03/06/2011 12:54
 ריבל'ה Posts: 266
|
רבקל'ה יקרה ואהובה. אנחנו כל עם ישראל, חוגגים ביום שני הקרוב את חג השבועות. חג מתן תורה. אספר לך בקצרה, על מהות הצלחה של גדול בתורה, רבי עקיבא ע"ה איך גדל ונהיה גדול עולם . הוא סיפר - שראה מים מטפטפים על סלע, עוד טיפה ועוד טיפה, שירדו על הסלע ועקב וראה, שמטיפות המים הקטנות האלה, הסלע נבקע. ואז הבין, כמה כל טיפה של משהו רך כמו מים , יכול לרכך משהו קשה כמו סלע. ואמר - אם המים ריככו את הסלע, ודאי התורה שנמשלה למים - תרכך את ליבי הקשה. וכך מיום ליום גדל... ואת ודאי שמעת עליו רבות.
לענייננו, מהות המשל, כמה טיפה ועוד טיפה משפיעה וגורמת שינוי אדיר בהמשך. וכאן, כל ירידה קטנה שלנו, בעקשנות, בהתמדה, מביאה לתוצאה גדולה. ולשמחת הנצחון. "יגעת, ומצאת - תאמין".
בטוחני שתצליחי - ב ג ד ו ל... את מיוחדת מאוד... שבת שלום ומבורך, וחג שבועות שמח. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:49
 קרנושה Posts: 3420
|
רבקה כתב:
תודה קרנושקה מתוקה כל כך רוצה ומקווה שגם יתגשם שבת רגועה וקסומה
יתגשם אהובה. גם אני החלטתי לעבור את הסופ"ש בשלום וכך התחיל ויהיה...ושבוע הבא זה חג ואני לא מוותרת כי עכשיו במגמת הרזייה ושחרור קילוגרמים ממני והלאה שבת רגועה וקסומה אהובה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:45
 רבקה Posts: 8411
|
תודה קרנושקה מתוקה כל כך רוצה ומקווה שגם יתגשם שבת רגועה וקסומה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:37
 קרנושה Posts: 3420
|
רבקה כתב:
והתוצאות מובילות לשמחה גדולה בהמשך ל"חגיגה" של שבוע שעבר בלי עוגה היתה ירידה אתמול של עוד חצי קילו ומה אומר לכן חברותי היקרות המספר ע ג ו ל עכשיו או לפריטה או לעליה אבל כמו שאנחנו יודעים לפעמים חלומות מתגשמים והתוצאה מפתיעה האמת ביקשתי ממירי מתנה 100 גרם כדי לשנות ספרה חח ח ח אמרה עוד מאמץ קטנטן ואת בדרך הנכונה הלוואי וימשיך כך ולפני החג הגדול והטעים שלי אביא תוצאה מרשימה
איזה אלופה את! כל הכבוד יקירה, אני בטוחה שתצליחי להגיע למקום שאת רוצה..כפיים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:31
|
ריבל'ה כתב:
רבקל'ה היקרה. את מדהימה. איזה כיף, כל ירידה היא כל כך משמחת, כי את מתאמצת, מתגברת, ועוד חגיגות בלי עוגות. אין עליך. הבן שלי בן 15 אומר לנו תמיד כל דקה משמעותית בחיים, בדקה אפשר להפסיד מטוס, אוטובוס וכו' וכו' כך שכל 50 גרם אפילו משמעותיים. העיקר - זה הירידה והיא כמובן מצטברת.... והעיקר - הכיוון שבו את הולכת... אשרייך יקירה. המשיכי, חזקי ואמצי. אני גאה בך. באהבה ריבל'ה
נ.ב.אולי מישהי תלמד אותי איך להכניס כאלה תמונות יפיפיות לשמח את רבקה וכל האחרות.
ריב'לה בפירגונך שימחת אותי מאוד תודה על העידוד כמובן תורם רבות ובנך כל כך צודק זו האמת כל דקה משמעותית שבת קסומה ונעימה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 12:26
|
אשירה כתב:
רבקהלה יקרה, אני ממש גאה בך על הנחישות שאת מפגינה, ומאחלת לך לצלוח את המספר העגול כלפי מטה!!! 
