01/06/2011 20:39
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
קרנושה יפתי, תמיד כיף גדול לקרוא אותך בשלישי האהוב שלך....מסכימה עם כל מילה! חוזרים ממירי עם ים של ידע, מוטיבציה ודרייב להמשך התהליך..... גם אני מתהההההההההה על גבינות ושבועות זה ה ח ג הכי הכי ....השנה ב"ה אנחנו נוסעים לטוסקנה ביום שישי הקרוב לשבוע ....אז מחכים לי ים של פיתויים אחרים.... עדיין צריך להתנהג בהתאם..... נשיקות ולילה טוב אוהבת קרולין.  תעשי חיים יקירה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 20:14
 רבקה Posts: 8411
|
אלמוג מתוקה כייף לראותך כאן בפורום כנסי בקרי אותנו יותר אלמוגי מאמינה בך שתעשי את כל המאמצים לשלוט ולצמצם נזקים בערב חג השבועות שכמו שכבר קראתי לו " מ כ ה " בהצלחה ונתראה עוד ביום שני לפני החג חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 17:10
 אלמוג זדה Posts: 12
|
מזדהה המון.. גם יום שני הוא ה"יום שלי" ואני יודעת שאני הולכת לראות את מירי ולשמוע את כל הדברים החיוביים שיש לה להגיד.. וגם אני נוראאא אוהבת את שבועות ויכולה לעלות 3 קילו בערב חג. והשליטה.. שווה את הכל. בהצלחה בהמשך,אני בטוחה שתצליחי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 17:06
 קרנושה Posts: 3420
|
קרולין כתב:
קרנושה יפתי, תמיד כיף גדול לקרוא אותך בשלישי האהוב שלך....מסכימה עם כל מילה! חוזרים ממירי עם ים של ידע, מוטיבציה ודרייב להמשך התהליך..... גם אני מתהההההההההה על גבינות ושבועות זה ה ח ג הכי הכי ....השנה ב"ה אנחנו נוסעים לטוסקנה ביום שישי הקרוב לשבוע ....אז מחכים לי ים של פיתויים אחרים.... עדיין צריך להתנהג בהתאם..... נשיקות ולילה טוב אוהבת קרולין. 
נסיעה נפלאה גם ממני ששכחה את הראש שלה...♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין נסיעה טובה ותהנו מכל רגע. אני בטוחה שתדעי לעמוד מול פיתויים מיותרים ומצד שני להנות מפיתויים שלא פוגשים כל יום. שיהיה לכם חג שמח ושוב, נסיעה טובה!!! קרולין כתב:
קרנושה יפתי, תמיד כיף גדול לקרוא אותך בשלישי האהוב שלך....מסכימה עם כל מילה! חוזרים ממירי עם ים של ידע, מוטיבציה ודרייב להמשך התהליך..... גם אני מתהההההההההה על גבינות ושבועות זה ה ח ג הכי הכי ....השנה ב"ה אנחנו נוסעים לטוסקנה ביום שישי הקרוב לשבוע ....אז מחכים לי ים של פיתויים אחרים.... עדיין צריך להתנהג בהתאם..... נשיקות ולילה טוב אוהבת קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:13
|
קרולין כתב:
קרנושה יפתי, תמיד כיף גדול לקרוא אותך בשלישי האהוב שלך....מסכימה עם כל מילה! חוזרים ממירי עם ים של ידע, מוטיבציה ודרייב להמשך התהליך..... גם אני מתהההההההההה על גבינות ושבועות זה ה ח ג הכי הכי ....השנה ב"ה אנחנו נוסעים לטוסקנה ביום שישי הקרוב לשבוע ....אז מחכים לי ים של פיתויים אחרים.... עדיין צריך להתנהג בהתאם..... נשיקות ולילה טוב אוהבת קרולין.  קרולינה שתהיה לכם נסיעה טובה והנאה מרובה ובטוחה שהתנהגותך תהיה בהתאם לכל הפיתויים והעיקר שיהיה חג שמח נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:11
|
קרנושקה מזדהה איתך בפרגונך למירי שלנו כל מילה אמת ובעמידתך האיתנה שאת משדרת אנרגיות חיוביות לגבי החג ההולך ומתקרב - " מ כ ה " וכמובן אאחל לך הצלחה בבחינתך חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 09:23
|
hadasosh1 כתב:
קרנושה יקרה! מסכימה עם קרולין כיף לקרוא את משפטי השמחה שיוצאים לך ביום הזה.... כל הכבוד על הפרגון מירי מדהימה אותי כל פעם סיפורים חדשים, ידע נרחב בתחום והרבה אנרגיות טובות שמועברת אלינו בכל שבוע מחדש וכפי שאמרתי מטעינה אותנו במוטיבציה וכיף ,זה מדהים ובע"ה רק בריאות הצלחה ואריכות ימים אני אאחל לה....... שבועות הוא גם בשבילי חג בעייתי אנחנו השנה מתארחים בצפון אצל בני דודים ובדר"כ יש שם רביולי גבינות ועוגת מוצארט אני מתחרפנת רק מלחשוב איך אפשר לעמוד בפני אלו טוב שיש לי עוד לראות את ההרצאה לפני הארוחה המתוכננת אולי משהו יחלחל........ הלוואייייייייי נשיבוקים♥ממני
