10/06/2011 05:10
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירותי
אשירה כתב:
ברור שכרטיס זהב זאת האופציה היחידה שיש לנו, ההשמנה הינה מחלה כרונית וכדי להתגבר - כלומר לרזות, ולהתמודד - כלומר לשמור, אין דרך אחרת אלא עבודה תמידית, וכבר נוכחנו שמעט מאוד אנשים יכולים לעשות זאת ללא מסגרת וללא תמיכה, ואני בטח לא ביניהם, אז אין מה לדבר על התחייבות של פחות משנה, ואחר כך עוד שנה, ועוד, וכן הלאה, ועם הרבה תקווה לתוצאות המיוחלות, בהצלחה לכולנו,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 00:50
 אשירה Posts: 4292
|
ברור שכרטיס זהב זאת האופציה היחידה שיש לנו, ההשמנה הינה מחלה כרונית וכדי להתגבר - כלומר לרזות, ולהתמודד - כלומר לשמור, אין דרך אחרת אלא עבודה תמידית, וכבר נוכחנו שמעט מאוד אנשים יכולים לעשות זאת ללא מסגרת וללא תמיכה, ואני בטח לא ביניהם, אז אין מה לדבר על התחייבות של פחות משנה, ואחר כך עוד שנה, ועוד, וכן הלאה, ועם הרבה תקווה לתוצאות המיוחלות, בהצלחה לכולנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/06/2011 08:42
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נתת את המתנה הטובה ביותר לעצמך חידוש כרטיס זהב גם אני חידשתי את כרטיס הזהב לפני חודש נשארתי עם החדשים להסבר ואמרתי למירי שאני תלמידה חדשה עם כרטיס חדש ואני רוצה לראות ירידות כמה שיותר עד עכשיו הצלחתי ומקווה להמשיך לראות ירידות ולהחזיר למירי את כל חובות הקילוגרמים שהעלתי שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 19:03
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד על הירידה!!!בהצלחה לסבב הבא..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2011 18:13
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה מתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 08:49
 1103 Posts: 5022
|
הדס ההתמדה -זה שם המשחק. החוגים הפכו חלק ממני,ועל חידוש כרטיס הזהב אני לא מוותרת וכמובן ההשתתפות בפורום , זה מה ששומר עלי. אני מקווה שגם את כמוני תתמידי,תמשיכי לחדש מדי שנה את כרטיס הזהב, יום נפלא שבוע נהדר בהצלחה שליטה והתמדה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 23:55
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד נילי על הדבקות במטרה וחידוש הכרטיס כל כך הרבה שנים..........אכן זה חכם להתמיד וזה נכון לגבי הרבה תחומים בחיים.... בהצלחה והמשך שבוע טוב לכולכן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 17:13
 1103 Posts: 5022
|
הדס הדבר החכם והנכון ביותר הוא לחדש כרטיס זהב אשר מחייב אותנו להשאר במסגרת להתמיד בה לאורך שנים. ,אני עושה זאת מהרגע שמירי הכניסה את הכרטיס הנ"ל למסגרת החוגים.{אני חברה בחוגים מאז שמירי פתחה אותם-מהותיקות} המשך שבוע נפלא בהתמדה שליטה והצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 16:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הדסוש יקרה את תרדי גם אותם בקצב שלך כפי שנאמר כל עוד את במסגרת ובמודעות זה יבוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 14:12
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי את נהדרת חידשת את כרטיס הזהב ומכאן רק הצלחה את נשארת איתנו וממשיכה לתרום לנו את עזרתך ותמיכתך מאחלת לך המשך ירידות שיצטרפו ל- 15 שכבר נעלמו בריאות לכל ובשורות טובות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 13:42
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד על מה שהושג ועוד יושג...גם אני צריכה לחדש זהב ואוטוטו עושה זאת. המון הצלחה יקרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 13:26
|
תודה מיריל'ה ובנות יקרות על תגובותיכן...מאוד מרגש לקרוא ........ זה היה ברור לי שאחדש את הכרטיס..... בעקבות הירידה הנפלאה הזו.....
