30/05/2011 18:35
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי ראשית ברכות והמון מזל-טוב ליום ההולדת של הבן היקר. כדאי מאוד שתיפטרי מהעוגות,לעולם אין לדעת מתי יגיע רגע של חולשה ונשלם על כך ביוקר.יפה שעה אחת קודם להקדים תרופה למכה. כמובן ברכות לירידת שלושת הקילוגרמים נשיקות נילי♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 17:52
 נחושה Posts: 6982
|
נחושה כתב:
אשירה כתב: נחושה יקרה, ראשית מזל טוב לבן וגם לאם ולכל המשפחה, שנית שאפו על ירידה כל כך יפה, 3 קילו בשבוע זה מדהים וזה מקרב אותך להחלפת קידומת, וזה כיף ויופי ואני רק מאחלת לך שהמגמה תישמר.
מה שלא כל כך ברור לי זה איך את יכולה לחיות בשלום עם כאלה שתי עוגות במקרר, פשוט נשגב מבינתי ומחיכי, אולי לא כדאי לקחת סיכון, אבל ההחלטה היא שלך ואני סומכת עלייך שאת יודעת מה את יכולה ומה לו. ולי רק נותר לאחל לך הצלחה רבה בהמשך, אין מצב, אני לא רואה אותם, הן אוויר מסתבר שהעוגות הבחינו בי , ואחרי שפרסתי לילדים ולחבר של בני, עליתי לשכנה ומסרתי לה מעל חצי עוגה עם איחולי בתאבון מהבן שלי... היא הזמינה אותי לקפה עם העוגה, שתיתי קפה לקחתי כפית ממנה ובזה נגמר, לא מוכנה לקלקל לעצמי, כך שנכון לרגע זה אני עדיין בלי מתוקים ובלי פחמימות מחמש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:21
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה ובהתמדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 נחושה כתב:
בוקר טוב פורום אהוב, לא הגבתי לכולם אבל אתם מרגשיםםםםםםםםםםםם שאין דברים כאלה. אין כמותכם. אתמול הכנתי עוגת קוקוס ומוס שוקולד לבני הצעיר, תקעתי בה נרות 10 ואמרתי לילדים שכשאשוב הביתה נקרא את הברכות נעשה פו על הנרות והם יאכלו חתיכה. אני מגיעה הביתה ואחרי חמש דקות בעלי הגיע עם עוגת מוס שלוש שכבות מקונדיטוריה ועליה ברכה לבננו היקר רק מה...אני לא התכוונתי לגעת אפילו...אמרתי לו שזה היה ללא תיאום ומיותר לגמרי....ושהובטחו לו מתנות ליום שלישי כשניסע יחד לקניון שהוא בחר לקנות את המתנות.... הילדים אכלו פרוסה מכל עוגה וכמובן "נחנקו באמצע" והשאירו שלושה "חבלים" שאותם בעלי וחמי חלקו ביחד.... אני אכלתי סלט ירוק ועליו מוקפץ מהיר של בצל פלפל וקישואים וכוס קפה (בלי סוכרזית) הרגשתי מלכה ושתבינו שאלו ה-עוגות שהייתי מחסלת פעם.....עוד כוס מים קרים גדולה לפני השינה וזהו... יש לי הרי מטרה להזיז את המחוג של המשקל נכון? בקיצור יש לי 2 עוגות במקרר ואין לי שום כוונה לבקר אותן מבחינתי הן אסורות למאכל, זבל.... את הבוקר פתחתי במקלחת טובה, בדנונהתפוחוקווקר + נס קפה בלי סוכרזית, צחצחתי שיניים התאפרתי ומרגישה מעולה. יומצויין ובהצלחה בשקילות  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:20
 dany Posts: 19819
|