מתוקה הדסוש הרגת אותי מצחוק..זה באמת להתחרפן אבל חייבים להיות בשפיות ויש לנו פשטידות של מירי בלי פחממות והן ממש ממש טעימות. עם סלט על יד והחיים נפלאים! אני יודעת בתוך תוכי שאני הולכת לעבור את החג הזה בשלום. לא חושבת שאתארח ואין לי זמן לארח יש לי מבחן גונזילה עוד שניה ואני מנצלת את הזמן לקרוא חומר לספורט וחברים בילויים..אז באמת החג הזה לא יקלקל לי. תחשבי טוב טוב לפני שאת משתגעת כי הקיץ פה ואנחנו רוצות עוד כמה קילוגרמים שינשרו נכון? אז קדימה - אני איתך. נשיבוקיםםםםםםםםם♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בוקר אור בנות יקרות.. ראשית שאין אח ורע למסגרת שלנו בהנהגת מירי אין שום ספק. אנחנו ממש לא במסגרת של טיפול בירידה במשקל ,אנחנו בבית הספר של החיים. באשר לחג אכן קרנושי גם אני נמנת עם אוהבי האוכל החלבי ויש לנו כאן מוקש לא פשוט. אבל ,שוב נחזור למסגרת שלנו ,כל עוד אנחנו כאן אין מה לפחד גם מה שיעלה ירד ונמשיך לכיוון הקיץ והפוגה גדולה עד החג הבא. שתהיה לכולנו הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 00:12
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! מסכימה עם קרולין כיף לקרוא את משפטי השמחה שיוצאים לך ביום הזה.... כל הכבוד על הפרגון מירי מדהימה אותי כל פעם סיפורים חדשים, ידע נרחב בתחום והרבה אנרגיות טובות שמועברת אלינו בכל שבוע מחדש וכפי שאמרתי מטעינה אותנו במוטיבציה וכיף ,זה מדהים ובע"ה רק בריאות הצלחה ואריכות ימים אני אאחל לה....... שבועות הוא גם בשבילי חג בעייתי אנחנו השנה מתארחים בצפון אצל בני דודים ובדר"כ יש שם רביולי גבינות ועוגת מוצארט אני מתחרפנת רק מלחשוב איך אפשר לעמוד בפני אלו טוב שיש לי עוד לראות את ההרצאה לפני הארוחה המתוכננת אולי משהו יחלחל........ הלוואייייייייי נשיבוקים♥ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 23:27
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה וקרולין יקרות מאד תודה על הפירגון שולחת לכן את אהבתי עם חיבוק ענק לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 23:08
|
קרולין כתב:
תודה אהובתי היפה והיקרה♥אוהבתתתתתת מוצ'ו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 22:52
 קרולין Posts: 6651
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 22:27
|
זה לעולם לא מזיק להגיד שוב, לציין, לפרגן ולומר עובדות-אין מסגרת כמו של מירי שלנו! האחת והיחידה בלבן..עם כל כך הרבה טוב, סבלנות, אישיות ונשמה, עם תובנות, ידע מקצועי ובעיקר ים של אהבה, אני פשוט אוהבת את יום שלישי בזכות העובדה שזה החוג שלי. המסגרת והמקום להתפתחות מבחינתי בכל נישה בחיים. כיף לי, טוב לי, נעים לי ואני מאושרת. ואם אני חולת חלבי ופוחדת מהחג הזה כמו מאש כי מצידי שיפנו לי את המקרר אבל ישאירו מגירת חלבי מפוצצת בכל טוב...אחרי ההרצאה היום אני כבר באמת בלי חששות. אני יודעת לשים גבולות ואשמור על עצמי מאד. זה מצחיק אותי כי בראש השנה ופסח אני יורדת אחרי חג ולא מתרגשת מהם בכלל ושבועות...אני יורדת על הגבינות והפשטידות באהבה גדולה. שלא לדבר על הגלידריות מהן אני בורחת כי גלידה זו חולשה שלי אבל מצד שני-כבר כמה שנים המתוק שלי הוא ביום שישי, בשליטה, 2 כדורי גלידה ובלי כיבודים! אפילו אמרתי לחברה שלי אל תדברי בכלל כי את מפריעה לי להתעמק בגלידה -בצחוק כמובן אבל אני בהחלט חושבת ש........הגיע הזמן לרדת במשקל. ירדתי 8 נתקעתי ואני הולכת לשחרר את הפקק הזה! אז חברים, מחכה לכם הרצאה פיצוץ, מירי מהממת בלבן ויש מעליה הילה לבנה..ושבועות תכף פה אז נ א להתנהג בהתאם! שולחת נשיבוקים♥ומאחלת הצלחה לכל הנשקלים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|