ואני מקווה שהשנה ארד את הקילוגרמים הנוספים ויש עלי איזה 20 לפחות שצריכים לרדת אבל זה כבר בפחות לחץ אני מאמינה שגם אם יהיו רגעים קשים לפחות בין לבין אני אשמור וזה ירד בסוף........וגם אם זה יקח יותר משנה ........בל מקרה אין לי כוונה לעזוב כשהם ירדו כמו שעשיתי כל השנים אחרי ירידות כל כך יפות....פשוט הפסקתי לשמור והכל עלה בחזרה.......בריבית. אני בוחרת באיכות חיים ורוצה ללכת בלי לסחוב עליי את כל הקילוגרמים המיותרים שעושים לי כאבי גב...וברכיים.... והסוויץ הוא במוח ,כל יום מחדש אני נאבקת בפיתויים אבל לפחות אני לא מולם לבד כי אתן כאן איתי..... והיחידות שיכולות להבין את מה שאני עוברת מול האוכל ובמיוחד המתוקים........... אז תודה על הכל ושיהיה לכן שבוע טוב והרבה הצלחה וכמובן עוד ועוד ירידות..... ולמירי מורתנו המדהימה עוד שנים רבות של עשייה כי כל כך הרבה אנשים זקוקים לה......♥♥♥אוהבת את כולכן....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 09:19
 חיה'לה Posts: 885
|
כל הכבוד שחידשת את הכרטיס. פשוט חובה להיות במסגרת!! בהצלחה רבה רבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי תתחדשי על כרטיס הזהב החדש!!! אני מאחלת לך שבשנה הזו תצליחי לרדת את המשקל שליבך חפץ בו. שהירידות יהיו מתונות ויפות. שהאושר יעלה בכל קילו שיורד וכמובן שתמשיכי לקחת חלק נכבד בפורום שלנו כי את תורמת רבות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הדסוש יקירתי אין לנו דרך אחרת,אני מחדשת משנה לשנה וזה כל כך חלק בלתי נפרד משיגרת החיים שאפילו לא משקיעה בזה מחשבה לרגע. בדיוק כמו הוראות הקבע מים חשמל ארנונה,מירי בלקין. המון המון הצלחה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 00:56
 ריבל'ה Posts: 266
|
הדסי יקרה, את כל כך צודקת, אין כמו להיות במסגרת, ועוד מסגרת כזאת תומכת. יישר כח על הירידה במשקל, על ההתמדה, על ההתגברויות , למרות כל הנסיונות.
באנו לעולם זה, שהוא מלא בנסיונות, פיתויים, קשיים, התמודדויות. המאבק נצחי, כל יום, כל שעה. וכאשר מנצחים, איזה סיפוק אדיר ואושר ממלא את ליבנו... זה השכר שלנו...
ואת הדסי יקרה, נאבקת, מתגברת, מתעלה מיום ליום אשריך.
זו הדרך אין אחרת... רק מתוך מאבק צומחים ומתעלים.
חזקי ואמצי יקירה. הד' איתך בכל נשימה, אוהב אותך כמו שאת אוהבת אותו ויותר
את יודעת, איזה שעשועים את עושה בשמים, כל פמליה של מעלה, כל המלאכים מצטופפים ליד הקב"ה , לשמוע את קולו שאומר "ראו איך ביתי הדס מתגברת, מתמודדת, אוהבת אותי למרות נסיונותיה, ואומרת "תודה לבורא עולם...".
לו ידעת, יקירתי, שאת מקרבת בזה את הגאולה לעם ישראל. נאריך על המשמעות לכך בפעם אחרת. המשיכי יקירה. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 00:09
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדס יקרה ומרגשת תודה רבה ואכן חייבים להמשיך. אין שום דרך אחרת, כל הכבוד לך על הירידה... וההתמדה......בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 23:49
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקרה, אחלה ב ח י ר ה ! זה הכי מגיע לך בעולם כרטיס זהב, כרטיס לאיכות החיים שלך. שיהיה לך וכל בני ביתך רק טוב, בריאות וים של נחת. לילה טוב ובהצלחה רבה בהמשך התהליך.... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 23:44
|
ומה נראה לכם ?.... ברור שחידשתי......... אין מצב שאני אוותר על מסגרת ,בזכות המסגרת הזו ירדתי השנה 15 ק"ג (אמנם יש לי חוב עדיין של קילו וחצי אבל זה רק מהתקופה האחרונה שקצת חיפפתי).... למרות המחלות של הילדים,האכילה הרגשית שעדיין לא התגברתי עליה,המוות של סבתי,ועוד מכשולים בדרך.... ובכל זאת יש ירידה,זה ברור לי שאם אני לא במסגרת אין מצב שאני מתקרבת בשעות הערב לירקות,והסנדוויצים היו מככבים אצלי בתפריט ועל הגוף בסופו של דבר ואת השנה הייתי מסיימת עם עלייה זה בטוח........... וכמובן אין על מירי והרצאותיה המרתקות שמטעינות אותי בכל שבוע מחדש במוטיבציה ואנרגיות חיוביות והתמיכה של מיכל הדיאטנית המקסימה שלנו ...ובנוסף להכל הפורום החם הזה ,עם הבנות הכי תומכות,מפרגנות ואמיתיות שיש כלום לא מזויף פה הכל מהלב........גם אם יש מי שחושב ככה.........הפסד שלו.... לנו כיף פה ,והשיתוף מאוד עוזר בתהליך.... ותודה לבורא עולם..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|