08/06/2011 07:51
 dany Posts: 19819
|
מקווה שהכל כבר נשכח ולחיוך המון הצלחה בניתוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 07:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
נקווה שזה צרוף מקרים ולא קורה לכל מי שחוזר לברצלונה, אחרת אני לא נוסעת לשם ח..ח..ח.. פפריקה כתב:
לא יאומן!!!!!!! לפני שנתיים כשחזרנו מברצלונה - קרה לנו אותו דבר!! כבר ביציאה מהמעלית חשנו בריח של גבינה מקולקלת..... אבל כשנכנסנו הביתה זה היה הרבה יותר מגבינה מקולקלת!!!!!!!! זה היה נורא!!!!!!!! ולקח זמן עד שהדברתי את הריח הנורא . זה מה שברצלונה עושה????????? 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 21:30
 פפריקה Posts: 134
|
לא יאומן!!!!!!! לפני שנתיים כשחזרנו מברצלונה - קרה לנו אותו דבר!! כבר ביציאה מהמעלית חשנו בריח של גבינה מקולקלת..... אבל כשנכנסנו הביתה זה היה הרבה יותר מגבינה מקולקלת!!!!!!!! זה היה נורא!!!!!!!! ולקח זמן עד שהדברתי את הריח הנורא . זה מה שברצלונה עושה?????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 11:14
 חיה'לה Posts: 885
|
אפי היקרה, מה פתאום קשור אליכם? מי יכול עלייך???? אני בטוחה שהכול הסתדר, ומה שלא - יסתדר במהרה!! יום נפלא, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
הביתה מצאנו מקרר משותק,בני שאמנם היה בבית היה עסוק בלימודים, יום הסטודנט ביום חמישי, החברה, ואפילו לא פתח את המקרר...איזה באסה..זרקנו את כל התכולה (תסלחו לי - המסריחה) , הזמנו תיקון דחוף וסוף סוף סודר. אתמול חידשנו מלאי... אבל בכך לא נגמר ....אתמול מחשבינו התעקשו להשתבש ובמהלך היום שום אתר לא עלה. בדיעבד הסתבר שזו תקלה של ספק האינטרנט.הבוקר קבלנו התנצלות... לא קשור אלינו, נכון??? אפוש את יודעת איך אומרים שהולך אז הולך בצרורות. שאלה תהיינה הצרות שלנו. בוקר נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך מהלב כתב:
ידוע הוא שמכשירים מקלקלים ובדרך כלל כמה ביחד. נכון, קודם כל זה מעצבן, שנית זה תמיד נגמר בחור בכיס אבל בסופו של דבר עלינו לזכור שאנו תלויים כל כך בחשמל ובכל המכשירים שבאמת כשהם מתקלקלים זה נראה "סוף העולם". אם נחשוב למשל איך מתמודדים אנשים (לא עלינו) במצב שכל רכושם בעולם נעלם, שהם גם בסכנת קרינה למשל ביפן שהיא מדינה שחיה הכי הרבה על מכשיריה ומחשביה, מה האנשים חושבים שם וכיצד מתמודדים עם להתחיל הכל מחדש תרתי משמע? פתאם קם אדם בבוקר וצריך להתחיל ממש מחדש הכל. אולי זה נחמה פורתא. ומה בדבר אלה שלא עלינו קיפחו את חייהם? מה חשובים המכשיירים??? אלה שניצלו בטח רואים את חצי הכוס המלאה "אנו חיים" זה כבר משהו חיובי. נכון, מאד קל לנו לשבת כאן ולחשוב שקשה לנו בלי המכשירים אבל פרופוציה זה תמיד טוב וכן הסתכלות והתבוננות כזו. אני כידוע עוברת ניתוח ביום 10 ביוני, וכפי שכבר כתבתי אני פעם מרגישה טוב ומאמינה בטוב ולעיתים קשה לי אבל למדתי לקבל את עצמי כרגע כפי שאני לא להילחם בכך ולהאמין בטוב בכל שעה שאני מסוגלת. בשעות אחרות אני נותנת לגל לחלוף עד שתגענה שעות יותר טובות. חבל שלא יכולתי לעבור את הניתוח כבר השבוע ולהיות בשבועות בבית אבל כידוע לכל דבר יש את הזמן שלו. פשוט להיות כבר אחרי זה. ובכלל לא דיברנו על אכילה. אז זהו, השבוע אכלתי בכמויות יותר מהרגיל. היו לי כמה ימים של נחס ומה לעשות? הפחמימות קצת כיכבו בתוכנית האוכל שלי. אני אקבל