תודה ואני בטוחה שיהיה מה לאכול כי גם שם עדיין אנשים לא מתו מרעב........................... נחושה כתב:
dany כתב: נחושתי אהובה קודם כל ברכות ואיחולים מזל טוב לאמא ולבן........................המון המון נשיקות וחיבוקים. ועכשיו לעניינו, אני מכירה כל כך טוב את התהליך הזה שאת מספרת כאן............ וכמוך הנדנדה הגועלית הזו של הקילוגרמים למעלה ולמטה משגעת מטריפה......... ועומדים מולה חסרי ישע כמו תינוקות. מה אומר לך............ אני מחזקת אותך שהפעם באמת תעשי את הצעד הזה ללא מורא ופחד.......... תצעדי מעבר לקו, תשברי את המחסום, ותרדי לבלי שוב אל אותם מספרים מפחידים. אני מחזקת אותך ואותי באותה מידה.........כי הנה אני יושבת אצל מירי כבר למעלה משנה.......... ירדתי שמונה ועליתי אותם בלי בושה בחזרה............ ונראה לי שאני כרגע במין כזה לימבו מושך ושחור.... שאומר שוב בואי נראה מי ינצח................. מפחיד. נוסעת הלילה לשבוע לטיול.......... אירופה צ'כיה הונגריה ואוסטריה.......... מה יש לאכול אין לי מושג........ מלפפונים הודיעו עכשיו שלא כי יש זיהום......... מקווה שיהיה לי מה לאכול חוץ מעוגות מפורסמות..........אבל מבטיחה שחוזרת........... חוזרת להיות מושלמת כפי שהייתי לפני שנה, עומדת ביעדים ובהבטחות בכדי לא לחזור למספרים שנשמעים כמו שמונים או תשעים............. נשיקות ילדה יקרה והמון המון הצלחה כי את פשוט השראה. דני יקרה, את מרגשת בתמיכתך...ולגבי מה לאכול דגים, קטניות, דגנים, ירקות מעניינים...מלפפון יש לך גם בארץ ואני בטוחה שאם תקפידי על בלי פחמימות מחמש הנזק לא יהיה גדול כל כך. נסיעה טובה ומהנה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:35
|
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי! מזל טוב לבנך היקר! רק שמחות והתרגשויות...אמן. ולך מזל טוב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק לכרטיס זהבבבבבבבבבבבבבבב שלך! אין לזה מחיר! ים של הצלחהההההההההההההההההההההההההה בתהליך ובהכללללל נשיקות קרולין. 
נשיקותתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:34
|
אשירה כתב:
נחושה יקרה, ראשית מזל טוב לבן וגם לאם ולכל המשפחה, שנית שאפו על ירידה כל כך יפה, 3 קילו בשבוע זה מדהים וזה מקרב אותך להחלפת קידומת, וזה כיף ויופי ואני רק מאחלת לך שהמגמה תישמר.
מה שלא כל כך ברור לי זה איך את יכולה לחיות בשלום עם כאלה שתי עוגות במקרר, פשוט נשגב מבינתי ומחיכי, אולי לא כדאי לקחת סיכון, אבל ההחלטה היא שלך ואני סומכת עלייך שאת יודעת מה את יכולה ומה לו. ולי רק נותר לאחל לך הצלחה רבה בהמשך, אין מצב, אני לא רואה אותם, הן אוויר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:33
|
EFF כתב:
נחושקה הנחושה....קורצת מחומר כל כך נפלא, כל כך מוכשר, כל כך נפלא - אין לי ספק בכלל ש"נערת זהב "כמוך תראה גם תוצאות נפלאות... 
מקסימונתתתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:33
|
רבקה כתב:
נ חושתי וואו !!!! כל הכבוד הן על הירידה והן על הסתכלות בלבד של העוגות נחושתי אני מרגישה שהפעם זה הולך להיות אמיתי ובגדול מה את אומרת ? אולי תבואי ביום שני ערב אלינו ונזיז ביחד את המחוג ח ח ח אולי בשביל שתיים הוא יתחשב בנו המון מ זל טוב לבנך היקר ליום הולדתו והשמחה תשרור בביתכם תמיד נשיבוקים נשיבוקים חזרה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:14
 EFF Posts: 6417
|
נחושקה הנחושה....קורצת מחומר כל כך נפלא, כל כך מוכשר, כל כך נפלא - אין לי ספק בכלל ש"נערת זהב "כמוך תראה גם תוצאות נפלאות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 13:10
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי וואו !!!! כל הכבוד הן על הירידה והן על הסתכלות בלבד של העוגות נחושתי אני מרגישה שהפעם זה הולך להיות אמיתי ובגדול מה את אומרת ? אולי תבואי ביום שני ערב אלינו ונזיז ביחד את המחוג ח ח ח אולי בשביל שתיים הוא יתחשב בנו המון מ זל טוב לבנך היקר ליום הולדתו והשמחה תשרור בביתכם תמיד נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 12:39
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, ראשית מזל טוב לבן וגם לאם ולכל המשפחה, שנית שאפו על ירידה כל כך יפה, 3 קילו בשבוע זה מדהים וזה מקרב אותך להחלפת קידומת, וזה כיף ויופי ואני רק מאחלת לך שהמגמה תישמר. מה שלא כל כך ברור לי זה איך את יכולה לחיות בשלום עם כאלה שתי עוגות במקרר, פשוט נשגב מבינתי ומחיכי, אולי לא כדאי לקחת סיכון, אבל ההחלטה היא שלך ואני סומכת עלייך שאת יודעת מה את יכולה ומה לו. ולי רק נותר לאחל לך הצלחה רבה בהמשך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 12:29
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! מזל טוב לבנך היקר! רק שמחות והתרגשויות...אמן. ולך מזל טוב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק לכרטיס זהבבבבבבבבבבבבבבב שלך! אין לזה מחיר! ים של הצלחהההההההההההההההההההההההההה בתהליך ובהכללללל נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 11:48
 מיכל שרון Posts: 1318
|
את אלופה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 10:41
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 09:20
 קרנושה Posts: 3420
|
יפייפית הכוכבים על הר הכמל!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה  נחושה כתב:
בוקר טוב פורום אהוב, לא הגבתי לכולם אבל אתם מרגשיםםםםםםםםםםםם שאין דברים כאלה. אין כמותכם. אתמול הכנתי עוגת קוקוס ומוס שוקולד לבני הצעיר, תקעתי בה נרות 10 ואמרתי לילדים שכשאשוב הביתה נקרא את הברכות נעשה פו על הנרות והם יאכלו חתיכה. אני מגיעה הביתה ואחרי חמש דקות בעלי הגיע עם עוגת מוס שלוש שכבות מקונדיטוריה ועליה ברכה לבננו היקר רק מה...אני לא התכוונתי לגעת אפילו...אמרתי לו שזה היה ללא תיאום ומיותר לגמרי....ושהובטחו לו מתנות ליום שלישי כשניסע יחד לקניון שהוא בחר לקנות את המתנות.... הילדים אכלו פרוסה מכל עוגה וכמובן "נחנקו באמצע" והשאירו שלושה "חבלים" שאותם בעלי וחמי חלקו ביחד.... אני אכלתי סלט ירוק ועליו מוקפץ מהיר של בצל פלפל וקישואים וכוס קפה (בלי סוכרזית) הרגשתי מלכה ושתבינו שאלו ה-עוגות שהייתי מחסלת פעם.....עוד כוס מים קרים גדולה לפני השינה וזהו... יש לי הרי מטרה להזיז את המחוג של המשקל נכון? בקיצור יש לי 2 עוגות במקרר ואין לי שום כוונה לבקר אותן מבחינתי הן אסורות למאכל, זבל.... את הבוקר פתחתי במקלחת טובה, בדנונהתפוחוקווקר + נס קפה בלי סוכרזית, צחצחתי שיניים התאפרתי ומרגישה מעולה. יומצויין ובהצלחה בשקילות  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:29
