מה שאומר שהכי טוב לשמוע מהמקור ולא בטל' שבור כי לך תדע איזה מידע יגיע אליך בסוף...... 
חופשי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:45
 tutit Posts: 2431
|
בדיוק חברה שלי שעובדת במשרד של פסיכולוגים אומרת שכל בוקר הןפסיכולוגיות הרזות משקיעות חותכות פירות ומערבבות ביוגורט........ואני חושבת שכנראה זה הגיע איכשהו מאחת ששמעה את הרעיון של מירי רק בטל' שבור כי הן מכניסות הרבה פירות .............. מה שאומר שהכי טוב לשמוע מהמקור ולא בטל' שבור כי לך תדע איזה מידע יגיע אליך בסוף......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהחלט, בעבודה כבר מחקים ואפילו במשפחה, יש הצטרפות גורפת... קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: גם אני מרגישה כמוך ענתי, אני אוכלת את ארוחת הבוקר האולטימטיבית של מירי ועד לצהריים אני לא רעבה ולא חושבת בכלל על אוכל. ענת כתב: מיקה כתב: חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים. כך גם לי ככה התחלתי היום את היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 14:31
|
שאפתנית כתב:
גם אני מרגישה כמוך ענתי, אני אוכלת את ארוחת הבוקר האולטימטיבית של מירי ועד לצהריים אני לא רעבה ולא חושבת בכלל על אוכל. ענת כתב: מיקה כתב: חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים. כך גם לי ככה התחלתי היום את היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 14:19
|
גם אני מרגישה כמוך ענתי, אני אוכלת את ארוחת הבוקר האולטימטיבית של מירי ועד לצהריים אני לא רעבה ולא חושבת בכלל על אוכל. ענת כתב:
מיקה כתב: חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים. כך גם לי ככה התחלתי היום את היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 13:57
 ענת Posts: 3849
|
מיקה כתב:
חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים. כך גם לי ככה התחלתי היום את היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 13:56
 רוויטל Posts: 288
|
חייבת לומר כמו כל שאר הבנות ארוחת הבוקר של מירי לא גורמת לי לעוד ביניים בבוקר. היא משביעה טובה מחזיקה אותי הארוחה עד הצהריים ומאז שאני מקפידה אני מרגישה נהדר ואין לי בולמוסים.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 13:31
 ענת Posts: 3849
|
תודה מקסימונת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 11:57
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה יקירתי יש לי מנוי בלאישה edited by אסתי ברוך on 6/1/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 11:08
|
1103 כתב:
קרנושה יקרה לדעתי אין אחד ואחת שלא מתמכרים לארוחת הבוקר הנפלאה, של האקטיביה,הקווקר,קוביות התפוח הממתיק והקינמון, טעים משביע כמו שנאמר טוב לגוף ולנשמה יום ירושלים שמח נילי 
מסכימה איתך יקירתי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 10:27
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה יקרה לדעתי אין אחד ואחת שלא מתמכרים לארוחת הבוקר הנפלאה, של האקטיביה,הקווקר,קוביות התפוח הממתיק והקינמון, טעים משביע כמו שנאמר טוב לגוף ולנשמה יום ירושלים שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 09:25
|
בדיוק אתמול דיברתי עם מירי על הארוחת בוקר והכיף שלה..והאקטיביה זה משהו שבאמת שינה לי את החיים ואת הגוף. אין לי בוקר בלי אקטיביה ולפעמים גם בערב אם עדיין נשארתי משתוקקת למשהו אני אוכלת עוד אחד. זה יוגורט עם תכונות נפלאות ומירי מדברת על זה השבוע ובהחלט יש הרבה "חומר ללמוד". נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 07:44
|
תודה קרנושה, אציץ בעיתון בשבת כשאבקר אצל הורי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 07:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה קרונשה... יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 23:04
|
חברים וחברות-הלאישה של השבוע ממבט חטוף עכשיו, עם המון כתבות משגעות, כתבה על האקטיביה, על הטיפוח, על הרבה דברים יפים. אני קוראת שני פסוקים בספר הלימוד וכמה פסוקים בלאישה חובה לקרא יש דברים יפים וחכמים שמירי מדקלמת..ויש גם מוסף לגברים, גם שם מענין.. בקיצור מומלץ!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|