תודה אשירה מקסימה אמן כן יהי רצון ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 07:49
 אשירה Posts: 4292
|
ריבל'ה כתב:
רבקל'ה היקרה. את מדהימה. איזה כיף, כל ירידה היא כל כך משמחת, כי את מתאמצת, מתגברת, ועוד חגיגות בלי עוגות. אין עליך. הבן שלי בן 15 אומר לנו תמיד כל דקה משמעותית בחיים, בדקה אפשר להפסיד מטוס, אוטובוס וכו' וכו' כך שכל 50 גרם אפילו משמעותיים. העיקר - זה הירידה והיא כמובן מצטברת.... והעיקר - הכיוון שבו את הולכת... אשרייך יקירה. המשיכי, חזקי ואמצי. אני גאה בך. באהבה ריבל'ה
נ.ב.אולי מישהי תלמד אותי איך להכניס כאלה תמונות יפיפיות לשמח את רבקה וכל האחרות.
ריבלה יקרה, התברכת בבן חכם ובוגר, הוא מבין דברים שגם גדולים וחכמים ממנו עדיין לא הפנימו, ובקשר למשקל באמת לא חשובה הכמות אלא המגמה שתישאר כל הזמן בירידה. לשאלתך הקשורה לתמונות, היכנסי לGOOGLE רשמי "תמונות של......" והגדירי את הנושא בו את מעוניינת, ולרוב על כל נושא תקבלי אוסף לא קטן של תמונות. בחרי אחת, לחצי בעכבר קליק ימני ועל המילה העתק, לאחר מכן חזרי להודעה, מקמי את העכבר בנקודה הרצויה, לחצי שוב קליק ימני והמילה הדבק. בהצלחה ושבת שלום,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 20:52
 ריבל'ה Posts: 266
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2011 18:58
 אשירה Posts: 4292
|
רבקהלה יקרה, אני ממש גאה בך על הנחישות שאת מפגינה, ומאחלת לך לצלוח את המספר העגול כלפי מטה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:33
|
תודה מקסימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 13:30
 ענת Posts: 3849
|
רבקה חצי קילו זה מעולה, יודעים שאת מתאמצת והעיקר השליטה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 07:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקוש ברכות על הירידה היפה. אני בטוחה שבשבוע הבא את רואה עוד ירידה יפה . בראבו יקירתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 22:31
 tutit Posts: 2431
|
רבקהל'ה יקרה! כל הכבוד על החצי קילו שירד..... חמסההההההה555555.....תמשיכי ככה זה כיף לראות את הקלוגרמים נושרים..... ובמיוחד שהמספר עגול......... שנראה רק ירידות כולנו....... ישר כח בריאות טובה והרבה הצלחה בהמשך............... נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 20:36
 1103 Posts: 5022
|
רבקה יקרה כל הכבוד ירידה של חצי ק"ג כן ימשיכו לנשור נילי ,
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 15:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כל ירידה רווח נקי ומה זה 100גר [לא רצית להוריד מכנסיים חחחח] אבל השבוע חובה עלייך לעבוד כדי לממש את הפריטה ,מתנה לחג השבועות. בהצלחה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 15:48
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, כל ירידה מתקבלת בהמון שמחה והתרגשות...אפילו הקטנה ביותר. בראבו על הירידה שלך השבוע את בדרך הנכונה ....וכן...חלומות מ ת ג ש מ י ם. את תגיעי ב"ה לכל היעדים שלך! בראבו על ההתמדה והנחישות להצליח. איתך לאורך כל הדרך.... ב ה צ ל ח ה ר ב ה. נשיבוקים חמים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 15:36
|
והתוצאות מובילות לשמחה גדולה בהמשך ל"חגיגה" של שבוע שעבר בלי עוגה היתה ירידה אתמול של עוד חצי קילו ומה אומר לכן חברותי היקרות המספר ע ג ו ל עכשיו או לפריטה או לעליה אבל כמו שאנחנו יודעים לפעמים חלומות מתגשמים והתוצאה מפתיעה האמת ביקשתי ממירי מתנה 100 גרם כדי לשנות ספרה חח ח ח אמרה עוד מאמץ קטנטן ואת בדרך הנכונה הלוואי וימשיך כך ולפני החג הגדול והטעים שלי אביא תוצאה מרשימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|