|
בוקר טוב פורום אהוב, לא הגבתי לכולם אבל אתם מרגשיםםםםםםםםםםםם שאין דברים כאלה. אין כמותכם. אתמול הכנתי עוגת קוקוס ומוס שוקולד לבני הצעיר, תקעתי בה נרות 10 ואמרתי לילדים שכשאשוב הביתה נקרא את הברכות נעשה פו על הנרות והם יאכלו חתיכה. אני מגיעה הביתה ואחרי חמש דקות בעלי הגיע עם עוגת מוס שלוש שכבות מקונדיטוריה ועליה ברכה לבננו היקר רק מה...אני לא התכוונתי לגעת אפילו...אמרתי לו שזה היה ללא תיאום ומיותר לגמרי....ושהובטחו לו מתנות ליום שלישי כשניסע יחד לקניון שהוא בחר לקנות את המתנות.... הילדים אכלו פרוסה מכל עוגה וכמובן "נחנקו באמצע" והשאירו שלושה "חבלים" שאותם בעלי וחמי חלקו ביחד.... אני אכלתי סלט ירוק ועליו מוקפץ מהיר של בצל פלפל וקישואים וכוס קפה (בלי סוכרזית) הרגשתי מלכה ושתבינו שאלו ה-עוגות שהייתי מחסלת פעם.....עוד כוס מים קרים גדולה לפני השינה וזהו... יש לי הרי מטרה להזיז את המחוג של המשקל נכון? בקיצור יש לי 2 עוגות במקרר ואין לי שום כוונה לבקר אותן מבחינתי הן אסורות למאכל, זבל.... את הבוקר פתחתי במקלחת טובה, בדנונהתפוחוקווקר + נס קפה בלי סוכרזית, צחצחתי שיניים התאפרתי ומרגישה מעולה. יומצויין ובהצלחה בשקילות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:17
|
נינוש כתב:
נחושה יקרה, בוקר טוב ומזל טוב לבנך, חגיגות בבית ליום הולדת זה סכנה תיזהרי, והכי חשוב מזל טוב לכרטיס הזהב, החוג הכי הכי אינטימי שלנו מאחלת לך להגשים את המטרה, ולא לשכוח לבוא לרמת גן, אוהבים אותך אצלינו!!!!
אוהבת מליונים את הפרלמנט הקסום של רביעי ב 17:30, אלו אנשים...מבטיחה שבקרוב מאוד אעשה מאמצים להגיע...ברגע שבני יסיים את החוג במהלך יוני.... נשיקותתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:15
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב לך נחושה, איזו ירידה מרשימה, 3 ק"ג בשבוע זה פשוט אדיר. מזל טוב ליום הולדתו של בנך. קראתי את התובנות שרשמת והן אומרות הרבה. מדבריך מרגישים שעברת תהליך ארוך במשך השנים וההתחייבות לכרטיס הזהב ממחישה את הבשלות להמשך. אני בטוחה שתצליחי לחצות את קו ה-90 לכיוון ה-80 וזה יקרה עוד השבוע. המשך הצלחה !!! שאפתנית יקרה, האמת נוכח ההרגשה גם אני בטוחה שהמחוג השבוע ישנה קידומת....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:14
|
לייסי כתב:
נחושקה כל הכבוד!!!   להשיל 3 ק"ג בשבוע - איזה הישג נאה! תמשיכי בדרך הזו - והחיים יפים... מזל טוב לבן ליום ההולדת וברכות על כרטיס הזהב! מעריצה, אוהבת ומחבקת - אסתי. 
תודה יקירה, את ראית בעינייך ממש שזה אפשרי לדלג על קינוחים ולהרגיש אנרגיות טובות, זה כנראה באמת תלוי בהחלטה שזהו, מספיק, צריך דחיית סיפוקים ולא לקשור הילולה וצהלה או כעס ותסכול עם אוכל... אוהבת מליונים ומאמינה בך, נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|