באהבה כל מה שיקרה מחר על המשקל ולא נשקלת בבית. ממשיכה בשיגרה של חיים, צועדת ומתעמלת והכי חשוב מקווה שהכל יעבור ובטח יהיה יותר טוב אחר כך. גם חשבתי על האנשים האומללים בארה"ב שחוו טורנדו קשה איבדו יקירים שלא לדבר על אוכלי המלפפונים באירופה שקיפחו חיים בשל חיידק מגעיל. מה אומר ומה אדבר? אני מאושרת כל יום לקום בבוקר להתבונן במראה לראות את עצמי ולהיות מסוגלת לעשות כל דבר כמעט שאני רוצה ומרגישה טוב. זו חצי הכוס המלאה ואפילו יותר מחצי. שיהיה לכולנו המשך שבוע מבורך ומלא בהפתעות טובות ובעיקר שמחה ובריאות לכולם יקירה את ממש מרגשת אותי ,אמת אמת פרופורציות לא אחת אנחנו שוכחים ורק כאשר קורה משהו לא שיגרתי מתעוררים אבל זו דרכם של בני האדם . ובואי באמת נראה את חצי הכוס המלאה את תעברי את הניתוח בהצלחה רבה ולמסלול אין לי ספק שתחזרי ותקצרי גם כאן הצלחה. יום קסום לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 01:31
 ריבל'ה Posts: 266
|
וואהו אפי יקרה, מקרר, מחשב.. קילקול... מעצבן... נסיון... כואב.. והנה , התגברת - לא קשור אלינו, ודאי ! עבר , חלף... ב"ה שזה בכך, ולא בגוף ובנפש. בשורות טובות. בלי קלקולים ורק עם תיקונים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 15:54
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב כרגע את נמצאת במתח לקראת הניתוח ב-10 לחודש,דבר ידוע הוא שכאשר אנו נמצאים במתח אנו מרגיעים עצמנו באוכל, ומה יותר מרגיע מאשר פחממות?אל תשפטי עצמך קבלי כל מצב באהבה,העיקר שהניתוח יעבור בשלום,וכאשר תיה י אחריו, תחזרי לאכילה נכונה ומאוזנת. יום נהדר בריאות טובה הצלחה ובשורות טובות
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 15:45
 1103 Posts: 5022
|
אפי אומרים שצרות באות בצרורות אך סוף טוב הכל טוב יום נפלא שבוע נהדר בשליטה ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 15:15
|
אין ספק שהכי חשוב בחיים זה הבריאות ולכן הכל מתגמד לעומתה. אני מאחלת לך בהצלחה בניתוח ועד ה-10 ביוני יש לך עוד זמן אז תנסי להפיק את המיטב עד המועד ולא ליפול לפחמימות. הן לא יקלו עליך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:54
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חיוך מהלב הכל מתגמד לעומת הבריאות כל זמן שמדובר בחומר..... מאחלת לך שהכל יעבור מהר ושתהיה לך החלמה מהירה "כל עיקוב לטובה" ושוב שיהיה בהצלחה המשיכי לעדכן אותנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:46
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
ידוע הוא שמכשירים מקלקלים ובדרך כלל כמה ביחד. נכון, קודם כל זה מעצבן, שנית זה תמיד נגמר בחור בכיס אבל בסופו של דבר עלינו לזכור שאנו תלויים כל כך בחשמל ובכל המכשירים שבאמת כשהם מתקלקלים זה נראה "סוף העולם". אם נחשוב למשל איך מתמודדים אנשים (לא עלינו) במצב שכל רכושם בעולם נעלם, שהם גם בסכנת קרינה למשל ביפן שהיא מדינה שחיה הכי הרבה על מכשיריה ומחשביה, מה האנשים חושבים שם וכיצד מתמודדים עם להתחיל הכל מחדש תרתי משמע? פתאם קם אדם בבוקר וצריך להתחיל ממש מחדש הכל. אולי זה נחמה פורתא. ומה בדבר אלה שלא עלינו קיפחו את חייהם? מה חשובים המכשיירים??? אלה שניצלו בטח רואים את חצי הכוס המלאה "אנו חיים" זה כבר משהו חיובי. נכון, מאד קל לנו לשבת כאן ולחשוב שקשה לנו בלי המכשירים אבל פרופוציה זה תמיד טוב וכן הסתכלות והתבוננות כזו. אני כידוע עוברת ניתוח ביום 10 ביוני, וכפי שכבר כתבתי אני פעם מרגישה טוב ומאמינה בטוב ולעיתים קשה לי אבל למדתי לקבל את עצמי כרגע כפי שאני לא להילחם בכך ולהאמין בטוב בכל שעה שאני מסוגלת. בשעות אחרות אני נותנת לגל לחלוף עד שתגענה שעות יותר טובות. חבל שלא יכולתי לעבור את הניתוח כבר השבוע ולהיות בשבועות בבית אבל כידוע לכל דבר יש את הזמן שלו. פשוט להיות כבר אחרי זה. ובכלל לא דיברנו על אכילה. אז זהו, השבוע אכלתי בכמויות יותר מהרגיל. היו לי כמה ימים של נחס ומה לעשות? הפחמימות קצת כיכבו בתוכנית האוכל שלי. אני אקבל באהבה כל מה שיקרה מחר על המשקל ולא נשקלת בבית. ממשיכה בשיגרה של חיים, צועדת ומתעמלת והכי חשוב מקווה שהכל יעבור ובטח יהיה יותר טוב אחר כך. גם חשבתי על האנשים האומללים בארה"ב שחוו טורנדו קשה איבדו יקירים שלא לדבר על אוכלי המלפפונים באירופה שקיפחו חיים בשל חיידק מגעיל. מה אומר ומה אדבר? אני מאושרת כל יום לקום בבוקר להתבונן במראה לראות את עצמי ולהיות מסוגלת לעשות כל דבר כמעט שאני רוצה ומרגישה טוב. זו חצי הכוס המלאה ואפילו יותר מחצי. שיהיה לכולנו המשך שבוע מבורך ומלא בהפתעות טובות ובעיקר שמחה ובריאות לכולם
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:18
 dany Posts: 19819
|
סוף טוב הכל טוב................ ואני אומרת מה שנגמר בחומר ובתיקון כפרה!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:36
|
אבל עכשיו תקנו אותו אז אפשר לצאת לדרך חדשה. רבקה כתב:
EFF כתב: את מקסימה רבקהל'ה..מירי מתקנת לנו את הנפש - אנחנו את הגוף...או כמו שמירי אמרה פעם למשהי שהתלוננה שאיננה יורדת - "אני יכולה לכוון ולהדריך אותך - אבל לא יושבת אצלך במקרר...." וטוב שכך הרי המקרר התקלקל ח ח ח ח חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:34
 רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
את מקסימה רבקהל'ה..מירי מתקנת לנו את הנפש - אנחנו את הגוף...או כמו שמירי אמרה פעם למשהי שהתלוננה שאיננה יורדת - "אני יכולה לכוון ולהדריך אותך - אבל לא יושבת אצלך במקרר...."
וטוב שכך הרי המקרר התקלקל ח ח ח ח חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:19
 EFF Posts: 6417
|
את מקסימה רבקהל'ה..מירי מתקנת לנו את הנפש - אנחנו את הגוף...או כמו שמירי אמרה פעם למשהי שהתלוננה שאיננה יורדת - "אני יכולה לכוון ולהדריך אותך - אבל לא יושבת אצלך במקרר...."
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:14
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה סוף טוב הכל טוב אני כבר שנים יודעת שכאשר משהו מתקלקל נלווים אליו עוד כמה קלקולים והכל קורה בבת אחת העיקר שיש מי שיתקן ויחזיר את המצב לקדמותו ומי יתקן אותנו ??? מירי שלנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:07
 EFF Posts: 6417
|
הביתה מצאנו מקרר משותק,בני שאמנם היה בבית היה עסוק בלימודים, יום הסטודנט ביום חמישי, החברה, ואפילו לא פתח את המקרר...איזה באסה..זרקנו את כל התכולה (תסלחו לי - המסריחה) , הזמנו תיקון דחוף וסוף סוף סודר. אתמול חידשנו מלאי... אבל בכך לא נגמר ....אתמול מחשבינו התעקשו להשתבש ובמהלך היום שום אתר לא עלה. בדיעבד הסתבר שזו תקלה של ספק האינטרנט.הבוקר קבלנו התנצלות... לא קשור אלינו, נכון???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|